Despre CN si CM, by AV

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: Despre CN si CM, by AV

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:Unii dintre noi au un obicei prost, sa nu-i spun altfel, au tendinta de a se transforma din inculpati in anchetatori....
Pe ce te bazezi ? Cine te recomanda ?

mai vrei citate ??!

Inchei cu Morometzii

"Domnule, eu am dus totdeauna o viata independenta" si asta imi asigura aroganta si verticalitatea pe acest Forum . Nu ai auzit de mine ca am pus mina pe vreun cent ....
Ultima oară modificat Mie Noi 20, 2013 22:25 de către Val, modificat 1 dată în total.

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Val scrie:Ok

si scuza-ma dar uita-te la colegul de mai sus care are de 3 ori mai multe postari decit mine ... si eu am infiintat acest site , acum 6-7-8 ani , nu imi mai aduc aminte exact ! :lol: :lol:
Pesemne ca are de 3 ori mai multe lucruri de spus ..
Inafara de faptul ca are de 3 ori mai multe postari decat tine si nici nu a infiintat siteul macar se pozitioneaza pe subiect si nu imprastie vise desarte, reclame mascate sau promoveaza voalat o himera moarta din fasa. Daca tot bati apropouri voalat da-i drumul si la insulte ca n-ar fi prima data, dar macar punele in context. Se pare ca eu impartasesc parerile majoritatii, iar tu promovezi federatia. Intre noi doi e diferenta de varsta de vreo 3 ani daca imi aduc eu bine aminte, iar experientele constau doar in bani. Care are mai multi. Aici iti cedez satisfactia. Mai mult de-atat?
S-au lansat niste ipoteze cum ca federatia n-ar putea sa sustina organizarea CN-ului si nici sa suporte CM-ul chiar daca intra in CIPS dupa Aprilie 2014. N-am vazut sa fi raspuns la ideea asta doar cu semnatura aia prin care te crezi discipolul lui Creanga, iar noi (unii) niste prosti. Concret, dupa cum zici, ca sa ramai in istorie. Ce ai facut tu pentru carpfishingul asta Val Pangica, inafara de siteul asta si niste sponsorizari, sa nu fiu insolent, de-ti da dreptul sa jignesti pe-aici? Nu uita ca eu nu prea sunt impresionat de faptul ca ai facut un site pe care l-ai instrainat ca Prigoana Tele7ABC. Postul ala Tv a fost falimentat, pe cand site-ul asta a fost intretinut de pescari patimasi ca mine.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci ce te recomanda sa vorbesti de CN-uri si CM-uri?!
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

....
Ultima oară modificat Mie Noi 20, 2013 22:29 de către Val, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie:Deci ce te recomanda sa vorbesti de CN-uri si CM-uri?!
In afara de faptul ca am participat la vreo 7-9 CN-uri ...mai nimic .
Ultima oară modificat Mie Noi 20, 2013 22:30 de către Val, modificat 1 dată în total.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

"Domnule, eu am dus totdeauna o viata independenta" si asta imi asigura aroganta si verticalitatea pe acest Forum . Nu ai auzit de mine ca am pus mina pe vreun cent ....
Am nominalizat ?....sau chiar crezi ca suntem o societate de "onesti" si idealisti??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:
Ca pescar? Care-i istoria lor? Daca exista o istorie atunci cum vezi concret viitoarele CN-uri?
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:
Am nominalizat ?....sau chiar crezi ca suntem o societate de "onesti" si idealisti??
Nu , eu cred ca suntem o societate de fripturisti si bagatori de seama care isi dau cu parerea pe orice subiect . Si ti-o spune unul care stie bine viata ! Onesti , toleranti , idealisti si oameni buni sunt , dar tu nu ii cunosti . Lumea vrea neaparat un cadavru viu !!! ingropat la baza oricarui edificiu ..legenda mesterului Manole si Miorita ne apasa inca caracterele ...si comportamentul public . Noi nu putem face ceva pina nu il facem pilaf sau il ingropam pe unul ....ala tzapul ispasitor ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie:
Val scrie:
Ca pescar? Care-i istoria lor? Daca exista o istorie atunci cum vezi concret viitoarele CN-uri?
In ce calitate ma intrebi tu pe mine ? ... intra pe wikipedia :P :P daca vrei sa imi vezi calitatea de a vorbi aici :lol: :lol:
In rugby e la moda sloganul Tall ball Team , asta daca pricepi ceva !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Si ti-o spune unul care stie bine viata ! Onesti , toleranti , idealisti si oameni buni sunt , dar tu nu ii cunosti .
Abtine-te sa faci aprecieri la persoana mea si cu atat mai mult la "experienta de viata"...lasa afirmatiile facute din burta ca te intorc la Moromete si M.Preda...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”