Aero Technium XS-C sau Aero Technium XT-B MgS 12000 ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

vali003
Puncte: 0

Re: Aero Technium XS-C sau Aero Technium XT-B MgS 12000 ?

Mesaj de vali003 »

vali003 scrie:Xs-c ul are frina rapida ,dar nu este la fel ca la xs-b ,plaja de stringere este mai mare ,nu se stringe la un sfert de rotire ci la jumatate ,deci eu fac diferenta cu aero technium xs-b mgs ,nu cu xt-b mgs . Nu mi-au placut nici o data mulinetele cu sistem baitrunner frontal ,frina rapida mi se pare mai ok. Un punct de vedere personal. Astazi am sa fac o iesire de citeva ore si revin cu impresii .
Mulineta lucreaza super ,frina este un pic mai lunga ,in comparatie cu aerotechnium xs-b ,dar te obisnuiesti repede ,aseaza firul demential ,super mulinete .

adrianeftimie

Mesaj de adrianeftimie »

Dupa un research care a durat saptamani bune, emailuri, cerut discount-uri, etc, etc, etc...m-am hotarat, Shimano Aero Technium Mgs 12000 XTB. Pret de lista 750 EUR (in jur de), iar eu am achizitionat 4 buc la pretul de 1848.80 EUR. Mentionez faptul ca mi-a fost facut discount, dar le-am si cumparat pe firma unui prieten si astfel, am scapat de TVA-ul de 19%.

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si nu in ultimul rand, multumesc Crapmania !
Fişiere ataşate
photo.jpeg
photo.jpeg (92.55 KiB) Vizualizat de 1246 ori

florian

Mesaj de florian »

adrianeftimie scrie:
vali003 scrie:Am primit ieri XS-C ,la prima vedere tamburul este mai lung decit la XT-B ,miine fac o iesire rapida , revin cu impresiile despre XS-C .
Salut, spune-mi te rog, care este diferenta dintre ceea ce vreau eu "Shimano Aero Technium 12000 XT-B MgS" si "Shimano Aero Technium 10000 XS-C" cea pe care tocmai ai cumparat-o, XS-C-ul chiar nu are frana rapida ??
Shimano Aero Technium 12000 XT-B MgS-are rototul din material CI4(carbon+poliamida) si corpul din magneziu, baitrunner pe tambur si o greutate de 500g
Shimano Aero Technium 10000 XS-C -are corpul si rotorul dintr-un aliaj de aluminiu, frana instant(strange la o tura si jumatate dar se poate modifica sa stranga la jumatate de tura) si o greutate de 550g

vali003

Mesaj de vali003 »

adrianeftimie scrie:
vali003 scrie:Am primit ieri XS-C ,la prima vedere tamburul este mai lung decit la XT-B ,miine fac o iesire rapida , revin cu impresiile despre XS-C .
Salut, spune-mi te rog, care este diferenta dintre ceea ce vreau eu "Shimano Aero Technium 12000 XT-B MgS" si "Shimano Aero Technium 10000 XS-C" cea pe care tocmai ai cumparat-o, XS-C-ul chiar nu are frana rapida ??
Salut ,,XSC are frina rapida ,dar un pic mai lunga , eu fac comparatie cu 10000 mgs xsb ,tamburul pare un pic mai lung ,arunca superb ,aseaza firul de vis ,frina lucreaza foarte bine .

Radu Mitrea

Aero Technium XS-C sau Aero Technium XT-B MgS 12000 ?

Mesaj de Radu Mitrea »

adrianeftimie scrie:...Shimano Aero Technium Mgs 12000 XTB. Pret de lista 750 EUR (in jur de), iar eu am achizitionat 4 buc la pretul de 1848.80 EUR. Mentionez faptul ca mi-a fost facut discount...
Baietii de la Mur Tackle Shop sunt de nota 10 ;)

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Nume utilizator schimbat din radu1985

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”