Recomandare lansete 3.9 si 3.5 LBS

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
viper28
Puncte: 0

Recomandare lansete 3.9 si 3.5 LBS

Mesaj de viper28 »

Buna ziua,
As dori si eu niste recomandari privind lansetele de 3.9 si 3.5 LBS. Detin un set de Chub Outkast, dar mi se par foarte "moi" in lansare(inainte am pescuit cu MTX12). As dori ceva nou sau sh indeva in jurul sumei de 300/buc. Din cate am citi aceste Chub au actiune parabolica. As dori ceva mai "tare" un pic. Banuiesc ca ceva cu actiune rapida sau semi-rapida.
Mentionez faptul ca pescuiesc si cu plumb si cu momitor.
P.S.: am gasit sa achizitionez second hand niste lansete Tica Amethyst Specimen de 3.9m si 3.5 LBS. Stie cineva ceva depre aceste lansete?

Va multumesc anticipat pentru sfaturi.

viper28

Re: Recomandare lansete 3.9 si 3.5 LMS

Mesaj de viper28 »

Nimeni?

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

viper28 scrie:Buna ziua,
As dori si eu niste recomandari privind lansetele de 3.9 si 3.5 LBS. Detin un set de Chub Outkast, dar mi se par foarte "moi" in lansare(inainte am pescuit cu MTX12). As dori ceva nou sau sh indeva in jurul sumei de 300/buc. Din cate am citi aceste Chub au actiune parabolica. As dori ceva mai "tare" un pic. Banuiesc ca ceva cu actiune rapida sau semi-rapida.
Mentionez faptul ca pescuiesc si cu plumb si cu momitor.
P.S.: am gasit sa achizitionez second hand niste lansete Tica Amethyst Specimen de 3.9m si 3.5 LBS. Stie cineva ceva depre aceste lansete?

Va multumesc anticipat pentru sfaturi.

Baracuda Competition by Baboieru, Phoenix Sharpshooter - Claumar -sunt primele care imi vin in minte in momentul asta la bugetul mentionat sau altceva second. Obligatoriu, incearca-le inainte de a le cumpara.
Dragos MARDARE
CS APS

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Incearca Mtx 16 este ceva peste 12 si sunt convins ca le vei agrea mai ales daca ai pescuit cu 12, Mtx 16 are tot ce lipseste la Mtx 12, ai si avantajul ca le poti incerca personal daca esti din Buc.

delcea_sergiu

Mesaj de delcea_sergiu »

La 300RON sugestia mea sincera este senzor magic la SH sau MTX 12/14/16 (pe ultimele nu le cunosc personal decat prin reputatie). Primele am pescuit cu ele si cred ca iti vor oferi suficiente satisfactii ;)

viper28

Mesaj de viper28 »

De MTX 11 ce puteti sa imi spuneti? MTX 16 are tot 4 LBS. MTX12 era un bat extraordinar la aruncari, dar la capitolul drill cu pesti mai mici...doresc un bat cu care pot arunca cat de cat la distanta si cu momitor si cu plumb...Sunt realist ca bugetul alocat pentru bat nu este chiar mare, dar sper sa gasesc un bat asa cum am spus mai sus...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si eu recomand cu incredere Mtx de la Mitranescu, se bat de la egal la egal cu orice lansete de 1500-2000 lei ! :wink:

Si cel mai bine ar fi sa te duci la dan la magazin sa le vezi si sa le testezi personal...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

viper28

Mesaj de viper28 »

Am fost si am pipait "la rece" un MTX 11, dar nu am vazut cum se comporta in aruncare sau in drill. De 2 ani pescuisc cu acest stil la crap. Inainte pescuiam pe dunare cu bete de 2.7 si mulinete cu rulmenti "de lemn", cu fir de 0.50 ca pescuiam in crengile pomilor cazuti in apa. Am avut MTX8, am schimbat cu MTX12, apoi Chub Outkast. O sa vad cum fac sa platesc un MTX 11 sa merg pe balta sa fac cateva aruncari. Oare Dan o primeste inapoi daca nu imi place? Am citit ca ofera si posibilitatea asta.
Daca nici asta nu imi place cred ca o sa incerc si un senzor magic sh. Am citit numai lucruri bune despre aceste bete.

Mai astept cateva sfaturi din partea voastra.

Multumesc inca o data.

Alin Galbenu
Moderator

Recomandare lansete 3.9 si 3.5 LMS

Mesaj de Alin Galbenu »

Eu cred ca ar trebui sa încerci mtx16 si nu mtx11, te ajută mai mult in lansare.
Spui ca Chub Outkast ți s-au părut moi ?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

viper28 scrie:Am fost si am pipait "la rece" un MTX 11, dar nu am vazut cum se comporta in aruncare sau in drill. De 2 ani pescuisc cu acest stil la crap. Inainte pescuiam pe dunare cu bete de 2.7 si mulinete cu rulmenti "de lemn", cu fir de 0.50 ca pescuiam in crengile pomilor cazuti in apa. Am avut MTX8, am schimbat cu MTX12, apoi Chub Outkast. O sa vad cum fac sa platesc un MTX 11 sa merg pe balta sa fac cateva aruncari. Oare Dan o primeste inapoi daca nu imi place? Am citit ca ofera si posibilitatea asta.
Daca nici asta nu imi place cred ca o sa incerc si un senzor magic sh. Am citit numai lucruri bune despre aceste bete.

Mai astept cateva sfaturi din partea voastra.

Multumesc inca o data.
Toate lansetele MTX pe care le vand se pot testa ( cu garantie valoarea lansetei ) .
Si eu consider ca MTX11 este o alegere buna la cerintele expuse.
Este o lanseta ceva mai moale , dar care si-a castigat categoria de pana in 3,5 lbs la concursul international de casting din Bulgaria, in primavara acestui an , cu o aruncare de peste 180m . Nu asta conteaza atat de mult . Tot ce vreau sa spun este ca MTX11 "poate" fara riscul de a se rupe , chiar daca este o lanseta elastica.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”