Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
viper28 scrie:Buna ziua,
As dori si eu niste recomandari privind lansetele de 3.9 si 3.5 LBS. Detin un set de Chub Outkast, dar mi se par foarte "moi" in lansare(inainte am pescuit cu MTX12). As dori ceva nou sau sh indeva in jurul sumei de 300/buc. Din cate am citi aceste Chub au actiune parabolica. As dori ceva mai "tare" un pic. Banuiesc ca ceva cu actiune rapida sau semi-rapida.
Mentionez faptul ca pescuiesc si cu plumb si cu momitor.
P.S.: am gasit sa achizitionez second hand niste lansete Tica Amethyst Specimen de 3.9m si 3.5 LBS. Stie cineva ceva depre aceste lansete?
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Toate lansetele MTX pe care le vand se pot testa ( cu garantie valoarea lansetei ) .viper28 scrie:Am fost si am pipait "la rece" un MTX 11, dar nu am vazut cum se comporta in aruncare sau in drill. De 2 ani pescuisc cu acest stil la crap. Inainte pescuiam pe dunare cu bete de 2.7 si mulinete cu rulmenti "de lemn", cu fir de 0.50 ca pescuiam in crengile pomilor cazuti in apa. Am avut MTX8, am schimbat cu MTX12, apoi Chub Outkast. O sa vad cum fac sa platesc un MTX 11 sa merg pe balta sa fac cateva aruncari. Oare Dan o primeste inapoi daca nu imi place? Am citit ca ofera si posibilitatea asta.
Daca nici asta nu imi place cred ca o sa incerc si un senzor magic sh. Am citit numai lucruri bune despre aceste bete.
Mai astept cateva sfaturi din partea voastra.
Multumesc inca o data.