SHIMANO ULTEGRA Ci4+ 14000 XTB

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

raulnego
Puncte: 0

Re: SHIMANO ULTEGRA Ci4+ 14000 XTB

Mesaj de raulnego »

Allen Besnovich scrie:E cam greu sa compari o Ultegra XSC, care costa 140 euro , cu o Ultegra ci4+ care costa 300 euro si apoi sa zici ca e mult mai buna.

Unu la mana, dacă e de comparat, corect ar fi sa o compari cu ultegra ci4 xsa. Si fie vorba între noi, ci4 xsa a stat mereu in același preț iar de calitatile ei nu cred ca s-a vorbit vreodată de rău. Piesele din interiorul ei le-am văzut decât la bblc din 1999, si cred ca asta spune tot.

Doi la mana, văzusem acum 2 saptamâni , Aero Technium xsc10000 cu doar 399E... Nu cu mult mai scumpă decât Ci4+ , cum ar fi sa le comparăm ? Cine câștiga ?;)))

Începând cu ultegra xt, la toate modelele noi apărute după, Shimano a pierdut puțin câte puțin in calitate, si aici ma refer la construcție , cât este ultegra xsa de robusta si cât este xsc..

Sa nu se înțeleagă ca nu-mi place Ci4+, dacă mi-as permite mulineta cred ca nu as sta pe gânduri.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Am comparat Ultegra ci4+ xtb cu noua generatie Ultegra xsc si xtc deoarece este varianta imbunatatita a acestora si cred ca o comparatie cu vechea generatie ci4 xsa nu ar fi potrivita , in plus persoana care a deschis acest topic detine un set de Ultegra xsc si doreste sa citeasca pareri pro sau contra despre modelul in cauza (de la detinatori) si nicidecum discutii si anumite frustrari care sant off-topic .

raulnego

Mesaj de raulnego »

sportiv7pescuit scrie:Are cineva in "custodie" :wink: acesta mulineta? As dori sa-mi achizitionez 4 buc (modelul mentionat!),dar inainte as prefera sa ascult niste pareri (pro sau contra) de la un eventual posesor al acestui model. Multumesc anticipat.....
Salut ! Daca doresti sa asculti mai multe pareri despre modelul acesta , prefer sa-ti scriu pe privat sau de ce nu , putem vorbi la telefon !

sportiv7pescuit

Mesaj de sportiv7pescuit »

raulnego scrie:
sportiv7pescuit scrie:Are cineva in "custodie" :wink: acesta mulineta? As dori sa-mi achizitionez 4 buc (modelul mentionat!),dar inainte as prefera sa ascult niste pareri (pro sau contra) de la un eventual posesor al acestui model. Multumesc anticipat.....
Salut ! Daca doresti sa asculti mai multe pareri despre modelul acesta , prefer sa-ti scriu pe privat sau de ce nu , putem vorbi la telefon !
Ms Raul pt "interventie"...asteptam de ceva timp parerea ta despre acest model :D . M-am "despartit" de xsc-uri,dar tin sa mentionez in continuare k e un model care ofera multe pt pretul sau de achizitie,chiar mi-au placut.Acum sunt fericitul posesor a 4 buc ULTEGRA Ci4+ 14000 XTB 8) , azi le-am facut inaugurarea pe moara si sunt ireprosabile.Nu intru in amanunte,dar sincer nu vad in viitorul apropiat un upgrade cu vreun aero technium mgs (doar pt cateva grame in minus si ture de manivela in plus !).In teste adevarate or sa intre la anul,nu vreau sa ma "pripesc" doar de la o prima partida cu o parere generalista.Vedem....numai bine. :wink:

butelie

Mesaj de butelie »

SALUT EU DETIN CI4 14000 XTA SI POT SA ITI SPUN CA SUNT FOARTE INCANTAT DE ELE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE RECOMAND :D
Razvan Niculescu

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

eu am trecut de la bblc la ci4 10000 xsa .. diferenta de la cer la pamant. Sunt super multumit de ele.. cum aseaza firul cum lucreaza tot.. si plus de asta sunt si mai usoare.. :)
Recomant cu cea mai mare incredere
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

butelie scrie:SALUT EU DETIN CI4 14000 XTA SI POT SA ITI SPUN CA SUNT FOARTE INCANTAT DE ELE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE RECOMAND :D
Idem, chiar nu am ce sa le reprosez si sunt destul de carcotas!!!!

robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de robert_anisoiu »

Intre modelele noi, Ci4+14000 XTB si Ci4+14000 XSB singura diferenta este ca XTB-ul este cu baitrunner II iar XSB cu frana rapida? Sau mai sunt si alte diferente?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

raulnego

Mesaj de raulnego »

robert_anisoiu scrie:Intre modelele noi, Ci4+14000 XTB si Ci4+14000 XSB singura diferenta este ca XTB-ul este cu baitrunner II iar XSB cu frana rapida? Sau mai sunt si alte diferente?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Asta e singura diferenta si cateva grame in minus la xsb (15gr)

Alin Galbenu
Moderator

SHIMANO ULTEGRA Ci4+ 14000 XTB

Mesaj de Alin Galbenu »

Diferă si culoarea !

Sent from my iPhone using Tapatalk

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”