Moderator: gor965
Stefan Popescu scrie:Mateianu, am înțeles. Forumul intrase în moarte clinică. Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial. Spor în toate!
Vezi cum iar ai tendinta sa bravezi ? O sa organizezi tu campionat mondial cand o avea Regele Mihai erectie !Stefan Popescu scrie:Mateianu, am înțeles. Forumul intrase în moarte clinică. Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial. Spor în toate!
Vladut Mateianu scrie:Vezi cum iar ai tendinta sa bravezi ? O sa organizezi tu campionat mondial cand o avea Regele Mihai erectie !Stefan Popescu scrie:Mateianu, am înțeles. Forumul intrase în moarte clinică. Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial. Spor în toate!
aceeasi placa de 3 ierni incoace , pe langa mirosul de naftalina si transpiratie care-l degaji a mai aparut si o aroma de creier fermentatStefan Popescu scrie:Acum vă las în pace. Am de pregătit un Campionat Mondial.
apsscobarul scrie: Inca nu va-ti lamurit cu nea faneeeeeee Popescuel nu este numai ESCROC este si un MARE MINCIOS
cei 8 membrii fondatori ai APS Scobarul au fost membrii pescari la APSA Alba nu angajati si nu nea dat afara, noi l-am parasit cand ne-am dat seama cine este nea faneeeeeeeeeee. Iar angajatul pe care la dat afara este un om onest, corect cu pregatire de specialitate iar noi colaboram cu el de 4 ani si suntem foarte multumiti de el. Adevarul ca nea faneee la dat afara pentru ca acesta fiind un om cu verticalitate nu a vrut sa intre in cardasie cu el sa-i deconteze tote cheltuelile nejustificate care a culminat cu refuzul acestuia de ai da bani sa cumpere masina la fiuso
![]()
Minte cu o nonsalanta debordantaintrebati-l cati membri pescari sportivi (de performanta
) are la clubul Cetate, si cite mii de permise a vandut prin chioscurile sale (Apulum,Cetate si federatii) ca pe chitante nu scrie COTIZATIE asa cum sustine ci DONATIE,CHELTUELI DE ELIBERARE sau TAXA DE ELIBERARE iar cu acesti bani nu a facut nimic pentru pescari
Intradevar noi avem o cotizatie de 0 (pensionari> 70 ani),20 si 35 lei / pescar / an ( ENORMA) dar avem ape in administrare cu obligatiile si cheltuelile aferente si avem probleme cu chioscurile lu nea faneee si a lui Lungu Stefan care a invatat meserie de la nea faneeeee fiind fost angajat al acestuia.
Mah nebunule,dar tu faci niste acte de caritate astfel ascunzand niste infractiuni foarte grave,ceea ce te face in aceiasi masura FAPTAS.Sa intelegem ca daca un simplu angajat,a shutit atatea pagini si si-a tras atatia bani din fondurile asociatiei,in care atributiile lui erau printre altele sa incaseze banii de la pescari,la tine se pot face multe smekerii.Stefan Popescu scrie:Păi și de ce te miri? Ăla cinstitul care cică este angajat, l-am adunat după drumuri că era muritor de foame, iar cât a fost angajatul APS Alba și-a luat mașină și alte acareturi prin casă, fiind descoperit de unul dintre membri fondatori că fofilase vreo 16 pagini din registrul de casă. Și în loc să-l dau pe mâna Parchetului, l-am dat afară, plecând de la ideea că are familie. Nu mai spun că atunci când l-am angajat asociația avea 394 milioane excedent financiar și 3400 de pescari sportivi asociați, iar după ce l-am angajat asociația a ajuns la 1500 membri (scriptic) pentru că individul le lua banii și uita să le taie chitanțe. Plus că au dispărut peste 500 miliona de lei.
PS De când sunt implicat în pescuit, eu nu am avut salariu și am dat gratuit asociației și federației spațiu pentru sediu și logistică. Sunt sătul de minciunile acestor indivizi. De ce nu spune individul și câte plângeri penale mi-a făcut și cu rezultat s-au soldat? Îl sfătuiesc să se tempereze. Toate au o limită.
faneeeee, tu si Corleone care nu ati luat salariu, ati construit sedii,nu ati mancat usturoi, bla, bla......PS De când sunt implicat în pescuit, eu nu am avut salariu și am dat gratuit asociației și federației spațiu pentru sediu și logistică. Sunt sătul de minciunile acestor indivizi. De ce nu spune individul și câte plângeri penale mi-a făcut și cu rezultat s-au soldat? Îl sfătuiesc să se tempereze. Toate au o limită.