Moderator: gor965
ce spun eu a fost pana acum .........mai departe in functie de ce face agvps in demersurile pe care le initiaza referitoare la noua structura care se doreste .........dar pana atunci probabil ca anul 2014 se va si incheia iar clubul pelicanul va fi campioana mondiala in structura agvps dupa o competitie identica cu cea de anul acesta ..... mai putin numarul de etape care va desemna clubul campion agvpsandrei vladeanu scrie:la sedinta respectiva nu a fost si domnul oana, marian?Marian Constantin scrie:in noul proiect AGVPS , dispare lrc precum si AVPS-urile care au participat pana acum precum si Carping care probabil va adera la noua structura ( daca AGVPS va continua acest proiect )
noua structura va stabili detaliile participari la CN si doar cluburile membre vor participa
asta am inteles eu din sedintele AGVPS
pentru ca vad ca el zice altceva...
juristii lucreaza .........cand va fi gata se va supune dezbaterii cu amendamentele de rigoare ,dupa aprobare cluburile care vor sa adera la noua structura vor fi obligate sa-si armonizeze propriul statut la noul statut .......si vom pasi intr-o noua era spre noi culmi de bunastare si impliniri .......andrei vladeanu scrie:nu, mesajul de mai sus nu este sters. el respecta subiectul topicului.
ok, am inteles. exista si un statut al noii structuri? la ce adera cluburile?
asa o sa se intample!Marian Constantin scrie:Daca AGVPS permite participarea prin LRC atunci unde trebuie sa fie legalitatea ? ... in hartii !? .. probabil doar un procesoman se incumeta sa dea in judecata sau sa ceara legalitatea hartiilor ....
si eu te intreb de 3 ani daca ai factura la tarusii pt standuri ,banda de marcaj si factura pe statia de sonorizare inchiriata .......andrei vladeanu scrie:si ca sa n-o mai plimbi atat, te intreb direct.
oana victor
ai hotararea AG a lrc prin care esti ales presedintele asociatiei?
ai hotararile AG a cluburilor (semnate, stampilate) prin care solicita aderarea la liga? (este vorba de cluburile pe care le-a bagat lrc in campionatul 2013)
ai hotararea AG a ligii (semnata, stampilata) prin care aceste cluburi sunt primite in asociatie?