Despre CN si CM, by AV

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: Despre CN si CM, by AV

Mesaj de Val »

Marian Constantin scrie:ai dreptate , dar numai gandul ca papescu sa diriguiasc'a acest mare eveniment , ma ia cu groaza ...
dar ce cunosti acum nu te infioara ? ))) :P :P

iulixa
Puncte: 0

Mesaj de iulixa »

Val scrie:
Val scrie:Uite ca va spune Val , lasind la o parte orice reticenta . Daca in aprilie , FIPS accepta Federatia si lasa AGVPS-ul pe margine , CM 2014 se va face la Corbu . Pentru ca citind direct Dl. Fasie , acest CM este dedicat d-lui Carstocea si baltii lui . De fapt conducerea FIPS chiar l-au rugat sa ii scoata din necaz si sa faca CM de anul asta la Constanta .
Sau cel putin postarea un pic aroganta a lui Stefan , asa ne spunea la modul direct , ma rog in traducere din limba engleza .... O sa vedem rezultatele acestei afirmatii la scorul baltii pentru CN ...

Prin urmare , ce conteaza cine tine luminarile la aceasta manifestare .... AGVPS sau Federatie ... !?

Va sti Fane sa faca fatza sau spate la aceasta coliva primita moca .
In ultima fraza cred ca este clar ca Fane este Stefan Popescu . Asta daca s-o imtimpla vreodata chestia asta .
Mie imi este clar ca Romania va gazdui CM2014 DOAR DATORITA LOCATIEI CORBU.
Macar (si) din acest motiv mesajul lui Stefan Fasie nu poate fi considerat arogant.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

(mai precis "au cerut sa aprobe") adica s-a rugat mapamondul de noi sa ii primim la Corbu .....

Daca asta nu e aroganta .....Scuze , dar este ! Eu unul ma bucur nespus ca vine circul mondial iarasi la noi ... dar zau asa ... e aroganta !

iulixa

Mesaj de iulixa »

Val scrie:(mai precis "au cerut sa aprobe") adica s-a rugat mapamondul de noi sa ii primim la Corbu .....

Daca asta nu e aroganta .....Scuze , dar este ! Eu unul ma bucur nespus ca vine circul mondial iarasi la noi ... dar zau asa ... e aroganta !
Mai bine circul la noi, decat la portughezi:-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

iulixa scrie:
Val scrie:(mai precis "au cerut sa aprobe") adica s-a rugat mapamondul de noi sa ii primim la Corbu .....

E aroganta sau nu ? Indiferent de cit de bine ne vine . Raspunde , daca te bagi in vorba .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:SUGESTIA EXPRESA a board-ului CIPS catre AGVPS de depunere a candidaturii DOAR prin portofoliul de organizare al RIG Service/Florin CARSTOCEA(urmare CM 2012).

fraza asta coroborata cu fraza din adresa trimisa de Matteoli lui popescu prin care specifica clar ca organizarea CM 2014 este alocata agvps nu lasa loc de comentarii decat carcotasilor

Dear President,
Following up your letters dated October the 2nd 2013 and October the 11th 2013, we inform you that for the year 2013, the Federation recognized by CIPS, thus by FIPSed as well, is the AGVPS, Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania - Calea Mosilor 128 - 020882 - Bucuresti - Sector 2 (Romania). This Federation regularly paid its membership fee for the current year. Thus, it is not possible for us to accept your bid of participation at the Feeder Fishing World Championship, programmed to be held in South Africa next November.
As far as the organization of the Carp Fishing World Championship 2014 is concerned, which is already officially devoted to the AGVPS, we could take a final resolution only after that the CIPS Congress, convened to be held on April the 5th 2014 in San Marino, decides which among the two associations, actually established in Romania, might continue to be entitled to be admitted to CIPS.

President of FIPSed
Ugo Matteoli
Il Presidente
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

iulixa

Mesaj de iulixa »

Val scrie:
iulixa scrie:

E aroganta sau nu ? Indiferent de cit de bine ne vine . Raspunde , daca te bagi in vorba .
Ei bine, da, poate fi si aroganta, daca vrem sa fim atat de sensibili la nuante, dar parca importante erau ideile.
Va rog sa imi dati voie sa ma bag in continuare in seama, atata timp cat promovez sau combat idei si nu tintesc anumite persoane. Sau puteti pur si simplu sa ma ignorati...
Habemus Corbu(s)!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescutzu se lauda pe aici (intre timp i-a fost sters mesajul) ca cm se va desfasuara la corbu doar daca doreste el !

ma intreb si eu, o fi vorba de prostie sau de inconstienta ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Personal nu cred ca Florin Carstocea se va pune in slujba federatiei sa organizeze CN si CM.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:ma intreb si eu, o fi vorba de prostie sau de inconstienta
paranoia
barbumarius scrie:Personal nu cred ca Florin Carstocea se va pune in slujba federatiei sa organizeze CN si CM.
sau poate i-i cere federatiei chirie pe balta vreo suta de mii de euro :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”