C.S Green Lake -inscrieri

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: C.S Green Lake -inscrieri

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:
Spor la treaba si astept sa lansati si alti pescari tineri "marca proprie".....sunt destui in tara care nu au avut ocazia sa se faca cunoscuti !
----------

:wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Formular inscriere AICI

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Actualizare GREEN LAKE (divizia de LUPI )

anul 2012 -41 podiumuri

anul 2013 -36 podiumuri

14 locul 1
9 locul 2
6 locul 3
7 Capturi
Vice Campion National 2014

vior3l

Mesaj de vior3l »

Iulica vezi ca am trimis formularul :wink:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

vior3l scrie:Iulica vezi ca am trimis formularul :wink:

------

ok :wink:
esti aproape `verde :D

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

George-Alexandru scrie:Asa este.Tocmai din acest motiv in interiorul clubului a fost mereu o atmosfera placuta,de prietenie fara tensiuni si respect reciproc.Performantele si continuitatea la care am ajuns se datoreaza in primul rand proiectului bine gandit si pus la punct cu care am demarat proiectul Green Lake in 2010.Modelul Senzor pe care l am avut in perioada lui de glorie,experienta Carp Zone,ne a ajutat foarte mult si am incercat pe cat posibil sa vorbim deschis unii cu altii si sa inlaturam din start toate problemele care pot creea tensiuni in interiorul unui club si implicit motivele care fac ca un club sa nu fie in echilibru si sa aiba constanta din toate punctele de vedere.
Marele nostru avantaj a fost ca am avut o viziune si am oferit o alternativa pe care nu a oferit o nimeni pana acum,am avut rabdarea necesara si am oferit posibilitatea membrilor sa paricipe alaturi de pescarii experimentatii la concursurile low cost in principal si nu numai,intalnirile si socializarea din extrasezon etc.In timp toate aceste lucruri au facut sa aparem cu un Ghita Adrian,Neacsu Mircea,Pate Florin,Dan Stoica plus alti baieti care vin din urma si de care suntem mandrii si care sunt produse 100% Green Lake.

Trist este faptul ca aceste lucruri ne au adus pe langa bucurii si satisfactii si antipatia multora din fenomen pt faptul ca participam cu un numar mai mare de echipe in competitii,dar acest fapt nu este nimic altceva decat concurenta din club care naste performanta plus rezultatul muncii si proiectului nostru.

eu zic sa mai faceti un club sau doua ca sa nu mai muste 'GUSTERII' din voi.m-as inscrie si eu la voi in club,dar voi aveti nevoie de pescari....................
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

dani dan scrie: eu zic sa mai faceti un club sau doua ca sa nu mai muste 'GUSTERII' din voi.m-as inscrie si eu la voi in club,dar voi aveti nevoie de pescari....................
sunt si pescari...cu mai putine puncte de suspensie...asa ca esti bine venit :wink:
"X13"

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

dani dan scrie:
George-Alexandru scrie:Asa este.Tocmai din acest motiv in interiorul clubului a fost mereu o atmosfera placuta,de prietenie fara tensiuni si respect reciproc.Performantele si continuitatea la care am ajuns se datoreaza in primul rand proiectului bine gandit si pus la punct cu care am demarat proiectul Green Lake in 2010.Modelul Senzor pe care l am avut in perioada lui de glorie,experienta Carp Zone,ne a ajutat foarte mult si am incercat pe cat posibil sa vorbim deschis unii cu altii si sa inlaturam din start toate problemele care pot creea tensiuni in interiorul unui club si implicit motivele care fac ca un club sa nu fie in echilibru si sa aiba constanta din toate punctele de vedere.
Marele nostru avantaj a fost ca am avut o viziune si am oferit o alternativa pe care nu a oferit o nimeni pana acum,am avut rabdarea necesara si am oferit posibilitatea membrilor sa paricipe alaturi de pescarii experimentatii la concursurile low cost in principal si nu numai,intalnirile si socializarea din extrasezon etc.In timp toate aceste lucruri au facut sa aparem cu un Ghita Adrian,Neacsu Mircea,Pate Florin,Dan Stoica plus alti baieti care vin din urma si de care suntem mandrii si care sunt produse 100% Green Lake.

Trist este faptul ca aceste lucruri ne au adus pe langa bucurii si satisfactii si antipatia multora din fenomen pt faptul ca participam cu un numar mai mare de echipe in competitii,dar acest fapt nu este nimic altceva decat concurenta din club care naste performanta plus rezultatul muncii si proiectului nostru.

eu zic sa mai faceti un club sau doua ca sa nu mai muste 'GUSTERII' din voi.m-as inscrie si eu la voi in club,dar voi aveti nevoie de pescari....................

Salut! :D

Sa sti ca m am gandit avand in vedere ca avem membrii si de prin alte orase,sa facem Green Lake Buc,GreenLake Ploiesti,Constanta etc. :D
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

nyc-brk

Mesaj de nyc-brk »

Vladut Mateianu scrie:
petre iulian scrie:Sa lamuriri unele aspecte .....in urma unor intrebari :wink:

1-Lotul clubului C.S. Green Lake care o sa participe la campionatul national (agvps -federatie ,nu conteaza numele ... ) este ales/selectat de catre selectionerul clubului in urma performantelor sportive din cadrul clubului ....

ex . chiar daca esti campion national si esti recunoscut ca un pescar bun , nu poti face parte din lotul clubului pana nu ai rezultate in cadrul clubului ....

Iulica, dar "selectionerul" clubului de catre cine este ales ? :roll:

PS Incearca sa le oferi si tinerilor talentati sanse, nu doar celor care dispun de "cascaval".... cam asta ar fi ideea performantei intr-un club puternic ! :wink:

salut iulica!
apropo de partea financiara....presupunand ca doi membri ai clubului se ridica la aceeasi inaltime in privinta pescuitului,dar unul sta mai prost cu partea financiara,cum se face selectia in functie de performante? automat primul va participa la mai multe competitii,deci va avea mai multe sanse sa urce pe podium.

PS: cred ca intelegi ce vreau sa spun.sunt dupa 30 d ore nedormite la serviciu si nu gasesc momentan o alta exprimare.

O zi buna!
Brk Carp Baits

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Daca participi la mai multe competitii nu inseamna ca ai si mai multe performante .... :wink:
Este un avantaj la cel care sta mai bine cu finantele, ca mergand la multe concursuri capata experienta mai repede ....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”