Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Stefan Popescu »

Mateianu, am înțeles. Forumul intrase în moarte clinică. Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial. Spor în toate!

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Mateianu, am înțeles. Forumul intrase în moarte clinică. Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial. Spor în toate!

Sa ai spor la iuiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Mateianu, am înțeles. Forumul intrase în moarte clinică. Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial. Spor în toate!
Vezi cum iar ai tendinta sa bravezi ? O sa organizezi tu campionat mondial cand o avea Regele Mihai erectie ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:
Vezi cum iar ai tendinta sa bravezi ? O sa organizezi tu campionat mondial cand o avea Regele Mihai erectie ! :D

Haaaaaaaaa,tare asta rau de tot :!:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial.
aceeasi placa de 3 ierni incoace , pe langa mirosul de naftalina si transpiratie care-l degaji a mai aparut si o aroma de creier fermentat

acelasi bosorog vagabod si mincinos care mai nou a devenit inofensiv si plictisitor
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@popescu

Uite si raspunsul ptr tine de la colegul pescar din Alba :
apsscobarul scrie: Inca nu va-ti lamurit cu nea faneeeeeee Popescu :?: el nu este numai ESCROC este si un MARE MINCIOS :lol: cei 8 membrii fondatori ai APS Scobarul au fost membrii pescari la APSA Alba nu angajati si nu nea dat afara, noi l-am parasit cand ne-am dat seama cine este nea faneeeeeeeeeee. Iar angajatul pe care la dat afara este un om onest, corect cu pregatire de specialitate iar noi colaboram cu el de 4 ani si suntem foarte multumiti de el. Adevarul ca nea faneee la dat afara pentru ca acesta fiind un om cu verticalitate nu a vrut sa intre in cardasie cu el sa-i deconteze tote cheltuelile nejustificate care a culminat cu refuzul acestuia de ai da bani sa cumpere masina la fiuso :mrgreen:
Minte cu o nonsalanta debordanta :lol: intrebati-l cati membri pescari sportivi (de performanta :lol: ) are la clubul Cetate, si cite mii de permise a vandut prin chioscurile sale (Apulum,Cetate si federatii) ca pe chitante nu scrie COTIZATIE asa cum sustine ci DONATIE,CHELTUELI DE ELIBERARE sau TAXA DE ELIBERARE iar cu acesti bani nu a facut nimic pentru pescari
Intradevar noi avem o cotizatie de 0 (pensionari> 70 ani),20 si 35 lei / pescar / an ( ENORMA :mrgreen: ) dar avem ape in administrare cu obligatiile si cheltuelile aferente si avem probleme cu chioscurile lu nea faneee si a lui Lungu Stefan care a invatat meserie de la nea faneeeee fiind fost angajat al acestuia.
CS SENZOR

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Păi și de ce te miri? Ăla cinstitul care cică este angajat, l-am adunat după drumuri că era muritor de foame, iar cât a fost angajatul APS Alba și-a luat mașină și alte acareturi prin casă, fiind descoperit de unul dintre membri fondatori că fofilase vreo 16 pagini din registrul de casă. Și în loc să-l dau pe mâna Parchetului, l-am dat afară, plecând de la ideea că are familie. Nu mai spun că atunci când l-am angajat asociația avea 394 milioane excedent financiar și 3400 de pescari sportivi asociați, iar după ce l-am angajat asociația a ajuns la 1500 membri (scriptic) pentru că individul le lua banii și uita să le taie chitanțe. Plus că au dispărut peste 500 miliona de lei.
PS De când sunt implicat în pescuit, eu nu am avut salariu și am dat gratuit asociației și federației spațiu pentru sediu și logistică. Sunt sătul de minciunile acestor indivizi. De ce nu spune individul și câte plângeri penale mi-a făcut și cu rezultat s-au soldat? Îl sfătuiesc să se tempereze. Toate au o limită.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu ma mira nimic.
Doar ca observ ca majoritatea discutiilor care te privesc se invart in jurul banilor.... :wink:
CS SENZOR

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Păi și de ce te miri? Ăla cinstitul care cică este angajat, l-am adunat după drumuri că era muritor de foame, iar cât a fost angajatul APS Alba și-a luat mașină și alte acareturi prin casă, fiind descoperit de unul dintre membri fondatori că fofilase vreo 16 pagini din registrul de casă. Și în loc să-l dau pe mâna Parchetului, l-am dat afară, plecând de la ideea că are familie. Nu mai spun că atunci când l-am angajat asociația avea 394 milioane excedent financiar și 3400 de pescari sportivi asociați, iar după ce l-am angajat asociația a ajuns la 1500 membri (scriptic) pentru că individul le lua banii și uita să le taie chitanțe. Plus că au dispărut peste 500 miliona de lei.
PS De când sunt implicat în pescuit, eu nu am avut salariu și am dat gratuit asociației și federației spațiu pentru sediu și logistică. Sunt sătul de minciunile acestor indivizi. De ce nu spune individul și câte plângeri penale mi-a făcut și cu rezultat s-au soldat? Îl sfătuiesc să se tempereze. Toate au o limită.
Mah nebunule,dar tu faci niste acte de caritate astfel ascunzand niste infractiuni foarte grave,ceea ce te face in aceiasi masura FAPTAS.Sa intelegem ca daca un simplu angajat,a shutit atatea pagini si si-a tras atatia bani din fondurile asociatiei,in care atributiile lui erau printre altele sa incaseze banii de la pescari,la tine se pot face multe smekerii.
Pai vezi fraudistule din ce cauza te huiduie lumea?Ca esti escroc....sa ma lingi in popou :!:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

faneeeee, tu si Corleone care nu ati luat salariu, ati construit sedii,nu ati mancat usturoi, bla, bla...... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”