"Vine politia / Imi ia toata marfa" ...si asa ne trezim cu mascatii pe balta

Moderator: gor965
Pentru că tu nu ai CIS la club și nu poți solicita afilierea. Altfel, demult făceai sluj pe aici. Și îți permiți să vorbești în numele altora, ca să te afli în treabă.Marian Constantin scrie:si nu iti spui intrebarea ... de ce nu s-a afiliat nici un club ?Stefan Popescu scrie: Nu am primit la sediul federației nici o solicitare de afiliere.
!
Ar fi in stare.loco scrie:sunt curios daca-si va baga Nea Popeye nasul si pe la competitiile private...poate o sa zica ca sunt ilegale![]()
![]()
"Vine politia / Imi ia toata marfa" ...si asa ne trezim cu mascatii pe balta![]()
![]()
Tu consideri că anumite specimene care se produc pe aici sunt pescari? Dacă dorești să vezi pescari sportivi autentici, urmărește competițiile oficiale organizate de federație începând de anul viitor.nit_matias scrie:Stefane esti un fel de nu ar mai fi. Daca nu ai pescari peste ce o sa faci tu campionat national si pe cine trimiti la mondiale? Singura fericire e ca ai stricat joaca in Romania, iar datorita tie Romania deja a pierdut. Bravo esti un om care nu face nimic decat sa distruga, iar ce face e de pomana.
Daca acesti asazisi pescari au castigat un Campionat Mondial, inseamna ca dintre toate tarile alea care erau, ai nostri au fost cel mai bine pregatiti. Iti zic, daca vei reusi la anul sa castigi CM cu lotul ales de tine ai tot respectul, dar daca nu lotul respetiv iese mai jos de locul 5 iti dai demisia?Stefan Popescu scrie:Tu consideri că anumite specimene care se produc pe aici sunt pescari? Dacă dorești să vezi pescari sportivi autentici, urmărește competițiile oficiale organizate de federație începând de anul viitor.nit_matias scrie:Stefane esti un fel de nu ar mai fi. Daca nu ai pescari peste ce o sa faci tu campionat national si pe cine trimiti la mondiale? Singura fericire e ca ai stricat joaca in Romania, iar datorita tie Romania deja a pierdut. Bravo esti un om care nu face nimic decat sa distruga, iar ce face e de pomana.
Și eu pot să spun despre mine că sunt cineva. Dar nu mă v-a crede nimeni. Așa și cu băieții ăștia. Toți cred că s-au născut pescari și cred că pescuitul sportiv începe și se termină cu ei. Cineva trebuia să-i trezească și să-i pună cu picioarele pe pământ.
PS Eu nu am stricat nimic. Incerc să repar ce s-a stricat în 23 de ani. Sau mai bine zis să fac ce nu s-a făcut în 23 de ani. Și cred că am reușit.
Nu am avut nevoie de CIS ca sa particip la Campionatele Nationale ...Stefan Popescu scrie:Pentru că tu nu ai CIS la club și nu poți solicita afilierea. Altfel, demult făceai sluj pe aici. Și îți permiți să vorbești în numele altora, ca să te afli în treabă.Marian Constantin scrie:si nu iti spui intrebarea ... de ce nu s-a afiliat nici un club ?Stefan Popescu scrie: Nu am primit la sediul federației nici o solicitare de afiliere.
!
Cineva a spus o chestie interesantă cu privire la responsabilii de situația creată. Astept și eu cu interes să văd cine își va pune primul cenușa pe cap.