----------Vladut Mateianu scrie:
Spor la treaba si astept sa lansati si alti pescari tineri "marca proprie".....sunt destui in tara care nu au avut ocazia sa se faca cunoscuti !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
----------Vladut Mateianu scrie:
Spor la treaba si astept sa lansati si alti pescari tineri "marca proprie".....sunt destui in tara care nu au avut ocazia sa se faca cunoscuti !
vior3l scrie:Iulica vezi ca am trimis formularul
George-Alexandru scrie:Asa este.Tocmai din acest motiv in interiorul clubului a fost mereu o atmosfera placuta,de prietenie fara tensiuni si respect reciproc.Performantele si continuitatea la care am ajuns se datoreaza in primul rand proiectului bine gandit si pus la punct cu care am demarat proiectul Green Lake in 2010.Modelul Senzor pe care l am avut in perioada lui de glorie,experienta Carp Zone,ne a ajutat foarte mult si am incercat pe cat posibil sa vorbim deschis unii cu altii si sa inlaturam din start toate problemele care pot creea tensiuni in interiorul unui club si implicit motivele care fac ca un club sa nu fie in echilibru si sa aiba constanta din toate punctele de vedere.
Marele nostru avantaj a fost ca am avut o viziune si am oferit o alternativa pe care nu a oferit o nimeni pana acum,am avut rabdarea necesara si am oferit posibilitatea membrilor sa paricipe alaturi de pescarii experimentatii la concursurile low cost in principal si nu numai,intalnirile si socializarea din extrasezon etc.In timp toate aceste lucruri au facut sa aparem cu un Ghita Adrian,Neacsu Mircea,Pate Florin,Dan Stoica plus alti baieti care vin din urma si de care suntem mandrii si care sunt produse 100% Green Lake.
Trist este faptul ca aceste lucruri ne au adus pe langa bucurii si satisfactii si antipatia multora din fenomen pt faptul ca participam cu un numar mai mare de echipe in competitii,dar acest fapt nu este nimic altceva decat concurenta din club care naste performanta plus rezultatul muncii si proiectului nostru.
sunt si pescari...cu mai putine puncte de suspensie...asa ca esti bine venitdani dan scrie: eu zic sa mai faceti un club sau doua ca sa nu mai muste 'GUSTERII' din voi.m-as inscrie si eu la voi in club,dar voi aveti nevoie de pescari....................
dani dan scrie:George-Alexandru scrie:Asa este.Tocmai din acest motiv in interiorul clubului a fost mereu o atmosfera placuta,de prietenie fara tensiuni si respect reciproc.Performantele si continuitatea la care am ajuns se datoreaza in primul rand proiectului bine gandit si pus la punct cu care am demarat proiectul Green Lake in 2010.Modelul Senzor pe care l am avut in perioada lui de glorie,experienta Carp Zone,ne a ajutat foarte mult si am incercat pe cat posibil sa vorbim deschis unii cu altii si sa inlaturam din start toate problemele care pot creea tensiuni in interiorul unui club si implicit motivele care fac ca un club sa nu fie in echilibru si sa aiba constanta din toate punctele de vedere.
Marele nostru avantaj a fost ca am avut o viziune si am oferit o alternativa pe care nu a oferit o nimeni pana acum,am avut rabdarea necesara si am oferit posibilitatea membrilor sa paricipe alaturi de pescarii experimentatii la concursurile low cost in principal si nu numai,intalnirile si socializarea din extrasezon etc.In timp toate aceste lucruri au facut sa aparem cu un Ghita Adrian,Neacsu Mircea,Pate Florin,Dan Stoica plus alti baieti care vin din urma si de care suntem mandrii si care sunt produse 100% Green Lake.
Trist este faptul ca aceste lucruri ne au adus pe langa bucurii si satisfactii si antipatia multora din fenomen pt faptul ca participam cu un numar mai mare de echipe in competitii,dar acest fapt nu este nimic altceva decat concurenta din club care naste performanta plus rezultatul muncii si proiectului nostru.
eu zic sa mai faceti un club sau doua ca sa nu mai muste 'GUSTERII' din voi.m-as inscrie si eu la voi in club,dar voi aveti nevoie de pescari....................
Vladut Mateianu scrie:petre iulian scrie:Sa lamuriri unele aspecte .....in urma unor intrebari![]()
1-Lotul clubului C.S. Green Lake care o sa participe la campionatul national (agvps -federatie ,nu conteaza numele ... ) este ales/selectat de catre selectionerul clubului in urma performantelor sportive din cadrul clubului ....
ex . chiar daca esti campion national si esti recunoscut ca un pescar bun , nu poti face parte din lotul clubului pana nu ai rezultate in cadrul clubului ....
Iulica, dar "selectionerul" clubului de catre cine este ales ?![]()
PS Incearca sa le oferi si tinerilor talentati sanse, nu doar celor care dispun de "cascaval".... cam asta ar fi ideea performantei intr-un club puternic !