Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Foarte bune la aruncat si placute in dril. Am acest model de anul trecut si sunt foarte multumit de ele. Arunc cca. 110 - 120 m si le incarc cel mai bine cu plumb de 110 grame. Detin si 2 buc. Sonik SK4 dar nu ma impac bine cu ele, sunt prea rapide pentru mine, motiv pentru care vreau sa le vand.viper28 scrie:Sonik Sk3. Ce puteti sa imi spuneti de aceste lansete?
Am si eu o lanseta Sonik SK3, 3,90 3,5lbs si am luat doar o singura bucata, tocmai ca sa o incerc. Eu pescuiesc cu Chub Outkast Plus 50 si cu MTX 14 si pentru mine, SK3 e cam moale... Desi producatorul o recomanda ca o lanseta semirapida, nu cred ca este asa (opinia mea). Lansez mult mai bine cu Chub, nu mai spun de MTX... Eu incarc cel mai bine Sonik SK3 cu plumb de 110g. In rest, lanseta e ok (o folosesc mai mult la pescuitul plantat sau unde nu trebuie sa ating distante mari). Cel mai bine sa o incerci personal si sa vezi cum te impaci cu ea!viper28 scrie:Sonik Sk3. Ce puteti sa imi spuneti de aceste lansete?
Vladut Mateianu scrie:Si eu recomand cu incredere Mtx de la Mitranescu, se bat de la egal la egal cu orice lansete de 1500-2000 lei !![]()
Si cel mai bine ar fi sa te duci la dan la magazin sa le vezi si sa le testezi personal...