Nu ai mai participat vreodata la vreun concurs de pescuit la crap? Atunci, organizatorii, COLCERIU VLAD si COLCERIU BOGDAN precum si gazda concursului, domnul inginer ALBASTROIU CRISTIAN, te invita sa participi in perioada 24-26.04.2009 la CUPA DEBUTANTULUI -Peris 2009 !!!
Vor participa 16 echipe a cate 2 pescari cu 4 lansete/echipa.
Taxa de participare: 700 RON/echipa. SUMA MINIMA PENTRU AVANS: 400 RON
Achitarea taxei de participare se va efectua prin plata avansului catre organizatori pana la data de 15.02.2009
respectiv a intregii sume pana la data de 31.03.2009.
Locul de desfasurare a competitiei : PERIS - Balta C&R,PODISOR 2
Concursul se va desfasura pe UN SINGUR SECTOR VALORIC
Toti participantii la aceasta competitie vor primi diploma de participare.
Adunarea concurentilor va avea loc : VINERI 24APRILIE 2009 ora 08.00
Tragerea la sorti a standurilor va ave loc la ora: 08.30 in ordinea achitarii taxei
Dupa tragerea la sorti a standurilor, concurentii se pot campa, pot masura apa sau nadi, dar NU pot pescui.
Ora 12 - STARTUL CONCURSULUI
Incepand cu VINERI, 24.04.2009 ora 12.00, pana DUMINICA, 26.04.2009 ora 12.00 desfasurarea competitiei.
In cazul in care DUMINICA 26.04.2009 la ora 12.00 o echipa este in drill, i se va acorda un timp suplimentar de 15 minute peantru prinderea pestelui.
Duminica incepand cu ora 12.00 arbitrii vor desemna castigatorii in functie de cantitatea de peste prinsa de fiecare echipa in intervalul de concurs.
Ora 13.00 - 13.30 FESTIVITATEA DE PREMIERE
Ora 13.30 MASA FESTIVA!
Premiile se vor acorda primilor 3 clasati in ordinea cantitatii de peste prins pe timpul desfasurarii concursului,
dupa cum urmeaza:
LOCUL I - Cupa inscriptionata nominal, diploma si un abonament pentru un an pe balta PERIS PODISOR 2 in valoare de 500 euro
LOCUL II - Medalie inscriptionata nominal, diploma si un abonament pentru 10 partide pe balta PERIS PODISOR 2 in valoare de 800 RON
plus premii de la sponsori.
LOCUL III - Medalie inscriptionata nominal, diploma si un abonament pentru 5 partide pe balta PERIS PODISOR 2 in valoare de 400 RON
plus premii de la sponsori.
CAPTURA SE PREMIAZA SEPARAT CU 500 RON. Captura se poate cumula cu oricare din premiile aferente unui loc pe podium.
Vor exista si alte premii surpriza, care vor fi dezvaluite doar la festivitatea de premiere, pentru ceilalti participanti care
nu au obtinut o pozitie situata intre primii 3.
Pentru buna desfasurare a acestui concurs si pentru a oferi tuturor participantilor sanse egale de a accede
pe podium, organizatorii va pun la dispozitie REGULAMENTUL de desfasurare a acestei activitati
competitionale:
1. Vor fi admise la start 16 echipe formate din 2 concurenti care vor declara pe proprie raspundere ca nu au mai participat pana la data respectiva la NICIUN CONCURS DE PESCUIT LA CRAP
2. Se va pescui cu 4 lansete/echipa in apa concomitent si eventual la alegerea concurentilor, 2 lansete incarcate, in asteptare, pe mal.
3. Se puncteaza crapul care este mai mare sau egal cu 3 Kg.
4. Se va nadi EXCLUSIV LA BOILIES, este interzisa nadirea cu alte nade.
5. Nadirea se va efectua numai de pe mal, cu KOBRA sau RACHETA.
6. Nadirea grea se va efectua numai in intervalul orar: 08.00-17.00.
7. Se vor folosi NUMAI monturi cu plumb care, in caz de rupere,sa permita eliberarea pestelui. MOMITORUL ESTE INTERZIS CU DESAVARSIRE.
8. Se va pescui cu inaintas din fir textil, maxim 7 metri. ESTE INTERZISA CU DESAVARSIRE FOLOSIREA LEADCORE-ului.
9. La inceperea concursului, fiecare echipa va prezenta arbitrilor 10 saci pentru pastrarea pestelui model XXL.
10. Concurentii nu vor fi primiti la start fara urmatoarele materiale: MINCIOG ECOLOGIC CU DESCHIDERE MARE MIN.1 metru, SPRAY ANTISEPTIC, SALTEA DE PRIMIRE,
5 SACI MENAJERI PENTRU ECOLOGIZAREA STANDULUI LA SFARSITUL CONCURSULUI.
11.La tragerea la sorti se va stabili vecinul de stand care va participa la cantar, ca martor.
12.Pe timpul noptii este interzis iluminatul de orice fel, cu exceptia lanternei de cap si luminii din interiorul cortului.
13.Dupa startul concursului, parasirea standului de catre oricare dintre concurenti ESTE STRICT INTERZISA FARA APROBAREA ARBITRULUI.
Concurentul care va parasi standul fara aprobare va fi sanctionat astfel:
- penalizare cu 5 kg de peste la prima parasire a standului
- descalificare si scoaterea din concurs la a doua abatere de la aceasta regula.
14.Dupa startul concursului NU ESTE PERMISA REAPROVIZIONAREA CU BOILIES SI NADA DE ORICE FEL. Concurentul, la inceputul concursului va avea asupra sa suficienta nada pentru toata durata competitiei.
15.Ranirea oricarui peste din vina concurentului atrage dupa sine penalizarea echipei cu 10 kg de peste, iar recidiva atrage dupa sine eliminarea din concurs.
16.Moartea vreunui peste din vina concurentilor duce la descalificarea imediata a echipei, scoaterea din concurs si plata pestelui mort catre administratorul
baltii, la pretul fermei.
17.Pe timpul desfasurarii concursului,dupa instalarea standului, concurentii vor parca masinile IN LOCUL SPECIAL AMENAJAT DE CATRE ORGANIZATORI, care va fi prezentat la prezentarea pe balta a fiecaruia.
18.Furtul sau tentativa de sustragere a pestelui prins constituie INFRACTIUNE si se vor sesiza organele competente in vederea intocmirii dosarului penal pentru furt calificat !!!!!!
19.Pe timpul desfasurarii concursului NU SUNT PERMISE VIZITE IN STANDURI!!!
20. AMENDAMENTE SI COMENTARII ADAUGIRI,COMPLETARI,PROPUNERI LA ACEST REGULAMENT VOR FACE NUMAI PARTICIPANTII LA COMPETITIE DUPA INSCRIERA ACESTORA PE LISTA DE PARTICIPARE, ORGANIZATORII , GAZDA SI ARBITRII COMPETITIEI. Alte comentarii NU VOR FI LUATE IN CONSIDERARE. Moderatorii acestui forum vor sterge orice post care constituie abatere de la prezenta regula!!!
AM SI EU O INTREBARE ."AM PARTICIPAT"LA UN CONCURS CARITABIL LA CRAP ANUL ACESTA LA STOLNICI-ARGES .A FOST PRIMUL SI ULTIMUL PANA AKUM.POT PARTICIPA LA ACEST CONCURS DIN 2009 AL DEBUTANTULUI??
eu sunt de parere ca ai voie.
cristi mosharu (arbirtru, sponsor, ofiter de presa, producator, importator, distribuitor, one man swhow, etc) nu e de aceeasi parere.
organizatorul a spus ca o sa se mai gandeasca si va delibera.
Am o intrebare in numele unui prieten care doreste sa participe la cupa Debutantului la Peris...
Se poate inscrie si participa la acest concurs desi a mai participat in 2008 la un un singur concurs si acela fiind un concurs caritabil (este vorba de concursul caritabil la Stolnici). Avand in vedere ca a fost un scop caritabil mai mult decat un concurs iar el chiar este un "debutant" va rog sa ii raspundeti daca se poate inscrie sau nu.
Data inscrierii: 17/04/2008
Locatie: Bucuresti-Titan Trimis: Mar 09 02, 2008 4:46 pm Titlul subiectului:
Propun ca arbitrii, sa isi spuna si ei punctul de vedere.Eu in calitate de organizator consider ca debutul si l-a facut in acel concurs caritabil. Insa doresc sa aud si parerile arbitrilor, eventual a celorlalti concurenti.
Data inscrierii: 14/06/2006
Locatie: BUCURESTI Trimis: Mie 09 03, 2008 7:28 pm Titlul subiectului:
Se exclude posibilitatea participarii oricarui pescar ce a mai participat la alte concursuri ( chiar si fara capturi )...............no offence !!!!!!!!!!!
veteran
Data inscrierii: 20/04/2007
Locatie: Bucuresti Trimis: Mie 09 03, 2008 8:48 pm Titlul subiectului: .
Eu sunt de acord....
ce al'dracu esti Daneze
ce dracu ai cu mine...numai tu stii
da dar nu prea e corect practic a fost pentru o cauza caritabila concursul nu a fost un concurs propriu-zis.eu zic sa se mai gandeasca arbitrii pt k sunt multi care au fost la concursuri carotabile si asta e un concurs mai accesibil pt majoritatea pescarilor,fatza de alte concursuri cu taxe de 1000-3000 de euro.
Fratilor este foarte clar "Cupa debutantului" (intr-un concurs) despre asta este vorba. Poate fi si caritabil si cum o fi fost...a fost un concurs.Ti-ai facut debutul intr-un concurs,ce sa mai... Prima emotie si tracul respectiv al unei competitii,examen etc.l-ai avut,acum este posibil sa nu o mai ai...deci nu mai esti egal cu ceilalti dpdv emotional . Ideea este ca ai habar despre ce este vorba intr-un concurs.De exemplu pescuiesc de ceva ani la crap,dar la concurs nu am fost pana acum. Voi veni la "Cupa debutantului" dar marturisesc ca ma cac pemine de frica ...si nu stiu de ce...PUR SI SIMPLU IDEEA DE COMPETITIE. Daca este pt debutanti, hai sa ramana asa...
In primul rand salut pe toata lumea fiind prima mea postare si ca orice inceput va fi cu o intrebare:Inscrierile la acest concurs se fac odata cu achitarea avansului sau ca la orice concurs pe forum?