Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de miyagi »

oanavictor scrie: ........iar ca sa ajuns unde sa ajuns ,adica ...........sa se acorde putere asupra unui hobby facut pe banii participantilor unui individ care nu are nici in clin nici in maneca cu activitatea pe care doreste sa o pastoreasca ,

Nea Victore nimeni nu i-a acordat puterea asta. Voi ati lasat-o de izbeliste, iar el, excroc fiind ce trebuia sa faca? Sa-l apuce durerile facerii sau crizele de moralitate? Nu. Ca orice hot cand vede "locu`" , baga vastu`

ps .....DE CE A TREBUIT DISTINSUL DOMN POPESCU SA ALEAGA TOCMAI ACTIVITATEA DE PESCUIT PENTRU SCOPUL PE CARE-L URMARESTE SI NU SA OPRIT ASUPRA UNUI ALT HOBBY AL OAMENILOR ........
Pentru ca vroia sa-i arda ( in mintea lui ) pe aia de la Hidroconstructia si odata cu ei facea si el un ban cinstit "punand fraierii in stand".
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

oanavictor scrie: .....DE CE A TREBUIT DISTINSUL DOMN POPESCU SA ALEAGA TOCMAI ACTIVITATEA DE PESCUIT PENTRU SCOPUL PE CARE-L URMARESTE SI NU SA OPRIT ASUPRA UNUI ALT HOBBY AL OAMENILOR ........CUM AR FI INALTATUL ZMEIELOR CU MOTOR ELECTRIC ,CRESTEREA NURCILOR CU ARIPI ,ACLIMATIZAREA CACTUSILOR IN HARGHITA SI COVASNA ,CARTING PE 2 ROTI OVALE ,ETC ,ETC
...pentru ca avem percari de crap foarte buni si oricind Romania poate participa cu 3-4 loturi aproximativ egale valoric...si se mai poate obtine si ceva cascaval pe linga onoare(asta nu tzine de foame :wink: )...problema este, cum a spus si George, ce se poate face ca, CM sa se desfashoare la Corbu...eu nu cred ca d-l Cirstocea va participa la o intilnire cu FRPS si AGVPS...dar mai stii :roll: :D ...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

viorel dulamita scrie:
oanavictor scrie: .....DE CE A TREBUIT DISTINSUL DOMN POPESCU SA ALEAGA TOCMAI ACTIVITATEA DE PESCUIT PENTRU SCOPUL PE CARE-L URMARESTE SI NU SA OPRIT ASUPRA UNUI ALT HOBBY AL OAMENILOR ........CUM AR FI INALTATUL ZMEIELOR CU MOTOR ELECTRIC ,CRESTEREA NURCILOR CU ARIPI ,ACLIMATIZAREA CACTUSILOR IN HARGHITA SI COVASNA ,CARTING PE 2 ROTI OVALE ,ETC ,ETC
...pentru ca avem percari de crap foarte buni si oricind Romania poate participa cu 3-4 loturi aproximativ egale valoric...si se mai poate obtine si ceva cascaval pe linga onoare(asta nu tzine de foame :wink: )...problema este, cum a spus si George, ce se poate face ca, CM sa se desfashoare la Corbu...eu nu cred ca d-l Cirstocea va participa la o intilnire cu FRPS si AGVPS...dar mai stii :roll: :D ...
Ai zis bine. "... dar mai sti?". Ce are omul sa nu mearga. In fond il intereseaza sa gazduiasca CM-ul si de ce nu si CN-ul? N-are problemele noastre. Trebuie sa faca bani ca si daca nu recupereaza investitia pista aia trebuie intretinuta si nu se poate numai cu "bani de acasa".
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gor965 scrie:D. Popescu, de cand ati primit mail-ul de la CIPS, ati discutat cu cineva in legatura cu raspunsul pe care-l asteapta acestia pana pe 15 ianuarie ? Ei vor ca cele 3 parti implicate sa conlucreze...credeti ca se poate ? Incearca cineva sa dreaga busuiocul in al 12-lea ceas, sau o lasam asa cum a cazut ? Federatia ce pretentii emite fata de organizatorul (Rig Service) unui posibil CM in Romania ?
Demersurile pentru a oficializa această competiție, le-am făcut în urmă cu ceva timp, în scris, atât către RIG SERVICE, cât și către AGVPSR, dar au fost ignorate (adică nu am primit răspuns, deși mi s-a confirmat primirea lor).
Prin aceste demersuri, am oferit diligențele federației pentru obtinerea autorizației MTS pentru acest eveniment. Era evident că CIPS, căreia îi inaintasem cererea de afiliere a federației însoțită de Autorizația de afiliere internațională și a altor corespondențe clarificatoare privind situația pescuitului sportiv din România, inclusiv o întâlnire la vârf cu conducerea CIPS, nu va ignora realitatea din țară și va lua o poziție corectă, așa cum a și făcut-o.
Federația are în continuare disponibilitatea să susțină organizarea acestui eveniment în România, dar acest lucru nu depinde numai de ea. Considerând că demersurile interne ce țineau de resorturile federației au fost îndeplinite, cred că semnalele de dialog ar trebui să vină de la cei cărora le-am adresat propunerile de organizare ale acestui eveniment. Suntem dispuși să solicităm medierea MTS pentru realizarea acestui obiectiv, pe care federația îl dorește a se desfășura în România, bineînțeles cu respectarea legii si a drepturilor pe care federația le are în ceea ce privește exclusivitatea organizării unor competiții oficiale internaționale de acest nivel.
Așteptăm!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:..........Suntem dispuși să solicităm medierea MTS pentru realizarea acestui obiectiv,
Bineinteles. Daca a tinut vrajeala odata de ce n-ar tine si acum si cu ocazia asta sa se creeze precedentul.
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...nea Fane, de ce nu faci si mata o "derogare" sufleteasca, astfel incit sa "lasi" ca acest CM sa se desfasoare la Corbu, iar in contrapartida sa iei dreptul de organizare a CN...ce zici :roll: :D ...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Zic să vă vedeți de treabă. Chestiile astea vă depășesc.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie:
si a drepturilor pe care federația le are în ceea ce privește exclusivitatea organizării unor competiții oficiale internaționale de acest nivel.
Așteptăm!
cum poate organiza federatia un campionat mondial de pescuit atata timp cat nu are gram de experienta ,ea neorganizand absolut nimic niciodata ...........nici macar faza pe subsolul din alba iulia ........neavand pescari in organigrama !!!!!
cum doamne iarta-ma vrei sa joci direct in liga campionilor descult si fara numere pe tricouri !!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu-i treaba dumneavoastră!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:....... bineînțeles cu respectarea legii si a drepturilor pe care federația le are în ceea ce privește exclusivitatea......
Concret, cam in ce ar consta "drepturile" federatiei ? Taxa de inscriere la CM face parte din "drepturile" federatiei ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”