gor965 scrie:D. Popescu, de cand ati primit mail-ul de la CIPS, ati discutat cu cineva in legatura cu raspunsul pe care-l asteapta acestia pana pe 15 ianuarie ? Ei vor ca cele 3 parti implicate sa conlucreze...credeti ca se poate ? Incearca cineva sa dreaga busuiocul in al 12-lea ceas, sau o lasam asa cum a cazut ? Federatia ce pretentii emite fata de organizatorul (Rig Service) unui posibil CM in Romania ?
Demersurile pentru a oficializa această competiție, le-am făcut în urmă cu ceva timp, în scris, atât către RIG SERVICE, cât și către AGVPSR, dar au fost ignorate (adică nu am primit răspuns, deși mi s-a confirmat primirea lor).
Prin aceste demersuri, am oferit diligențele federației pentru obtinerea autorizației MTS pentru acest eveniment. Era evident că CIPS, căreia îi inaintasem cererea de afiliere a federației însoțită de Autorizația de afiliere internațională și a altor corespondențe clarificatoare privind situația pescuitului sportiv din România, inclusiv o întâlnire la vârf cu conducerea CIPS, nu va ignora realitatea din țară și va lua o poziție corectă, așa cum a și făcut-o.
Federația are în continuare disponibilitatea să susțină organizarea acestui eveniment în România, dar acest lucru nu depinde numai de ea. Considerând că demersurile interne ce țineau de resorturile federației au fost îndeplinite, cred că semnalele de dialog ar trebui să vină de la cei cărora le-am adresat propunerile de organizare ale acestui eveniment. Suntem dispuși să solicităm medierea MTS pentru realizarea acestui obiectiv, pe care federația îl dorește a se desfășura în România, bineînțeles cu respectarea legii si a drepturilor pe care federația le are în ceea ce privește exclusivitatea organizării unor competiții oficiale internaționale de acest nivel.
Așteptăm!