Stima.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cipuri doar la crapii mari, sa nu-si schimbe domiciliul, bineinteles !Remus Munteanu scrie:Hai ,Vladutz,
Da-o la dracu de treaba..
Daca bipae si e facut bistechio (sau cum se exprima romeno-italienii) cum sa-l resuscitez?
Sau tu te referi la aia care-si schimba domiciliul?
Iesi bine daca iti faci balta de testoase si aligatorisebastian_andone scrie:Iesi mai ieftin si mai sigur sa montezi iluminat si camere la fiecare stand
L-ai prins pe Ion cand avea /dormea intr-o camera parca de chirpici pe garla si avea un caine latos(ciobanesc)??cornel.s scrie:Inainte la noi se facea crotaliere si facea si Piscicola Calarasi. Ii scoteai din balta cu cercei in urechi. La Nea Ion in crescatoria din Sarulesti gara am prins de-aia cand aveam vreo 5-6 ani. Adica acum vreo 34-35 de ani. Dincolo de cheala.
Da.gabi1 scrie:L-ai prins pe Ion cand avea /dormea intr-o camera parca de chirpici pe garla si avea un caine latos(ciobanesc)??cornel.s scrie:Inainte la noi se facea crotaliere si facea si Piscicola Calarasi. Ii scoteai din balta cu cercei in urechi. La Nea Ion in crescatoria din Sarulesti gara am prins de-aia cand aveam vreo 5-6 ani. Adica acum vreo 34-35 de ani. Dincolo de cheala.![]()
Si daca l-ai tatuat inseamna ca nu-l mai fura??jorjinio33 scrie:Parerea mea personala este ca tatuarea pe ureche este mult mai eficienta si mai ieftina decat ciparea si atunci nimeni nu se mai incumeta sa cumpere pesti.
Si se poate face si chestia cu bipaitul ca la supermarchet la iesirea pestelui dupa balta dar trebuie sa fie decat 1 singura iesire de pe incinta piscicola.