Despre CN si CM, by AV

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Despre CN si CM, by AV

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:popescutzu se lauda pe aici (intre timp i-a fost sters mesajul) ca cm se va desfasuara la corbu doar daca doreste el !

ma intreb si eu, o fi vorba de prostie sau de inconstienta ? :roll:
Probabil s-o gandi in impertinenta lui sa saboteze si CM-ul ca pe CN-isti ii grupeaza pe sectoare la "Junior".
La congres se va decide afilierea FRPS dupa implinirea celor 3 ani de "experienta" dupa cum prevede legea romana ca sa nu intre in conflict cu ea.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Prea multe din parerile voastre expuse aici sunt doar pareri personale si expuse la modul dubitativ ... Eu cred , sper ca , mai mult ca sigur ca nu sau da .. inclin sa cred ca ...

Concret ... si asta ramine scris !

In aprilie FIPS prin absurd accepta Federatia ca membru .... Este cineva sigur ca si asa , CM 2014 nu se va mai organiza la Corbu ?

Sub orice forma si sub orice egida ?
Cine nu pricepe a 3-a institutie ? Mascata dar suficient de clara si deosebit de eficace ( mult peste media locului ) in actiunile ei !
Ultima oară modificat Mie Noi 20, 2013 21:19 de către Val, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:popescutzu se lauda pe aici (intre timp i-a fost sters mesajul) ca cm se va desfasuara la corbu doar daca doreste el !

ma intreb si eu, o fi vorba de prostie sau de inconstienta ? :roll:
E o aroganta . Daca FIPS-ul il accepta , stamplieaza si un concurs pe Lacul Mori ! :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

E o aroganta . Daca FIPS-ul il accepta , stamplieaza si un concurs pe Lacul Mori ! :lol: :lol:
Buna asta....sa "Mori" de ras si mai multe nu. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stii ce e misto , ca pentru o lipsa involunatara de un i te freci pe jos de ras , in rest .... vreo idee sau vreun comentariu pertinent ... Ma scuzati d-le Pruteanu .. Asa fac uni ( sic ! ) mii de postari .
Si batrinul razes zicea bine ce zicea !

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Mda!
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val, vezi cum nuantezi, de parca vrei sa o dam in rusine....eu ma gandeam la tusiera lui popescutzu daca are tus roze.... sa "mori" de ras. :lol: :lol:
vreo idee sau vreun comentariu pertinent ...
Ce sa raspund la intrebari ipotetice, nu sunt clarvazator?! :wink:
Ultima oară modificat Mie Noi 20, 2013 22:11 de către gabi1, modificat 1 dată în total.
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ok

si scuza-ma dar uita-te la colegul de mai sus care are de 3 ori mai multe postari decit mine ... si eu am infiintat acest site , acum 6-7-8 ani , nu imi mai aduc aminte exact ! :lol: :lol:
Pesemne ca are de 3 ori mai multe lucruri de spus ..

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:Val, vezi cum nuantezi, de parca vrei sa o dam in rusine....eu ma gandeam la tusiera lui popescutzu daca are tus roze.... sa "mori" de ras. :lol: :lol:
vreo idee sau vreun comentariu pertinent ...
Ce sa raspund la intrebari ipotetice, nu sunt clarvazator?! :wink:
Pai aici cam asta incercam sa facem ... sa fim clarvazatori . Si sa depasim picla asta care ni s-a pus pe ochi la toti . Sa ne vedem interesul propriu si sa nu tragem cu unii sau altii care isi bat joc de noi .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Unii dintre noi au un obicei prost, sa nu-i spun altfel, au tendinta de a se transforma din inculpati in anchetatori....

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”