Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de Dan Mitranescu »

RazvanG scrie:
Am sa te zic lu Johann,clar asta este trimitere la el.Sa vezi cum iti va trage cu batul peste picioare si te va dureaaaaa,rau de tot.Johann este mai mare decat tine si te bate parte in parte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Este trimitere la Tata Nitu , la Maty , Vladeanu ...
Cu Iohann , Dinescu , Maxx , ... , chiar nu vreau sa am texte . :D :D

P.S. Prea am transformat pescuitul in skandenberg. :D

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Dan Mitranescu scrie:
RazvanG scrie:
Am sa te zic lu Johann,clar asta este trimitere la el.Sa vezi cum iti va trage cu batul peste picioare si te va dureaaaaa,rau de tot.Johann este mai mare decat tine si te bate parte in parte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Este trimitere la Tata Nitu , la Maty , Vladeanu ...
Cu Iohann , Dinescu , Maxx , ... , chiar nu vreau sa am texte . :D :D

P.S. Prea am transformat pescuitul in skandenberg. :D
De Johann si Dinescu te ocupi Dane,aia doi sunt brandari si trage tare cu brandul,de mazeta aia de Maxx...ma ocup eu :wink:

P.s face parte din joc Dane,face parte din joc :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

RazvanG scrie: P.s face parte din joc Dane,face parte din joc :wink:
Asa este. :wink:

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

popescu59 scrie:Uite stii nu vreau sa devin vedeta , dar daca te intereseaza din ce produc banii viicilor mele iti raspund fara probleme , furrrrrrrrrrrrrr , dar nu de la oamenii cu care ma dau ca sunt prieten , esti multumit de raspuns ? Atita timp cit ai spus ca te retragi din organizarea de competitii eu si multi altii am inteles ca asa vei face , vei da stafeta lui George iar tu dupa cum spuneai te vei ocupa de Senzor .Acum s-a intors roata esti presedinte si tot tu trebuie sa faci tot.Nu s-a schimbat absolut nimic . Din ce se vede in postarile concursurilor tot tu esti peste tot ai fost si ai ramas nu te poti desparti de miere si e normal trebuie sa fi nebun sa renunti la asa ceva .
Da stii ceva e problema ta si vreau sa spun ca nu ma interseaza, dar nu te mai da victima cu munca voluntara . Stii ca exista multi oameni care nu cistiga intr-o luna nici macar sal minim pe economie ?Adica sub 7 mil , si ar face pe dracu in patru sa mai cistige citiva leuti si tu te vaiti ca faci munca voluntara pe 1000 eu .
Nae cu postarea asta m-ai dat pe spate.Tu care il considerai pe Vladut pe buna dreptate cel mai bun organizator de concursuri il ataci din toate partile.Ce s-a intamplat? Parca vad ca maine vine randul lui Iohan, mentorul tau.Vezi ca Dan Mitranescu a propus ca in concursuri firul de pe mulineta sa fie de maxim 100m.E o paine de mancat , ce zici :lol:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Am si eu o intrebare oarecum la subiect. Daca exista concursuri de pescuit exclusiv cu boilies (care sunt organizate dpmdv strict comercial) de ce nu se organizeaza nici macar 1 concurs in care sa fie complet interzis boiliesul, sau nadirea cu cobra?
Nu stiu de ce, dar in ultima perioada toata lumea pescuieste la fel... lansetele aruncate cat mai departe in fata si nadirea 100% din cobra pe 2 paturi de nada, unul vis a vis si unul la 50-60m...
Critic echilibrat

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

osc1or scrie:Am si eu o intrebare oarecum la subiect. Daca exista concursuri de pescuit exclusiv cu boilies (care sunt organizate dpmdv strict comercial) de ce nu se organizeaza nici macar 1 concurs in care sa fie complet interzis boiliesul, sau nadirea cu cobra?
Nu stiu de ce, dar in ultima perioada toata lumea pescuieste la fel... lansetele aruncate cat mai departe in fata si nadirea 100% din cobra pe 2 paturi de nada, unul vis a vis si unul la 50-60m...
Se organizeaza pe Corbu... Cupa Florilor parca, in primavara.

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

osc1or scrie:Am si eu o intrebare oarecum la subiect. Daca exista concursuri de pescuit exclusiv cu boilies (care sunt organizate dpmdv strict comercial) de ce nu se organizeaza nici macar 1 concurs in care sa fie complet interzis boiliesul, sau nadirea cu cobra?
Sunt lacuri unde nici sa pescuiesti de placere nu ai voie fara boilies, chiar la noi in tara.Iar ce spui tu cu doua paturi de nada este asa ca sa ne aflam in treaba.Stii cum -toti pescuiesc la fel dar numai unii castiga- cei mai buni! Si inca ceva, concursurile exclusiv la bile sunt mult mai echilibrate.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Nae cu postarea asta m-ai dat pe spate.Tu care il considerai pe Vladut pe buna dreptate cel mai bun organizator de concursuri il ataci din toate partile)

Claudiu ai tras niste concluzii pripite si false .
Intradevar consider ca cel mai bun organizator de concursuri la crap este Vladut Mateianu , are pusa la punct o echipa imbatabila .Si acum ce ar trebuii sa pun un tablou cu Mateianu in casa ???
Problema erea simpla daca declari ceva frate ia si pune in aplicare cea ce declari . :oops:
Sincer o spun cind am citit ca Vladut nu mai organizeaza concursuri nu am mai mincat 1 saptamina :lol: :lol: :lol:

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

popescu59 scrie:(Nae cu postarea asta m-ai dat pe spate.Tu care il considerai pe Vladut pe buna dreptate cel mai bun organizator de concursuri il ataci din toate partile)

Claudiu ai tras niste concluzii pripite si false .
Intradevar consider ca cel mai bun organizator de concursuri la crap este Vladut Mateianu , are pusa la punct o echipa imbatabila .Si acum ce ar trebuii sa pun un tablou cu Mateianu in casa ???
Problema erea simpla daca declari ceva frate ia si pune in aplicare cea ce declari . :oops:
Sincer o spun cind am citit ca Vladut nu mai organizeaza concursuri nu am mai mincat 1 saptamina :lol: :lol: :lol:
Nae , problema este de ce esti deranjat daca Vladut va continua sa organizeze concursuri in continuare.Ptr.ca din postarile tale asta reiese.De ce nu te gandesti ca daca nu mai apare numele sau nici concursurile nu vor mai fi cu casa inchisa.Crezi ca daca il interesa numai castigul nu putea sa ramana in umbra si sa ia aceeasi bani?

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

claudiupascu scrie:...Crezi ca daca il interesa numai castigul nu putea sa ramana in umbra si sa ia aceeasi bani?
...concursurile fara VM ca organizator nu mai au acelasi "chichirez" :wink: , pt ca VM este un brend in organizarea lor...am avut onoarea de a-l ajuta in trei concursuri si era(cred ca si acum este :wink: ) foarte meticulos in delimitarea standurilor, pregatirea logisticii, verificarea exactitatii clasamentelor, verificarea calugarului(pe Tincabesti un arbitru se ocupa sa nu se modifice nivelul apei), etc, etc...
@Nae
...ai uitat sa scazi din cistigul lui Vladut, contravaloarea chefului facut de acesta cu pescarii sositi in seara dinaintea concursului :D ...si crede-ma, costa destul de mult :wink: ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”