Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

the mover scrie:Ca să intri în casă la cineva, trebuie să te invite. Sau să te inviți singur. Ți s-a părut că federația este așa de disperată să racoleze cluburi? Mie nu!
lumineaza-ne si pe noi mae"stre ,federatia asta monopolista este a ta ,personala?????[/quote]
Este a României![/quote]

Pai atunci ,la mintea mea asta mai marunta,nu mai inteleg.....,de ce te porti de parca ar fi a ta ,personala??[/quote]
Te las să ghicești de trei ori!

matei1971
Puncte: 0

Mesaj de matei1971 »

the mover scrie:
RSC scrie:Daca o sa tineti cu tot dinadinsul sa aveti cm-ul 2014 in Rou nu o sa faceti altceva decat sa dati pescuitul pe mana lui popescu & groparii, adica sa-i bagati in carti la cips definitiv, fara a incerca de a exploata sansa la care acum lucreaza agvps-ul ...PE CARE INSA NU O CUNOSC. Ganditi-va daca merita si daca vreti sa "legalizati" frps-ul. Orice document semnat acum cu frps este "bolovanul de gat" al agvps-ului...SI AL VOSTRU.
Cred ca totul se va reduce la:
1. Vrem cm-ul 2014 in Ro cu orice pret si mergem cu frps, renuntand la orice posibilitate de a o "sinucide" ?
2. Nu vrem neaparat cm-ul 2014 in Ro si incercam toate caile de atac impotriva "cotropitorilor" ?
big like! Este pe val fraieru si pluseaza ca si cum are kinta roiala,joaca la cacialma :lol: :lol: :lol:
Parerea mea este ca fraierul nu e pe val ci din contra! A facut tampenia de a scrie la forurile mondiale iar acestia au procedat normal si au luat dreptul de organizare Romaniei (tiganilor Europei!). Toata truda de acum un an a dlui Carstocea a fost umpluta de kkt de un nebun si acolitii lui. Faptul ca majoritatea pescarilor, de la toate stilurile, nu il doresc ar trebui sa ii dea de gandit dar el are o idee si atat, sa fie conducatorul pescuitului in Romania ( sa puna mana pe bani si pe patrimoniu). Am urmarit discutiile de pe forum si am mai tras cateva semnale de alarma, toti cei care i-ati raspuns nu ati facut altceva decat sa il invatati ce sa faca si cum sa faca.
Parerea mea e ca omul trebuie dus direct la Balaceanca, e trecut si in manualul de psihologie comportamentul lui. Faptul ca ii raspundeti il face sa se simta important!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Stefan Popescu
pescar de competitie

the mover

Mesaj de the mover »

Cu ce ai contribuit tu si federatia in ultimi 3 ani ,ca sa poti sa ai pretentia sa organizezi un CM.??
Care CM ,Fips s-a hotarat sa-l tina in 2014 in Romania,numai datorita pistei de concurs de la Corbu si a foarte bunei organizari a d-nului Carstocea impreuna cu echipa dansului de profesionisti.
.
Cu ce drept iti bati joc de toata Romania,{care ar avea de castigat ca si imagine}?
Pentru ce ciolan te bati ,?? cam cat este de mare?? si tu ,si agvps-ul

To be or not to be? CM in Romania in 2014.
9 decembrie 2013 | 638 afişări

Este cu siguranta tema cea mai discutata in aceste zile in cercurile interesate de viitorul CarpFishingului Romanesc. Emisiunea de radio Carpfishing Radio Show, de la Renegade Radio, nu mai poate sa stea departe de acest subiect.

In consecinta, il invita pe Andrei Vladeanu, un nume indisolubil legat de fenomenul de organizare a pescuitului din Romania, la o dezbatere pe aceasta tema. Si pentru a respecta principiile fundamentale ale jurnalismului am cerut si punctele de vedere ale entitatilor implicate, AGVPS, Rig Service, si FRPS. Iata raspunsurile lor:

Florin Carstocea - Presedinte RIG SERVICE SA:

T.M.: Vedeti vreo iesire onorabila din situatia actuala?
F.C.: Da, daca cele 3 parti implicate ajung la o intelegere si o transmit catre Cips in timp util.

T.M.: Ati fi de acord sa mediati o intalnire intre AGVPS si FRPS?
F.C.: Mi s-a propus, m-am gandit si inca ma gandesc, ce interes am eu intr-un astfel de demers, singurul raspuns pe care l-am gasit, este: "interesul national", deci da, as fi de acord sa mediez o intalnire.

T.M.: Ati fi de acord sa organizati evenimentul impreuna cu alta entitate decat AGVPS?
F.C.: Pe balta Corbu nu scrie AGVPS, scrie proprietar Florin Carstocea. Toti ceilati actioneaza pe vorbe pentru faima si glorie. Eu sunt singurul care investeste in asta.

Stefan Popescu - Presedinte FRPS

T.M.: Pentru iesirea din situatia actuala ati fi de acord sa stati la o masa a dialogului cu AGVPS si Rig Service si sa gasiti o solutie pana la data limita impusa de CIPS?
S.P.: Fed:eratia a facut si face in continuare demersuri pentru a debloca situatia in conditiile prevazute de lege.

T.M.: Sunteti dispus sa participati la o intalnire cu AGVPS mediata de domnul Florin Carstocea?
S.P.: Noi solicitam o intalnire cu AGVPS mediata de Ministerul Tineretului si Sportului, nu ii recunoastem domnului Carstocea calitatea de mediator.

T.M.: In situatia in care FRPS ar fi desemnata sa organizeze CM pe balta Corbu, are sursele de finantare pentru acest eveniment?
S.P.: Conform legii, federatiile nationale..............

T.M.: Lasati acum discutiile sterile, nu legea finanteaza, aveti un buget?
S.P.: In situatia in care nu se primeste in timp util finatarea de la minister, federatia are sursele sa sutina din fonduri proprii acest eveniment. In acest sens, l-am desemnat pe Andrei Vladeanu sa schiteze proiectul de buget, pe care intentionez sa il supun adunarii generale.
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Cu ce am contribuit? Cu mintea. Și cu propriul buzunar. Și ca să înțelegi situația, încearcă să dezlegi cimilitura lui oskar! Hai să te văd. Pe mine nu m-ai înțeles!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Au trecut mai bine de 6 ore si jumate si n-am vazut inca un raspuns pertinent pentru suma aia imaginara! Este pentru fraieri? pentru sarmanii ce se vor vinde? e compusa din taxele agrementistilor? De unde scoti toti banii astia daca cluburile cu potenta iti boicoteaza planurile competitionale de anul viitor? E simplu sa-si realizeze un CN-u in paralel, ca situatie de iesire dintr-o posibila criza in care e posibil sa duci CN-ul din 2014.
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cu ce am contribuit? Cu mintea. Și cu propriul buzunar.
Te-ai nascut filantrop, carpa-n c.u.r. ????
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

the mover

Mesaj de the mover »

Stefan Popescu scrie:
the mover scrie:Ca să intri în casă la cineva, trebuie să te invite. Sau să te inviți singur. Ți s-a părut că federația este așa de disperată să racoleze cluburi? Mie nu!
lumineaza-ne si pe noi mae"stre ,federatia asta monopolista este a ta ,personala?????
Este a României![/quote]

Pai atunci ,la mintea mea asta mai marunta,nu mai inteleg.....,de ce te porti de parca ar fi a ta ,personala??[/quote]
Te las să ghicești de trei ori![/quote]

E bine ca macar imi dai voie......,o sa-ti trimit prajituri ,s-au mai bine un tub cu frisca?? :lol:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

Cu ce am contribuit? Cu mintea. Și cu propriul buzunar.
[/quote]

Puternicule,darnicule,marinimosule,generosule.........mai rar asa oameni ca tine.Sa dai tu din propriul buzunar...pfiuuuuu tu esti Mos Craciun al pescuitului.

the mover

Mesaj de the mover »

Stefan Popescu scrie:Cu ce am contribuit? Cu mintea. Și cu propriul buzunar. Și ca să înțelegi situația, încearcă să dezlegi cimilitura lui oskar! Hai să te văd. Pe mine nu m-ai înțeles!
Cu raspunsurile tale intelepte,impertinente......esti ca o carte deschisa,... mae"stro
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”