Harrison vs Century vs alte branduri !!!!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Harrison vs Century vs alte branduri !!!!

Mesaj de popescu59 »

Vezi Razvane si eu care ma gindeam sa iti ofer 20 mil pe senzori , bv frate te-ai luat si tu dupa golanii astia bravo ditamai intelectualul te pretezi la asemnea dialoguri.
Gabita nu ti-am spus am avut deja meci cu Raducu , la Alexandria . Baiatu a avut curiozitatea sa ma cunoasca si ne-am inteles perfect ba chiar am facut schimb de cadouri. Un baiat de mare calitate cind l-am cunoscut eu .

Georgica fa ceva cu golanii astia si inchide topicu asta :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Gabita nu ti-am spus am avut deja meci cu Raducu , la Alexandria . Baiatu a avut curiozitatea sa ma cunoasca si ne-am inteles perfect ba chiar am facut schimb de cadouri. Un baiat de mare calitate cind l-am cunoscut eu .
Te pregateste Nae, cum ii vii pe stanga....te intreaba daca ai auzit de Tg. Ocna. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca e prin zona ne poate spune Dan Mitranescu ceva noutati despre viitoarele HI-S de la Hakuio ? Asta daca nu este secret .Sunt foarte multi pescari interesati de ultima noutate.

romanraul

Mesaj de romanraul »

Multumesc tuturor pentru pareri... si sunt sigur ca aceste comentarii sunt bine venite si altora care doresc sa isi achizitioneze/schimbe lansetele. Tin sa precizez ca de la inceput am dorit sa imi iau niste FS sau eventual niste Torrix, ma rog o fita de bete... dar dupa ce am pescuit cu FS modelul nou si am pescuit si o partida cu SP tot de la Century.... mi-am dat seama de un lucru.... nu betele faceau totul... mi-am dat seama ca nu am o tehnica buna si pot avea si HI-S 220 ca tot nu puteam sa le incarc cum trebuie.... asa ca mi-am schimbat putin strategia :D

Mi-am luat 4 buc MTX 14 cu care vreau sa imi inbunatatesc tehnica de aruncare, iar in momentul in care stiu ca pot folosi un Century sau un Harrison la capacitate maxima atunci il voi lua.... Nu doar sa il tin pe rod-pod de imagine...

Tin sa precizez ca nu a fost o decizie din considerente financiare.... sper sa fi fost o decizie corecta :)

Deci echipamentul meu este acum MTX14 + Daiwa Infinity 5000 = vedem ce pot face cu ele sezonul viitor :))))
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”