Val scrie:Ok
si scuza-ma dar uita-te la colegul de mai sus care are de 3 ori mai multe postari decit mine ... si eu am infiintat acest site , acum 6-7-8 ani , nu imi mai aduc aminte exact !

Pesemne ca are de 3 ori mai multe lucruri de spus ..
Inafara de faptul ca are de 3 ori mai multe postari decat tine si nici nu a infiintat siteul macar se pozitioneaza pe subiect si nu imprastie vise desarte, reclame mascate sau promoveaza voalat o himera moarta din fasa. Daca tot bati apropouri voalat da-i drumul si la insulte ca n-ar fi prima data, dar macar punele in context. Se pare ca eu impartasesc parerile majoritatii, iar tu promovezi federatia. Intre noi doi e diferenta de varsta de vreo 3 ani daca imi aduc eu bine aminte, iar experientele constau doar in bani. Care are mai multi. Aici iti cedez satisfactia. Mai mult de-atat?
S-au lansat niste ipoteze cum ca federatia n-ar putea sa sustina organizarea CN-ului si nici sa suporte CM-ul chiar daca intra in CIPS dupa Aprilie 2014. N-am vazut sa fi raspuns la ideea asta doar cu semnatura aia prin care te crezi discipolul lui Creanga, iar noi (unii) niste prosti. Concret, dupa cum zici, ca sa ramai in istorie. Ce ai facut tu pentru carpfishingul asta Val Pangica, inafara de siteul asta si niste sponsorizari, sa nu fiu insolent, de-ti da dreptul sa jignesti pe-aici? Nu uita ca eu nu prea sunt impresionat de faptul ca ai facut un site pe care l-ai instrainat ca Prigoana Tele7ABC. Postul ala Tv a fost falimentat, pe cand site-ul asta a fost intretinut de pescari patimasi ca mine.
Urban culture.