un concurs foarte bine organizat cu o super atmosfera pe balta...nu s-a batut nimeni nu s-a mascarit nimeni...
am observat c a la concursurile in care nu se pescuieste la porumb sau dupa ten atmosfera e mai relaxata...poate fi o simpla coincidenta dar...
pestele nu a mancat cum trebuie din cauza fluctuatiilor de nivel ale apei...pestele pe tancabesti nu prea e invatat cu diferente mari de la o zi la alta..dar situatia a impus aceste modificari. tragea aiurea..era pe fuga, foarte ciudat comportament...asta e...
Felicitari celor care au inventat locurile noi de pescuit...Vaci 0 si Planet sunt adevarate comori...cel putin deocamdata cat sunt pescuite cu cap...speram sa nu se aleaga praful si de ele.
Vreau sa-i felicit pe Sandu si pe Vali pentru rezultat dar si pa Mihai si pe Floraru...v-ati batut frumos intre voi. Pacat ca ati fost numai doua echipe in lupta asta...a fost o lupta fata'n fata...Bravo.
Felicitari echipelor care au participat si castigat...pentru noi...ma bucur rezistat psihic...eu era sa o iau razna de'adevaratelea...noroc cu Andrei si cu Piticu' Rudeanu care m-au facut sa accept realitatea.
-Cum sa traga ma in 6 ore 6 pesti frumosi si pe urma 36 ore sa le ... si sa iei nimic. Vaci 1 e cel mai bun loc pe care am pescuit pe Tancabesti pina acum..si asteptam mai mult de la mine pe locul asta. Pacat.
Poate la primavara pe acelasi loc...eeeeeeeeeeeee.