Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Comandor am si euosc1or scrie:nu ne-ai spus ce cort ti-ai ales si ce te-a determinat sa te decizi la acel cort
Eu am cort senzor comandor si pat senzor atlas.
Comandorul il am de 1 sezon si sunt extrem de incantat de el, singurul lucru care ma deranjeaza este ca nu se pupa groundsheet-ul dar nu e chiar foarte grav.
Patul abia l-am luat, am dormit 2 nopti in el abia si la prima vedere sunt foarte multumit de el. Este foarte mare, spatios, comod. Nu ii pot reprosa nimic.
Totusi fiind un pat atat de mare, este si greu de transportart.
Cu winterskinul pus nu se ventileaza deloc, dara fara winterskin este ok, ai si umbra si tiraj de aer....adisefu scrie:Pat Senzor Atlas am si eu de circa 2 saptamani si am dormit in el o noapte. La prima impresie nu am ce sa-i reprosez, vom vedea cum se comporta in timp.
Intrebare pentru posesorii de cort Senzor Comandor : Vara la 35 de grade cu soarele deasupra capului se poate folosi, ca umbrar, fara winterskin (ma gandesc la asta deoarece are aerisirile pana deasupra si sunt destul de mari)? Iar daca in aceleasi conditii pui winterskinul se ventileaza? Am intrebat aici sa nu mai deschid alt topic.
Asta vara, pe Ebro, erau cam 45 de grade, in modul brolly (fără winterskin) era ok. Daca montezi winterskin-ul, devine sauna. La winterskin nu se demontează fața precum la cortadisefu scrie:Pat Senzor Atlas am si eu de circa 2 saptamani si am dormit in el o noapte. La prima impresie nu am ce sa-i reprosez, vom vedea cum se comporta in timp.
Intrebare pentru posesorii de cort Senzor Comandor : Vara la 35 de grade cu soarele deasupra capului se poate folosi, ca umbrar, fara winterskin (ma gandesc la asta deoarece are aerisirile pana deasupra si sunt destul de mari)? Iar daca in aceleasi conditii pui winterskinul se ventileaza? Am intrebat aici sa nu mai deschid alt topic.