abordare partida...

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

adrian culea
Puncte: 0

Mesaj de adrian culea »

Este un concurs asa cum am spus si eram si eu interesat de un mod de abordare a unei partide. Topicul deschis de tine nu a facut decat sa ma ajute. Multumesc. Multumesc si tie Vladut pentru sfaturi. Am rugamintea ca la intoarcere sa dai o veste despre rezultat. Fir intins. :wink:

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

ce concurs?da mai mult detalii...:D

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

@serbtudor

la Lunca sunt mai multe bazine si canale , eu am pescuit acum doi ani in bazinul de 100 ron ( in stinga canalului de aductiune din razelm cum privesti de la hotel spre razelm) . in bazinul acesta sunt 3 (trei) standuri in care poti pescui sunt sparturi in briul de stuf si poti arunca peste 50-60 m , in rest este de fapt ca un canal lat de 30-40 m . primul loc este chiar in dreptul hotelului , celelalte doua spre canalul ce da in razelm . mult ten si ceva romanesc , am prins la porumb dar si la bile ( atunci la Frankfurt sausage de SBS ). Nadeste si la porumb preparat ( personal l-as face fara arome sau cu porumb dulce ) si la bile ( am prins atunci la bile relativ repede , a mers mai bine la snow-man , este cam milos ) , tenul mai bine in dreptul sparturi in stuf , fundul apei fiind mai tare.

is

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

oricum la aroma de porumb ma gandisem si eu...o sa mai iau si scopex la mine daca va fii cazul sa mai pregatesc porumb...cam ce cantitati de nada ati folosit?multumesc mult pt sfaturi

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Red hering... nu stiu, poate e pre rece deja pentru mixul asta. Dar incearca la aroma de capsuni (prezervative) ca am inteles ca e si o discoteca acolo... :lol: :lol: :lol:
Glumesc, sigur... scuze.

Sweet corn, s&o cred ca ar fi bine. In fond si la urma urmei n-ai ce pierde, mergi la pescuit de placere, nu la concurs. Si fiind mai rece, cum ti-a spus Vladut, nada "mai subtire".

Fir intins si sa ne spui cum a fost.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

ms de sfaturi..sper sa iasa bine...cand ma intorc sper sa pun si poze

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

gata...fac bagaje...vbim la intoarcere..postez poze :D

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

m-am intors....pesiaj extraordinar...loc de campat la fel...balta superba...numai ca pestele a lipsit cu desavarsire...5 zile,nici o trasatura..nu s-a prins pe toata balta...dezamagitor,dar asta e :D

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Te-ai odihnit ...are curat...daca zici ca-i frumoasa balta ...pune niste poze :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

pai asta si spuneam....campatul a fost superb...voie buna...tuica,tot ce trebuie...as posta poze dar cand am plecat am avut grija sa pun in masina tot ce tine de pescuit...si mi-am uitat aparatul foto si telefonul si am descoperit la slobozia asta... :D oricum o sa ma intorc la aceasta balta pt ca nu ma impac cu infrangerea suferita :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”