Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

Nu dau rapoarte pe forumuri. Cele prevăzute de lege. Suficient pentru azi. Avem de lucru!
Ultima oară modificat Vin Dec 06, 2013 22:08 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

oanavictor scrie:
Stefan Popescu scrie:
si a drepturilor pe care federația le are în ceea ce privește exclusivitatea organizării unor competiții oficiale internaționale de acest nivel.
Așteptăm!
cum poate organiza federatia un campionat mondial de pescuit atata timp cat nu are gram de experienta ,ea neorganizand absolut nimic niciodata ...........nici macar faza pe subsolul din alba iulia ........neavand pescari in organigrama !!!!!
cum doamne iarta-ma vrei sa joci direct in liga campionilor descult si fara numere pe tricouri !!!!!!!!!!!!!!
simplu strategul a unit APCR cu federatia

viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de viorel dulamita »

Stefan Popescu scrie:Zic să vă vedeți de treabă.
...nu, nea Fane, pentru ca sunt lucruri care ne dor, chiar daca nu suntem in mod direct, participanti...
Chestiile astea vă depășesc.
...nu chiar pe toti, mai stim si legi, ne mai pricepem si la organizare...mai toate legile din Romania, au si o...portita...fii si mata o data avocat, nu numai procuror :wink: :D ...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Zarguzon Adi scrie:
oanavictor scrie:
Stefan Popescu scrie:
si a drepturilor pe care federația le are în ceea ce privește exclusivitatea organizării unor competiții oficiale internaționale de acest nivel.
Așteptăm!
cum poate organiza federatia un campionat mondial de pescuit atata timp cat nu are gram de experienta ,ea neorganizand absolut nimic niciodata ...........nici macar faza pe subsolul din alba iulia ........neavand pescari in organigrama !!!!!
cum doamne iarta-ma vrei sa joci direct in liga campionilor descult si fara numere pe tricouri !!!!!!!!!!!!!!
simplu strategul a unit APCR cu federatia
Iaca!
Urban culture.

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

diaconitapetru scrie:
nutzu_z scrie:
Degeaba. Concursurile private nu au titulatura sportiva ci de recreere. Suge ciorapu'!
si recreerea carei legi i se supune?Am auzit ca vrei sa faci Cupa Tubertini la feeder pe Bega eu te sfatuiesc prieteneste consulta un jurist cu recreativul......nu de alta dar ciorapi sunt pentru toti :D si de regula cei dezinformati il c-am sug
in legea 69 uite ce spune de recreativ
ANEXA - DEFINITII

In sensul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc astfel:
a) baza sportiva - amenajare specifica ce cuprinde constructii si instalatii destinate activitatii de educatie fizica si sport;
b) Registrul sportiv - document care evidentiaza situatia inregistrarii structurilor sportului in ordine cronologica si care are doua componente: subregistrul structurilor sportive fara personalitate juridica si subregistrul structurilor sportive cu personalitate juridica;
c) Certificat de identitate sportiva - act oficial prin care se atesta calitatea de structura sportiva;
d) licenta de sportiv profesionist - document care atesta existenta unui raport juridic determinat intre un sportiv si un club sportiv profesionist si care este eliberat de o federatie sportiva nationala;
e) oficiali sportivi - persoanele a caror activitate conduce la organizarea si administrarea activitatii sportive de agrement, recreative si competitionale, aflate in relatie cu structura sportiva pe baza de contract de munca, conventie civila de prestari de servicii sau voluntariat.

Petre hai ca deja ma calci pe nervi!!!!

Când ii dădeai sarut lui Popescu pe la diferite concursuri de fata cu pescarii agvps (nu pe forumuri) pentru căcatul în care va băgat la Baracuda erai viteaz. Acum ca ăla a căpătat niște hârtii îl pupi în pulă și vii și bagi căcaturi aici care nici măcar nu au nici un sens!!! Pai amice partidele de fotbal de prin bazele de agrement din țară care au diferite mize în bani sau premii, tu crezi ca ii doar în pulă de federația romana de fotbal? Vii și îmi torni căcaturi pe aici cu termeni despre care nici nu stai să cugeți!! Pai ce ai postat tu mai sus? Niște definiții aiurea care nu au legătura decât cu competițiile oficiale sportive.

Singurul termen de recreere apare la litera E care definește ce sunt oficialii sportivi. Pai ce ma doare pe mine în ciocan ce sunt aia și ce păstoresc ei. Prietene, recreativ nu are de a face cu sportiv. Chiar șeful tau onanist recunoaște asta. Ce o sa faceți? Intrați pe un lac privat (a se înțelege teren privat) ca sa faceți voi controale? La ce? Ca toți sunt recreativi!! Numai asa va luați serve în bot pe viitor!

Am crezut ca poți fi cât de cât lucid și să iți port respect dar vad ca tu ma consideri un dobitoc și îmi mai și zici ca sug ciorapu. Vii aici și îți bați joc de inteligenta mea te trimit în gâtu măti cu tot cu ideologia ta idioata impusa de șeful tău!

Când o sa ajungi la minimul de inteligenta și abilități în domeniul pescuitului asa cum sunt eu sa mi te mai adresezi!!! Pana atunci abține-te ca iți dau ”lămâie virtuala” de nu te vezi!! Șterge și nr meu de telefon!!!

Am trăit să o văd și pe asta, niște diletanți ordinari îmi spun mie ce să fac!

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

Eu am scris de la Petre in jos, ce e scris mai sus e postat de slugoiul ce se doreste sef la stationar. :evil:
Sabau Nutzu

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Stefan Popescu scrie:... Avem de lucru!
...spor, dar nu uita ca "nunta" se face cu oameni, indiferent de ce "formatie"...cinta :wink: :D ...oricum, noaptea e un sfetnic bun :D ...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Avem suficienți oameni si de cea mai bună calitate. Nu uitați că sunteți unul dintre ei!

Stefan Popescu
pescar de competitie

PS Vă plac șmecherii ăia care se laudă singuri? Aveți două exemple mai sus. Băieții ăia copy/paste. „Profesorul” merge pe la concursurile unde merg și sportivii legitimați de federație și, deși ia bătaie, el tot se crede cel mai bun. Mă rog, e vânzător într-un magazin și atâta poate. Să jignească un oficial sportiv, vicepreședinte al federației.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Nu dau rapoarte pe forumuri. Cele prevăzute de lege. Suficient pentru azi. Avem de lucru!
Iesi dracu' de aici de atarnator ! Nu te-ai jurat ca nu mai intri pe aici ca sa nu te mai injure pescarii si sa te mai ia la misto ? Nu ai de lucru, nu ai bani, esti doar un breloc scos la inaintare....si foamena te impinge sa postezi in continuare pe aici, ca sa-ti gasesti adepti sa-i atragi la federatia pu.ii , sperand sa vina toti in spirit de turma....

PS Ai grija de tonul pe care vorbesti cu pescarii ca zbori imediat de pe forum... :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”