Moderator: gor965
Sper ca daca vor reusi sa faca un "cadru" in care se se desfasoare competitia sa nu mai fie ambiguitatea asta (uite campionii...nu sunt campionii; uite 18 cluburi...de fapt nu sunt decat 11) si daca vor intelege ca orice sport in care se implica sponsori va aduce bani la toti cei implicati (de la presedinti pana la producatori de echipamente/nada) este de ajuns.loco scrie:Si crezi ca se poate schimba ceva? "Pescuitul din pasiune"(la nivel competitional, ma refer) e o metafora de care rad si curcilestefanmuraru scrie:Cred ca tot ce am vazut eu in domeniul asta in perioada 2009-2012 nu a are nici o legatura cu pescuitul sportiv. Decat sa continue asa mai bine cu "sandu si mitica"!!!
Si ca sa fiu la subiect - se vede foarte clar mintea lui AV in actiunile federatiei.
E suficient sa mergi in fata unei oglinzi impreuna cu "preavalorosul" tau protejat si cu popescu. Priveste cu atentie si o sa-i descoperi cu siguranta pe trei dintre cei ce ar trebui declarati persona non grata in Romania, nu numai in carpfishingul romanesc.Val scrie:.. Si nu stiu cine este de vina !
Siteul produce si mananca bani. Ca orice afacere de altfel. Nu vreau sa scriu de sume, sunt probleme interne. Totusi, nu inteleg de ce asta este problema ta, lasa-i pe altii sa hotarasca ce este bine si ce nu ptr trafic...Val scrie: ... cam asa este si cu baietii destepti care au crezut ca prin vorbe goale , fara substanta si fara alte proiecte , pot genera lucruri bune . Au putut genera doar trafic si asta se vede .. la modul sincer , site-ul produce bani frumosi !
Credeti ca tot ce facem noi aici ...vorbe goale , f..e vint , nu se cuantizeaza in parale pentru cineva ?
Credeti sincer ca exista cineva care intarita lucrurile si nu lasa lumea sa se coaguleze ?
Credeti sincer ca intr-o lume normala pot exista astfel de jigniri ? Va intrebati vreodata de ce Popescu nu a fost banat ?
Nu am cazut cu totii inr-o mare capcana a acestui Forum ? !
Care sunt cei "doi tzapi ispasitori " ? Si de cine s-au rugat sa faca "ceva" ? Concret te rog...Val scrie: Asta am ascultat si ne-am complacut ...asta aveam ! Uite ca nu mai scrie unul ceva ...decit morti si sfinti si ca intotdeauna doi tzapi ispasitori .. care s-au rugat de voi de vreo 6-9 luni sa faceti ceva ...si ati facut fix p...a .
Asta este diferenta dintre caine si om. In mod normal la o stana trebuie sa pazeasca ciobanul oile, doar el incaseaza banii de pe oi si branza, nu ? Din acei bani tot el trebuie sa asigure si traiul cainilor, daca vrea sa-i fie credinciosi...altfel, pe caini, cu burta goala, nu prea ii intereseaza de lup....'sa se descurce bossu'-isi zic ei.Val scrie: Poporul dac vechi avea aceasta parabola ... cind doi - trei caini de stina se bat in tarc si intra lupul , ca prin miracol acestia uita de ei si ataca salbaticiunea .
In lumea nostra , cind a intrat salbaticiunea , cainii au continuat lupta intre ei , pe ipoteza da-l in p..a nostra de l..p ca nu l-am vazut pina acum si nu il cunoastem !
Si uite ca lupul a plecat cu oaia in gura definitiv ! Si acum stau caini si se acuza unii pe altii ..le lipsesteo oaie ! Si nu stiu cine este de vina !
Domnule Val Pangica,Val scrie:Din pacate peste tot se intimpla acelasi lucru ... curba Gauss ... incepi timid ..iti iei viteza si esti sus si dupa ceva vreme ... te duci la vale , rau de tot ... cam asa este si cu baietii destepti care au crezut ca prin vorbe goale , fara substanta si fara alte proiecte , pot genera lucruri bune . Au putut genera doar trafic si asta se vede .. la modul sincer , site-ul produce bani frumosi !
Am si eu un site dat in exploatare , nu dezvolt ca e pe vinatoare si incasez chirie ... bani frumosi , gen chiria la o garsoniera pe luna si nu scriu mai multe ca va ia ficatul ...
Credeti ca tot ce facem noi aici ...vorbe goale , f..e vint , nu se cuantizeaza in parale pentru cineva ?
Credeti sincer ca exista cineva care intarita lucrurile si nu lasa lumea sa se coaguleze ?
Credeti sincer ca intr-o lume normala pot exista astfel de jigniri ? Va intrebati vreodata de ce Popescu nu a fost banat ?
Nu am cazut cu totii inr-o mare capcana a acestui Forum ?
Asta am ascultat si ne-am complacut ...asta aveam ! Uite ca nu mai scrie unul ceva ...decit morti si sfinti si ca intotdeauna doi tzapi ispasitori .. care s-au rugat de voi de vreo 6-9 luni sa faceti ceva ...si ati facut fix p...a .
Poporul dac vechi avea aceasta parabola ... cind doi - trei caini de stina se bat in tarc si intra lupul , ca prin miracol acestia uita de ei si ataca salbaticiunea .
In lumea nostra , cind a intrat salbaticiunea , cainii au continuat lupta intre ei , pe ipoteza da-l in p..a nostra de l..p ca nu l-am vazut pina acum si nu il cunoastem !
Si uite ca lupul a plecat cu oaia in gura definitiv ! Si acum stau caini si se acuza unii pe altii ..le lipsesteo oaie ! Si nu stiu cine este de vina !
Bineinteles. Statul roman nu pune piedici, ba chiar incurajeaza competitivitatea si condamna printr-o diversitate de legi administrative, civile si de alta natura posesivitatea. Niciun minister n-o sa inchida usa in nas vreunei federatii nou infiintate. Nici-o autoritate de stat n-o sa interzica asocierea unor persoane sub o forma administrativa. OSIM-ul nu va pune piedici demersurilor de rezervare a vreunei denumiri si-n plus nicio instanta judecatoreasca n-o sa opreasca o entitate nou creata sa-si desfasoare activitatea. Conditiile minime cerute de legea sportului pot fi indeplinite atat formal cat si legal si tot ce decurge din responsabilitatile civile poate fi materializat. Mult mai repede decat cred unii sau altii sau a sperat cacatul asta cu ochi ca o sa dobandeasca. Problema e ca trebuiesc facuti anumiti pasi inainte sa se mai intample vreo minune ca vad ca paranoia astuia rascoleste mortii prin morminte. Trebuie luata o decizie inteleapta de catre toata lumea care vrea sa aiba o pavaza reala si trimisa o interpelare la CIPS prin care sa se explice de-a fir a par falsitatea individului si scopurile pe care le are / metodele prin care si le insuseste si care este realitatea de fapt.Vladut Mateianu scrie:Se poate face federatie de crap Cornele ?cornel.s scrie: Si nu e nici un capat de tara. Daca iese federatia de crap la timp toate astea vor fi folclor.