Aha,tu ce ai alege,Mtx sau Shimano?Allen Besnovich scrie:Depinde de configurație, undeva in jurul sumei de 100euro.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Aha,tu ce ai alege,Mtx sau Shimano?Allen Besnovich scrie:Depinde de configurație, undeva in jurul sumei de 100euro.
marian_popescu scrie:nu vei vedea niciodata catana sau beastmaster pe podiumul vreunui concurs de casting
In acest caz mai bine alege gama speedAllen Besnovich scrie:Depinde de configurație, undeva in jurul sumei de 100euro.
marian_popescu scrie:nu vei vedea niciodata catana sau beastmaster pe podiumul vreunui concurs de casting
Le am pe ambele. Dar daca prin minune as fi obligat sa ramân cu un singur set , as alege shimano.RazvanG scrie:Aha,tu ce ai alege,Mtx sau Shimano?Allen Besnovich scrie:Depinde de configurație, undeva in jurul sumei de 100euro.
Multumit de raspuns,eu care prefer Shimano.Ca sa nu se inteleaga altceva,eu personal as alege Shimano,asta nu inseamna ca Mtx nu sunt lansete bune in mainile altor pescari.Allen Besnovich scrie:Le am pe ambele. Dar daca prin minune as fi obligat sa ramân cu un singur set , as alege shimano.RazvanG scrie:Aha,tu ce ai alege,Mtx sau Shimano?Allen Besnovich scrie:Depinde de configurație, undeva in jurul sumei de 100euro.
Nu eu imi căutam beteDigital scrie:In acest caz mai bine alege gama speedAllen Besnovich scrie:Depinde de configurație, undeva in jurul sumei de 100euro.![]()
SpeedMaster modelul vechi 3.90, 3.5lb super bete. Am avut ambele variante 3lb si 3.5lb - no comment.
Stima