Ajutor alegere cort

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Ajutor alegere cort

Mesaj de osc1or »

nu ne-ai spus ce cort ti-ai ales si ce te-a determinat sa te decizi la acel cort

Eu am cort senzor comandor si pat senzor atlas.
Comandorul il am de 1 sezon si sunt extrem de incantat de el, singurul lucru care ma deranjeaza este ca nu se pupa groundsheet-ul dar nu e chiar foarte grav.
Patul abia l-am luat, am dormit 2 nopti in el abia si la prima vedere sunt foarte multumit de el. Este foarte mare, spatios, comod. Nu ii pot reprosa nimic.
Totusi fiind un pat atat de mare, este si greu de transportart.
Critic echilibrat

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

trakker slx v2 2man este cortul ales de mine,cat despre pat si eu ma gandeam ori la titan ori la atlas.
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

asta da pat :shock:

Alin Galbenu
Moderator

Ajutor alegere cort

Mesaj de Alin Galbenu »

osc1or scrie:nu ne-ai spus ce cort ti-ai ales si ce te-a determinat sa te decizi la acel cort

Eu am cort senzor comandor si pat senzor atlas.
Comandorul il am de 1 sezon si sunt extrem de incantat de el, singurul lucru care ma deranjeaza este ca nu se pupa groundsheet-ul dar nu e chiar foarte grav.
Patul abia l-am luat, am dormit 2 nopti in el abia si la prima vedere sunt foarte multumit de el. Este foarte mare, spatios, comod. Nu ii pot reprosa nimic.
Totusi fiind un pat atat de mare, este si greu de transportart.
Comandor am si eu :D
La început si mie mi-a dat bătăi de cap grounsheet-ul dar pana la urma am observat ca daca terenul e drept, si asezi grounsheet pe poziție (cu colțul in interior pe mijloc) se potriveste cam 98%, depinde mult de sol. Cred ca daca întind bine pe jos si mai strâng puțin de cort, o sa reușesc sa-l pun 100%:D

Ca pat, îți recomand Prowess Stone Age bedchair. Il folosesc din vara, este incredibil de mare si rezistent. In specificații scria ca suporta greutate 300kg :)
Am dormit 10 zile continuu pe el, nu am simțit nici un deranj, este imens , are latime 1m si lungime 2.1m , 8 picioare, etc

Sent from my iPhone using Tapatalk

adisefu

Mesaj de adisefu »

Pat Senzor Atlas am si eu de circa 2 saptamani si am dormit in el o noapte. La prima impresie nu am ce sa-i reprosez, vom vedea cum se comporta in timp.
Intrebare pentru posesorii de cort Senzor Comandor : Vara la 35 de grade cu soarele deasupra capului se poate folosi, ca umbrar, fara winterskin (ma gandesc la asta deoarece are aerisirile pana deasupra si sunt destul de mari)? Iar daca in aceleasi conditii pui winterskinul se ventileaza? Am intrebat aici sa nu mai deschid alt topic.

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Am ales fox royal bedchair ca varianta,am fost astazi si l-am vazut,mi s-a parut ce-a mai buna alegere:Senzor atlas
Senzor titan
Fox royal bedchair.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

adisefu scrie:Pat Senzor Atlas am si eu de circa 2 saptamani si am dormit in el o noapte. La prima impresie nu am ce sa-i reprosez, vom vedea cum se comporta in timp.
Intrebare pentru posesorii de cort Senzor Comandor : Vara la 35 de grade cu soarele deasupra capului se poate folosi, ca umbrar, fara winterskin (ma gandesc la asta deoarece are aerisirile pana deasupra si sunt destul de mari)? Iar daca in aceleasi conditii pui winterskinul se ventileaza? Am intrebat aici sa nu mai deschid alt topic.
Cu winterskinul pus nu se ventileaza deloc, dara fara winterskin este ok, ai si umbra si tiraj de aer.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alin Galbenu
Moderator

Ajutor alegere cort

Mesaj de Alin Galbenu »

adisefu scrie:Pat Senzor Atlas am si eu de circa 2 saptamani si am dormit in el o noapte. La prima impresie nu am ce sa-i reprosez, vom vedea cum se comporta in timp.
Asta vara, pe Ebro, erau cam 45 de grade, in modul brolly (fără winterskin) era ok. Daca montezi winterskin-ul, devine sauna. La winterskin nu se demontează fața precum la cort

Alin Galbenu
Moderator

Ajutor alegere cort

Mesaj de Alin Galbenu »

Vladut, daca tot discutam de Comandor, am si eu o intrebare.
A fost conceput sa fie folosit doar cu winterskin ? Ma refer la ploaie aici. Presupun ca nu rezista acele aerisiri la ploaie , se uda.

Imagine

adisefu

Mesaj de adisefu »

Sigur ploua in el, dupa primii cativa stropi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”