Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescu59 scrie:Vladut , daca intradevar varu se va dovedi ca e ok si in regula , de ce sa nu te inscrii la CN , din ambitie ca sa ii dovedesti lui ca esti tare pe pozitie ? Varu va fi la inceput o scurta perioada dupa care altii vor lua friiele federatiei si totul va fi ok. Omu va ramine doar cu o poza la panoul de onoare si atit .
Asa spune si vorba ORICE CAL DE CURSE AJUNGE GLOABA .
Nu ai inteles. popescutzu si-a facut jocurile in asa fel incat nu poate fi NICIODATA debarcat din fruntea federatiei (poate doar teoretic), iar cei care il ajuta la inceput vor fi indepartati pe rand.
Repet, cu Andrei la conducerea federatiei altfel ar sta lucrurile..... el si-a dovedit capacitatiile si ca pescar si ca organizator.

PS In cazul de fata, rfertor la popescutzu , ORICE CAL DE CURSE AJUNGE GLOABA, DAR GLOABELE NU AJUNG NICIODATA CAI DE CURSE !!! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

nicuB

Mesaj de nicuB »

Așa că, anul viitor pentru crăpari, este un an pierdut. Și nu se poate imputa acest lucru federației.
ati spus ca pentru inscrierea cluburilor in federatie acestea trebuie sa prezinte, printre altele, lista cu pescarii legitimati de catre club.
intrebare, ulterior aderarii, cluburile au dreptul sa racoleze pescari pe care sa-i inscrie in CN?
banuiesc ca da.
ma gandesc ca pescarii fara mari pretentii la CN-urile precedente, care au dat din prima fuga la federatie, vor comenta in cazul in care pescarii "cu greutate" vor migra spre federatie, vor simtii ca le fuge ciolanul din fata.

propunere: daca tot ati afirmat ca aveti pescari valorosi in federatie (si aveti cativa), cred ca ar fi interesant un amical intre federali si non-federali, sa vedem unde-s pescarii valorosi.
Ultima oară modificat Joi Dec 12, 2013 11:46 de către nicuB, modificat 1 dată în total.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Nu prezintă interes o asemenea propunere. Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Și federația înțelege să-și promoveze pescarii sportivi legitimați, nu pe alții. Cei care doresc să dovedească ce pot, să solicite legitimarea la un club afiliat. Nu garantez că vor fi și acceptați. Depinde de clubul la care se adresează, nu de federație. Așa cum am spus (și nimeni nu m-a crezut) federația nu are treabă cu pescarii sportivi, ci cu cluburile sportive. Să vă iasă din cap că puteți vreodată să impuneți cuiva ceva. Voi sunteți sportivi și atât. Numai Mateianu cu populismele lui vă mai poate prosti! Și aveți dreptul să cunoașteți situația reală. Cu riscul de a supăra pe unii!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Nu vreau sa va stric jucaria...da' legat de CM (in curs de anulare) mai spune cineva ceva la subiect ? :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

gor965 scrie:Nu vreau sa va stric jucaria...da' legat de CM (in curs de anulare) mai spune cineva ceva la subiect ? :?

deocamdata e campanie electorala :lol: :lol:
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

nicuB

Mesaj de nicuB »

Stefan Popescu scrie:Nu prezintă interes o asemenea propunere. Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Și federația înțelege să-și promoveze pescarii sportivi legitimați, nu pe alții. Cei care doresc să dovedească ce pot, să solicite legitimarea la un club afiliat. Nu garantez că vor fi și acceptați. Depinde de clubul la care se adresează, nu de federație. Așa cum am spus (și nimeni nu m-a crezut) federația nu are treabă cu pescarii sportivi, ci cu cluburile sportive. Să vă iasă din cap că puteți vreodată să impuneți cuiva ceva. Voi sunteți sportivi și atât. Numai Mateianu cu populismele lui vă mai poate prosti! Și aveți dreptul să cunoașteți situația reală. Cu riscul de a supăra pe unii!
cred ca prin afirmatiile de mai sus dovediti, de fapt, ca habar nu aveti de sport. in orice sport exista amicale, intreceri prietenesti, etc. dimpotriva, cred ca trebuie sa demonstrati tuturor ca sunteti cei mai buni.
ce, la fotbal nu se joaca amicale intre sportivii de performanta (Liga I) si te miri ce echipa de prin judet? cel putin teoretic, la federatie ar trebui sa fie profesionistii.

Stefan Popescu
pescar de competitie

nicuB scrie:
Stefan Popescu scrie:Nu prezintă interes o asemenea propunere. Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Și federația înțelege să-și promoveze pescarii sportivi legitimați, nu pe alții. Cei care doresc să dovedească ce pot, să solicite legitimarea la un club afiliat. Nu garantez că vor fi și acceptați. Depinde de clubul la care se adresează, nu de federație. Așa cum am spus (și nimeni nu m-a crezut) federația nu are treabă cu pescarii sportivi, ci cu cluburile sportive. Să vă iasă din cap că puteți vreodată să impuneți cuiva ceva. Voi sunteți sportivi și atât. Numai Mateianu cu populismele lui vă mai poate prosti! Și aveți dreptul să cunoașteți situația reală. Cu riscul de a supăra pe unii!
cred ca prin afirmatiile de mai sus dovediti, de fapt, ca habar nu aveti de sport. in orice sport exista amicale, intreceri prietenesti, etc. dimpotriva, cred ca trebuie sa demonstrati tuturor ca sunteti cei mai buni.
ce, la fotbal nu se joaca amicale intre sportivii de performanta (Liga I) si te miri ce echipa de prin judet? cel putin teoretic, la federatie ar trebui sa fie profesionistii.
O să existe și la federație. de fapt, chiar au inceput astfel de amicale. Si cu foarte mult succes. Dar nu le face federația, ci cluburile.
Ia uite aici ce succes:
http://m.....................

sau aici:
http://..........................

LINKURI SUNT PERMISE DOAR CATRE PARTENERII CRAPMANIA.RO - NU MAI DA DOVADA DE NESIMTIRE !

Stefan Popescu
pescar de competitie

gor965 scrie:Nu vreau sa va stric jucaria...da' legat de CM (in curs de anulare) mai spune cineva ceva la subiect ? :?
Asta nu se poate discuta aici. Sau soluționa aici! Federația a făcut prima mutare. Așteptăm răspunsul! Să sperăm că va sosi! În timp util!

nicuB

Mesaj de nicuB »

Stefan Popescu scrie:
nicuB scrie:
O să existe și la federație. de fapt, chiar au inceput astfel de amicale. Si cu foarte mult succes. Dar nu le face federația, ci cluburile.
Ia uite aici ce succes:
http://m...............

sau aici:
http://mo..............

imi puteti arata un act unde scrie ca l-a organizat federatia? sau un anunt de genul: federatia romana..... organizeaza.......
exista asa ceva?
au existat si sponsori. puteti sa imi aratati un contract de sponsorizare, intre federatie si sponsor? ca tot vorbim de lucruri facute oficial.

P.S. de trei ani particip la concurs (de fiecare data pe podium) si stiam ca anul asta si-a schimbat denumirea, adaugand "monsterfish" in denumire, dar nu a fost vorba niciun moment ca este un amical al federatiei.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Păi eu ce am spus? Mai citește odată!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”