Multumesc tuturor pentru pareri... si sunt sigur ca aceste comentarii sunt bine venite si altora care doresc sa isi achizitioneze/schimbe lansetele. Tin sa precizez ca de la inceput am dorit sa imi iau niste FS sau eventual niste Torrix, ma rog o fita de bete... dar dupa ce am pescuit cu FS modelul nou si am pescuit si o partida cu SP tot de la Century.... mi-am dat seama de un lucru.... nu betele faceau totul... mi-am dat seama ca nu am o tehnica buna si pot avea si HI-S 220 ca tot nu puteam sa le incarc cum trebuie.... asa ca mi-am schimbat putin strategia
Mi-am luat 4 buc MTX 14 cu care vreau sa imi inbunatatesc tehnica de aruncare, iar in momentul in care stiu ca pot folosi un Century sau un Harrison la capacitate maxima atunci il voi lua.... Nu doar sa il tin pe rod-pod de imagine...
Tin sa precizez ca nu a fost o decizie din considerente financiare.... sper sa fi fost o decizie corecta
Deci echipamentul meu este acum MTX14 + Daiwa Infinity 5000 = vedem ce pot face cu ele sezonul viitor

)))