DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAStefan Popescu scrie: 1.Chiar ai impresia că stai de vorbă cu un imbecil?

Moderator: gor965
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAStefan Popescu scrie: 1.Chiar ai impresia că stai de vorbă cu un imbecil?
Da,asa este ,eu inteleg destul de putin asa ca te rog explica-mi mai pe larg ,mae"stro,daca esti bunStefan Popescu scrie:1.Chiar ai impresia că stai de vorbă cu un imbecil?the mover scrie:Eu totusi imi pun si intrebarea,consilierii(mercenarii) d-voastra mae"stro , no sa ti-o traga cand ti-o fi lumea mai draga,?
(ce a ce este foarte probabil)
Daca va fi asa,o sa rad si cu c.....ru![]()
![]()
![]()
Nu ti-ai pus si tu intrebarea, de ce nu vor cluburile sa vina in federatia ta??
2.Ba da, mi-am pus întrebarea de ce nu vor cluburile să vină în federație, dar nu cred că vrei să știi răspunsul. Sau nu o să-ți placă. Am să-ți dau totuși o explicație. Ca să-l citez pe Vali Vesa, cluburile nu sunt pregătite să intre în federație. Și mai este și oportunismul. Cluburile stau cu ochii pe ce se întâmplă, ca pe butelie. Și mă refer la data de 5 aprilie 2014, când CIPS va lua în discuție (fără dubii) cererea de afiliere a federației și dezafilierea AGVPSR. Cine se mai îndoiește de acest lucru, înseamnă că-i redus mintal.
Problema nu este la federație, ci la cluburi. Federația va demara competițiile sportive oficiale înainte de Congres. AGVPSR (care în februarie trebuia să își stabilească calendarul competițional) nu va face acest lucru, din același motiv. Adică cluburile vor sta în cumpănă. Să se ducă și să plătească o groază de bani fără a avea garanția unei participări internaționale sau să aștepte. Așa că se confirmă ce știam deja. Cluburile ( sau mai precis președinți lor) n-au cohones. În ambele situații, cluburile pierd, pentru că și dacă prin absurd federația nu va fi afiliată la CIPS, România nu va mai trimite loturi, întrucât CIPS nu le va mai accepta. Și, în stil românesc, actualii pescari sportivi își vor uita originile și se vor legitima la cluburile afiliate federației, lăsându-i pe cei nehotărâți cu ochii în soare. Un an fără a participa la competiții va fi devastator pentru cluburi.
Nu am pretenția să înțelegi tu acest lucru, ci cei avizați. Și ei se știu cine sunt.
Stefan Popescu scrie:1.Chiar ai impresia că stai de vorbă cu un imbecil?
v-ati pus vreodata totusi intrebarea daca federatia cu dumneavoastra la conducere este pregatita sa primeasca cluburile ?Stefan Popescu scrie: Am să-ți dau totuși o explicație. Ca să-l citez pe Vali Vesa, cluburile nu sunt pregătite să intre în federație.
Păi să te lămuresc eu. Carp Zone are ca membri fondatori 4 persoane. Frații Parfenie, Costică Buhac și Florentin Iuga.Vladut Mateianu scrie:Si speri sa se creeze efectul de turma, nu ?![]()
Carp Deva nu cunosc, dar cine este Carp Zone ? Cine este presedinte si ce pescari are ? Ar trebui sa sti daca tot pomenesti de ei...
Daca Free Carp Deva s-a afiliat alaltaieri sa inteleg ca acestia vor participa la CN 2014?Stefan Popescu scrie:Da domnule Șerbu, federația este pregătită pentru așa ceva. Ieri de exmplu, CS Free Carp Deva a făcut acest lucru, Carp Zone a făcut-o deja, și. a.
Îmi mențin părerea că toate cluburile sportive nu știu ce vor.
PS Am început deja să primesc mesaje de la pescari care se interesează unde se pot legitima. Continuați și o să ajungeți unde v-am spus.
Free Carp Deva a solicitat mai demult afilierea, ieri depunând documentele necesare afilierii. Și vor fi cuprinși în calendarul competițional 2014. Conform anunțului de pe web site-ul federației până la 31 decembrie trebuie să înainteze către federație listele cu pescarii sportivi, contractele sportive și cererile de legitimare ale sportivilor.stress scrie:Daca Free Carp Deva s-a afiliat alaltaieri sa inteleg ca acestia vor participa la CN 2014?Stefan Popescu scrie:Da domnule Șerbu, federația este pregătită pentru așa ceva. Ieri de exmplu, CS Free Carp Deva a făcut acest lucru, Carp Zone a făcut-o deja, și. a.
Îmi mențin părerea că toate cluburile sportive nu știu ce vor.
PS Am început deja să primesc mesaje de la pescari care se interesează unde se pot legitima. Continuați și o să ajungeți unde v-am spus.