Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
WBF

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de WBF »

Fane
M-ai sunat azi sa-mi ceri sa te ajut.
Brusc si din senin.

Ti-am explicat frumos ca daca vrei ajutor trebuie sa faci cate ceva.
Am preferat sa-ti scriu pe forumul de crapari deoarece ti-am spus ca pe langa spinning eu cochetez si cu craparii.
Mult de tot:)

Rog politicos sa fiu scutit de frectii inutile.
De genul " cine pielea mea esti".
E steril si irelevant. Si nu raspund decat daca consider relevant.

Fane
Ti-am spus frumos ca durerea mare e la crapari acum, nu la spinning unde vroiai tu, si daca nu se drege mizeria de aici ti-ai dat foc la valiza.
Stii ce face maimuta cand se plictiseste?
Se scarpina in popou pana-si face o buba.
Dupa care nu mai e plictisita, ca are treaba sa-si drega durerea din popou.
Te-ai scarpinat, ai buba.

Te-am rugat sa nu te mai certi public.
Ai zis ca ok ..
Te-ai facut ca ma intelegi si cand colo, dupa patru-cinci ore iar o zapaceai in transee, pe aici.
Tu esti constient ca eu nu sunt prietenul tau sau nu pot fi aburit ?

Aia cu Banicioiu de azi nu tine Fane, te-ai trezit cu telefonul inchis de la mine.
Nici basmul cu Carmen Tocala si alte alea alea. Tine de un telefon si se duce naibii fumul.....
Cuaie, aste le fumam acum multi ani, pot da lectii de "smoke&mirrors" si tu-mi vii cu balareli de genul asta?

Deci:
Inca o data te rog, te opresti din aberat public, si de la pulit diversi.
Ca apriori ai nevoie de ei si nimeni rational si impaciutor nu o sa-i faca sa vina la jumatate de drum.
Sincer, nici eu nu as veni.
O sa ramai plin de hartii si inconjurat de nimeni.
Cum ziceai?

Greul de acum incepe?
Ia mai dezamageste pe inca unul altul si sa vezi ce greu va veni.

E ultima data cand o sa te rog, ai de facut doua treburi:
Prima e sa nu mai postezi tampenii pe forumuri si sa nu te mai contrezi cu nimeni. Silenzio stampa.
Ca nu e in fisa postului la tine.

A doua e mai dureroasa si o afli dupa ce prima parte e rezolvata.
Altfel pla ajutor, pla resurse, pla mediere, pla zana maseluta. Si fara porcarii te rog, am fost politicos.

In rest numai de bine la toata lumea

stefanmuraru
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de stefanmuraru »

loco scrie:
stefanmuraru scrie:Cred ca tot ce am vazut eu in domeniul asta in perioada 2009-2012 nu a are nici o legatura cu pescuitul sportiv. Decat sa continue asa mai bine cu "sandu si mitica"!!!

Si ca sa fiu la subiect - se vede foarte clar mintea lui AV in actiunile federatiei.
Si crezi ca se poate schimba ceva? "Pescuitul din pasiune"(la nivel competitional, ma refer) e o metafora de care rad si curcile 8)
Sper ca daca vor reusi sa faca un "cadru" in care se se desfasoare competitia sa nu mai fie ambiguitatea asta (uite campionii...nu sunt campionii; uite 18 cluburi...de fapt nu sunt decat 11) si daca vor intelege ca orice sport in care se implica sponsori va aduce bani la toti cei implicati (de la presedinti pana la producatori de echipamente/nada) este de ajuns.

Atat timp cat nu "se va mai trage" pe pescari din partea mea pot sa isi ia si ei parte din cascaval.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie:.. Si nu stiu cine este de vina !
E suficient sa mergi in fata unei oglinzi impreuna cu "preavalorosul" tau protejat si cu popescu. Priveste cu atentie si o sa-i descoperi cu siguranta pe trei dintre cei ce ar trebui declarati persona non grata in Romania, nu numai in carpfishingul romanesc.
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie: ... cam asa este si cu baietii destepti care au crezut ca prin vorbe goale , fara substanta si fara alte proiecte , pot genera lucruri bune . Au putut genera doar trafic si asta se vede .. la modul sincer , site-ul produce bani frumosi !
Credeti ca tot ce facem noi aici ...vorbe goale , f..e vint , nu se cuantizeaza in parale pentru cineva ?
Credeti sincer ca exista cineva care intarita lucrurile si nu lasa lumea sa se coaguleze ?
Credeti sincer ca intr-o lume normala pot exista astfel de jigniri ? Va intrebati vreodata de ce Popescu nu a fost banat ?
Nu am cazut cu totii inr-o mare capcana a acestui Forum ? !
Siteul produce si mananca bani. Ca orice afacere de altfel. Nu vreau sa scriu de sume, sunt probleme interne. Totusi, nu inteleg de ce asta este problema ta, lasa-i pe altii sa hotarasca ce este bine si ce nu ptr trafic...

Val scrie: Asta am ascultat si ne-am complacut ...asta aveam ! Uite ca nu mai scrie unul ceva ...decit morti si sfinti si ca intotdeauna doi tzapi ispasitori .. care s-au rugat de voi de vreo 6-9 luni sa faceti ceva ...si ati facut fix p...a .
Care sunt cei "doi tzapi ispasitori " ? Si de cine s-au rugat sa faca "ceva" ? Concret te rog...

Val scrie: Poporul dac vechi avea aceasta parabola ... cind doi - trei caini de stina se bat in tarc si intra lupul , ca prin miracol acestia uita de ei si ataca salbaticiunea .
In lumea nostra , cind a intrat salbaticiunea , cainii au continuat lupta intre ei , pe ipoteza da-l in p..a nostra de l..p ca nu l-am vazut pina acum si nu il cunoastem !
Si uite ca lupul a plecat cu oaia in gura definitiv ! Si acum stau caini si se acuza unii pe altii ..le lipsesteo oaie ! Si nu stiu cine este de vina !
Asta este diferenta dintre caine si om. In mod normal la o stana trebuie sa pazeasca ciobanul oile, doar el incaseaza banii de pe oi si branza, nu ? Din acei bani tot el trebuie sa asigure si traiul cainilor, daca vrea sa-i fie credinciosi...altfel, pe caini, cu burta goala, nu prea ii intereseaza de lup....'sa se descurce bossu'-isi zic ei.
Dar ce se intampla in situatia in care ciobanul este beat si nu se poate ocupa de stana ?
Tot cainii sunt de vina ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Val scrie:Din pacate peste tot se intimpla acelasi lucru ... curba Gauss ... incepi timid ..iti iei viteza si esti sus si dupa ceva vreme ... te duci la vale , rau de tot ... cam asa este si cu baietii destepti care au crezut ca prin vorbe goale , fara substanta si fara alte proiecte , pot genera lucruri bune . Au putut genera doar trafic si asta se vede .. la modul sincer , site-ul produce bani frumosi !
Am si eu un site dat in exploatare , nu dezvolt ca e pe vinatoare si incasez chirie ... bani frumosi , gen chiria la o garsoniera pe luna si nu scriu mai multe ca va ia ficatul ...
Credeti ca tot ce facem noi aici ...vorbe goale , f..e vint , nu se cuantizeaza in parale pentru cineva ?
Credeti sincer ca exista cineva care intarita lucrurile si nu lasa lumea sa se coaguleze ?
Credeti sincer ca intr-o lume normala pot exista astfel de jigniri ? Va intrebati vreodata de ce Popescu nu a fost banat ?
Nu am cazut cu totii inr-o mare capcana a acestui Forum ?
Asta am ascultat si ne-am complacut ...asta aveam ! Uite ca nu mai scrie unul ceva ...decit morti si sfinti si ca intotdeauna doi tzapi ispasitori .. care s-au rugat de voi de vreo 6-9 luni sa faceti ceva ...si ati facut fix p...a .
Poporul dac vechi avea aceasta parabola ... cind doi - trei caini de stina se bat in tarc si intra lupul , ca prin miracol acestia uita de ei si ataca salbaticiunea .
In lumea nostra , cind a intrat salbaticiunea , cainii au continuat lupta intre ei , pe ipoteza da-l in p..a nostra de l..p ca nu l-am vazut pina acum si nu il cunoastem !
Si uite ca lupul a plecat cu oaia in gura definitiv ! Si acum stau caini si se acuza unii pe altii ..le lipsesteo oaie ! Si nu stiu cine este de vina !
Domnule Val Pangica,

Incetati va rog sa mai faceti afirmatii eronate cu privite la traficul Crapmania.ro
Sectiunea de competitii reprezinta nu mai mult de 7-8% din traficul acestui site. (Campionatul National 1-2%, iar CM sub 1%). Altele sunt categoriile care aduc trafic, pe care probabil d-voastra nu prea intrati.
Si ca sa va demonstrez ca asa e v-am afisat un print screen conform Trafic.ro pe top pagini.

Si aici se incheie discutiile offtopic.
Fişiere ataşate
statistici.jpg
statistici.jpg (131.02 KiB) Vizualizat de 1253 ori

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Pe data de 2 ian. se implinesc 7 ani de la aceasta postare de mai jos, facuta de regretatul Cornel Rosioru, in momentele in care incerca sa faca o federatie care sa incorporeze toate disciplinele de pescuit de competitie:
" Domnule Popescu
Sunt un om corect si v-am respectat punctul de vedere. Nu am intrat in polemici si nu v-am jignit niciodata. Nu am raspus provocarilor si nu am aruncat cu noroi.
Dar sa revin la prima si ultima noastra intilnire.
Cu o seara inainte am fost sunat de Adrian Ionascu si invitat la sediul AVP pt. a discuta in principiu infiintarea unei federatii de pescuit sportiv. Fusesem informat ca vor participa asociatii din tara cit si cele 3 asociatii din Bucuresti.
Am raspuns invitatiei fara retineri. Era un lucru bun, dorit de toti pescarii sportivi.
Recunosc ca ati venit impreuna cu D-ul Hirsan cu o propunere de statut.
Numai ca, va rog sa recunoasteti si dumneavoastra ca acel statut era intocmai statutul AGVPS.
Eu, Victor Oana si Mateescu de la P4E am semnalat acest lucru cu precizarea ca abia la punctul 7 se vorbea despre pescuitul de agrement. De cel competitional nici nu se punea problema.
Nu vreau sa plictisesc cu amanunte insa la sfirsitul sedintei spes sa va reamintiti si sa recunoasteti ca ne-am strins miinile raminind ca fiecare sa-si urmeze drumul. Dumneavoastra cu intentia de a face ceva pt. marea masa de pescari care practica acest sport din placere, noi cu pescarii de competitie si concursurile noastre.
Numai ca ati dorit mai mult. Nu ma intereseaza motivele, insa ati aspirat la afilieri internationale. Ca sa va atingeti acest obiectv insa trebuia sa treceti pe la ANS. Din acest moment incep problemele dumneavoastra.
ANS-ul este institutia care urmareste latura sportiva si aducerea de medalii in tara. Or acest lucru va lipsea cu desavirsire. Situatie in care ati incercat prin Florentin Iuga, care la acel moment nu va cunostea intentiile, sa ma aduceti la Alba.
Nereusind nici aceasta strategie, cu o tenacitate de invidiat, ati inceput drumurile la Bucuresti. Numai ca de aceasta data nu ati mai folosit abordarea directa, cum era normal, ci ati aplicat metoda prin invaluire.
In primul rind v-ati dus la Tincabesti si ati amenintat ca nimeni nu mai poate organiza un concurs, daca nu face parte din federatia de la Alba. Apoi l-ati abordat pe Andrei Vladeanu :roll: Inca sunt presedinte APCR. Probabil sperati ca-i veriga slaba. S-a dovedit insa ca dupa 3 intilniri nu l-ati comvins nici pe el. Ba mai mult ati recunoscut de fata cu martori ca aveti nevoie de noi, pescarii de competitie.
Din acel moment era limpede ca realizarile pescarilor de competitie sunt amenintate.
Recunosc la inceput m-am gindit numai la pescarii de crap. Dupa aceea mi-am dat seama ca si celelalte disciline sportive pot avea aceasi soarta.
Acesta a fost motivul pt. care am initiat creerea unei Federatii Romane de Pescuit Sportiv.
Domnule Popescu, eu privesc lucrurile din interior. Stiu ce inseamna organizarea unui concurs, am stat intr-un tarc de 8/8m. am suferit vara la 40-50 de grade si am indurat frigul si ploaia toamna, am reprezentat Romania si am adus medalii in tara.
Toate astea ma fac sa privesc lucrurile altfel decit le priviti dumneavoastra.
Ca unul dintre cei ce au pus bazele competitiilor in Romania si am adus primele medalii mondiale, datimi voie sa apar interesele acestor oameni minunati care fac eforturi deosebite, prin crearea acestei federatii.
Sunt deacord cu dumneavoastra ca AGVPS a fost o teapa, dar nici nu-mi doresc aparitia alteia.
Cit despre demersurile dumneavoastra eu va doresc succes, dar nici noi nu suntem fii ploii.

P.S. noi am depus la ANS un memoriu cu rezultatele interne si internationale, medalii aduse in ultimii 3 ani, cit si aprobarea din partea CIPS pentru oranizarea si gazduirea CM, iar proiectele noastre sunt pe linie sportiva.
Or fii deajuns? Inca o data va doresc succes. "
Ce s-a schimbat de atunci? Multe si ... multi!! din cei care posteaza aici sau pe alte forumuri! :evil:
Fir intins

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Două lucruri esențiale s-au întâmplat și sunt certe.
1. Urarea domnului Roșioru de succes pe care mi-a adresat-o s-a materializat.
2. Cei pe care i-a iubit și pentru care a luptat, l-au umplut de mizerii. S-au dovedit în fapt niște „fii ploii”.
Tipic românesc!
Dumnezeu să-l odihnească.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

D. Popescu, de cand ati primit mail-ul de la CIPS, ati discutat cu cineva in legatura cu raspunsul pe care-l asteapta acestia pana pe 15 ianuarie ? Ei vor ca cele 3 parti implicate sa conlucreze...credeti ca se poate ? Incearca cineva sa dreaga busuiocul in al 12-lea ceas, sau o lasam asa cum a cazut ? Federatia ce pretentii emite fata de organizatorul (Rig Service) unui posibil CM in Romania ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

in urma intalnirii de la sediul avp de acum 7 ani a rezultat foarte clar dorinta domnului popescu de a fi conducatorul pescuitului recreativ din romania ,la timpul acela nestiind ce este acel pescuit de competitie si neinteresandu-l asa ceva ,tot batand apa in piua cu accesarea fondurilor si cu proiectele pe care le va face personal in acest scop ,dansul fiind patronul unei astfel de firme ......pe noi nu nea interesat proiectul,despartirea a fost cu ceva replici dure mai ales din partea mea ....... dansul a continuat demersurile ,in decursul anilor au mai fost cateva contacte telefonice iar unul chiar personal,eu participand impreuna cu iorgos .......toate terminandu-se in coada de peste privind o eventuala asociere sau aderare .........iar brusc de 2 ani a inceput aceasta cavaLCADA CU PROCESE ,JICNIRI ,AMENINTARI DE TOT FELUL PENTRU ABSOLUT ORICE .....si nu numai impotriva celor de la crap ........iar ca sa ajuns unde sa ajuns ,adica sa se oficializeze cea mai mare farsa,sa se acorde putere asupra unui hobby facut pe banii participantilor unui individ care nu are nici in clin nici in maneca cu activitatea pe care doreste sa o pastoreasca ,el nefiind ales de nimeni ,autonumindu-se salvatorul pescuitului din romania ....... pentru niste interese ce nu au nimic de a face cu competitia pescareasca .......asta denota clar ca suntem in tara tuturor posibilitatilor ,traim in romania iar asta spune totul .............
ps .....DE CE A TREBUIT DISTINSUL DOMN POPESCU SA ALEAGA TOCMAI ACTIVITATEA DE PESCUIT PENTRU SCOPUL PE CARE-L URMARESTE SI NU SA OPRIT ASUPRA UNUI ALT HOBBY AL OAMENILOR ........CUM AR FI INALTATUL ZMEIELOR CU MOTOR ELECTRIC ,CRESTEREA NURCILOR CU ARIPI ,ACLIMATIZAREA CACTUSILOR IN HARGHITA SI COVASNA ,CARTING PE 2 ROTI OVALE ,ETC ,ETC
Ultima oară modificat Vin Dec 06, 2013 21:35 de către oanavictor, modificat 1 dată în total.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:
cornel.s scrie: Si nu e nici un capat de tara. Daca iese federatia de crap la timp toate astea vor fi folclor.
Se poate face federatie de crap Cornele ? :D
Bineinteles. Statul roman nu pune piedici, ba chiar incurajeaza competitivitatea si condamna printr-o diversitate de legi administrative, civile si de alta natura posesivitatea. Niciun minister n-o sa inchida usa in nas vreunei federatii nou infiintate. Nici-o autoritate de stat n-o sa interzica asocierea unor persoane sub o forma administrativa. OSIM-ul nu va pune piedici demersurilor de rezervare a vreunei denumiri si-n plus nicio instanta judecatoreasca n-o sa opreasca o entitate nou creata sa-si desfasoare activitatea. Conditiile minime cerute de legea sportului pot fi indeplinite atat formal cat si legal si tot ce decurge din responsabilitatile civile poate fi materializat. Mult mai repede decat cred unii sau altii sau a sperat cacatul asta cu ochi ca o sa dobandeasca. Problema e ca trebuiesc facuti anumiti pasi inainte sa se mai intample vreo minune ca vad ca paranoia astuia rascoleste mortii prin morminte. Trebuie luata o decizie inteleapta de catre toata lumea care vrea sa aiba o pavaza reala si trimisa o interpelare la CIPS prin care sa se explice de-a fir a par falsitatea individului si scopurile pe care le are / metodele prin care si le insuseste si care este realitatea de fapt.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”