dar ce cunosti acum nu te infioara ? )))Marian Constantin scrie:ai dreptate , dar numai gandul ca papescu sa diriguiasc'a acest mare eveniment , ma ia cu groaza ...

Moderator: gor965
dar ce cunosti acum nu te infioara ? )))Marian Constantin scrie:ai dreptate , dar numai gandul ca papescu sa diriguiasc'a acest mare eveniment , ma ia cu groaza ...
Mie imi este clar ca Romania va gazdui CM2014 DOAR DATORITA LOCATIEI CORBU.Val scrie:In ultima fraza cred ca este clar ca Fane este Stefan Popescu . Asta daca s-o imtimpla vreodata chestia asta .Val scrie:Uite ca va spune Val , lasind la o parte orice reticenta . Daca in aprilie , FIPS accepta Federatia si lasa AGVPS-ul pe margine , CM 2014 se va face la Corbu . Pentru ca citind direct Dl. Fasie , acest CM este dedicat d-lui Carstocea si baltii lui . De fapt conducerea FIPS chiar l-au rugat sa ii scoata din necaz si sa faca CM de anul asta la Constanta .
Sau cel putin postarea un pic aroganta a lui Stefan , asa ne spunea la modul direct , ma rog in traducere din limba engleza .... O sa vedem rezultatele acestei afirmatii la scorul baltii pentru CN ...
Prin urmare , ce conteaza cine tine luminarile la aceasta manifestare .... AGVPS sau Federatie ... !?
Va sti Fane sa faca fatza sau spate la aceasta coliva primita moca .
Mai bine circul la noi, decat la portughezi:-)Val scrie:(mai precis "au cerut sa aprobe") adica s-a rugat mapamondul de noi sa ii primim la Corbu .....
Daca asta nu e aroganta .....Scuze , dar este ! Eu unul ma bucur nespus ca vine circul mondial iarasi la noi ... dar zau asa ... e aroganta !
E aroganta sau nu ? Indiferent de cit de bine ne vine . Raspunde , daca te bagi in vorba .iulixa scrie:Mai bine circul la noi, decat la portughezi:-)Val scrie:(mai precis "au cerut sa aprobe") adica s-a rugat mapamondul de noi sa ii primim la Corbu .....
Daca asta nu e aroganta .....Scuze , dar este ! Eu unul ma bucur nespus ca vine circul mondial iarasi la noi ... dar zau asa ... e aroganta !
Val scrie:SUGESTIA EXPRESA a board-ului CIPS catre AGVPS de depunere a candidaturii DOAR prin portofoliul de organizare al RIG Service/Florin CARSTOCEA(urmare CM 2012).
Ei bine, da, poate fi si aroganta, daca vrem sa fim atat de sensibili la nuante, dar parca importante erau ideile.Val scrie:E aroganta sau nu ? Indiferent de cit de bine ne vine . Raspunde , daca te bagi in vorba .iulixa scrie:Mai bine circul la noi, decat la portughezi:-)Val scrie:(mai precis "au cerut sa aprobe") adica s-a rugat mapamondul de noi sa ii primim la Corbu .....
paranoiaVladut Mateianu scrie:ma intreb si eu, o fi vorba de prostie sau de inconstienta
sau poate i-i cere federatiei chirie pe balta vreo suta de mii de eurobarbumarius scrie:Personal nu cred ca Florin Carstocea se va pune in slujba federatiei sa organizeze CN si CM.