Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Cristi Y »

nu o mai suge ca un prost , daca ai ce arata arata , nu am nici o problema , in ceea te priveste fi fara grija ca vei lua umilinta mare cand imi apari in fata , vei lua cate o flegma in gura pt fiecare apreciere care mi-ai adus-o , nu pot da in tine ca iti fracturez craniul dar pentru umilinte fizice te asigur ca iau NUP :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

asta cu " ce zice lumea in privat " despre mine este ca in Caragiale :lol: :lol: :lol: :lol:

mare dobitoc esti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Ia uite ce găsesc făcând curățenie prin corespondența electonică:

Vladut Mateianu
To Me
Jul 26, 2011
Daca aveti sugestii, propuneri, etc putem tine legatura si aici, pe mail !

3 Attachments
View all
Download all

CUPA ROMANIEI - FRPSC
.docx
Download
ECHIPAMENT LOT CRAP
.xlsx
Download
STRUCTURA CN 2012
.docx
Download

Reply, Reply All or Forward | More

Măi să fie! Ia să mai caut să văd ce surprize mai am. 2011! Tocmai după ce se înființase federația!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Ia uite ce găsesc făcând curățenie prin corespondența electonică:
lasa vrajeala asta ieftina , afirmai ca ai mesaje private referitoare la mine , chestia aia cu cretinul fi sigur ca o decontezi daca nu o poti dovedi :wink: :wink:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Trebuie să corectez. Omul a zis că ești idiot!

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Ia uite ce găsesc făcând curățenie prin corespondența electonică:

Vladut Mateianu
To Me
Jul 26, 2011
Daca aveti sugestii, propuneri, etc putem tine legatura si aici, pe mail !

3 Attachments
View all
Download all

CUPA ROMANIEI - FRPSC
.docx
Download
ECHIPAMENT LOT CRAP
.xlsx
Download
STRUCTURA CN 2012
.docx
Download

Reply, Reply All or Forward | More

Măi să fie! Ia să mai caut să văd ce surprize mai am. 2011! Tocmai după ce se înființase federația!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dupa ce ca esti prost, mai ai si apucaturi de sifon comunist, publicand mailurile private in public..... caz de altfel penal conform legislatiei in vigoare ! 8)
Oricum, nu este nimic de ascuns, initial am crezut sincer in notiunea de federatie (inclusiv in tine) si de aceea am si redactat (pe banii si pe timpul meu) priectele in cauza.
Apoi, dupa ce ai inceput sa batii campii si sa-mi spui cum vei castiga zeci de mii de euro din treaba asta (cu o parte ademanindu-ma pe mine, ca sa ti aduc pe toti pe tava la federatie :oops: ) , am inteles ca esti doar un psihopat avid dupa bani, fara sa aiba vreuna de-un leu in buzunar.
Timpul mi-a demonstrat ca asa este, iata-te cum te umilesti public pe aici cerand sprijin, fara de care nu pui mana pe banuti ! Asa ca taci si stai capra in continuare in fata noastra, poate poate vei gasi vreunul sa creada in tine ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Chiar ai avut idei bune. Ia să vedem cum voiai tu să fie Campionatul National. Și vreau să spun că am fost de acord:

CAMPIONAT NATIONAL 2012 – ORGANIZAT DE FEDERATIA ROMANA DE PESCUIT SPORTIV

REGULAMENT:
A.POT PARTICIPA DOAR CLUBURI INSCRISE IN FRPSC.
B.UN CLUB POATE INSCRIE CATE LOTURI DORESTE.
C. UN LOT ESTE ALCATUIT DIN 6 PESCARI TITULARI + 2 REZERVE + ANTRENOR + MANAGER
D.TAXELE DE PARTICIPARE SI ARBITRAJ SUNT SUPORTATE DE FRPSC.
E.ARBITRAJUL VA FI ASIGURAT DE ARBITRII FEDERALI, CONFORM REGULAMENTULUI CIPS-FIPS
F. CLUBUL CASTIGATOR VA FI DECLARAT CAMPION NATIONAL SI VA AVEA DREPTUL SA REPREZINTE ROMANIA LA CAMPIONATELE MONDIALE DIN ACEL AN.

STRUCTURA CN 2012 :
1. ETAPA 1 – CATE CLUBURI SE INSCRIU, PISTA MARE DE COMPETITIE
2. ETAPA 2 - 12 CLUBURI
3. FINALA CU 6 LOTURI

STRUCTURA 2013……(RAMANE DEFINITIVA)

1.DIVIZIA NATIONALA – VA CUPRINDE 12 CLUBURI. CAMPIONATUL NATIONAL VA AVEA 3 ETAPE ELIMINATORII, DUPA PRIMA ETAPA RAMAND 8 CLUBURI, IAR IN FINALA PARTICIPAND PRIMELE 5 CLUBURI CLASATE.
2.PRIMELE 4 CLUBURI ELIMINATE VOR RETROGRADA DIN DIVIZIA NATIONALA.
3.AL DOILEA ESALON VALORIC SE VA NUMI DIVIZIA ZONALA SI VA STRUCTURAT PE 4 ZONE GEOGRAFICE : MOLDOVA, TRANSILVANIA, MUNTENIA-DOBROGEA-OLTENIA SI BUCURESTI. PE FIECARE ZONA SE VOR DESFASURA 2 ETAPE ELIMINATORII INTRE CLUBURILE INSCRISE, IAR CEL MAI BINE CLASAT LOT DIN FIECARE ZONA VA PROMOVA IN DIVIZIA NATIONALA. (IN TOTAL 4 CLUBURI VOR PROMOVA)
4.REGULAMENTUL VA FI CEL CIPS-FIPS, IAR ARBITRAJUL VA FI ASIGURAT DE COMISIA DE ARBITRII AI FRPSC.
NOTIFICARE : PENTRU SEZONUL 2013, DIVIZIA NATIONALA VA FI COMPUSA DIN CELE MAI BINE CLASATE 12 CLUBURI IN URMA PARTICIPARII LA CN 2012.

Nu era rău. Și chiar o să aplicăm propunerea, dacă nu va suferi modificări la AG!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Fara acceptul meu ma indoiesc.
Doar ca tie iti lipseste din ecuatie cel mai important lucru : cluburile sportive cu loturi de pescari ! :D Fara ele poti sa-ti bagi propunerile in kur.In al tau si ale firmeleor renastere, reinvierea, cristosu' , ma, ti ! :mrgreen:
CS SENZOR

Stefan Popescu
pescar de competitie

Toate cluburile din federația au loturi de pescari la toate probele sportive. Așa că nu le duce grija! Mai nou, la Tg Jiu, după etapa de CN la staționar, s-au constituit, 4 cluburi de pescuit sportiv și s-a înfiintat prima Asociație județeană de pescuit sportiv. Voila!
În timp ce tu prostești pescarii sportivi pe acest forum, în teritoriu se face deja organizarea. Și, până la urmă, Bucureștiul va rămâne de căruță. Nu trebuie să-ți spun eu ce părere au pescarii sportivi din țară despre voi, pentru că sunt convins că știi!
PS Mi-a plăcut chestia aia că „numai cluburile din FRPS pot participa”, Păi asta susțin și eu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Eu nu prostesc pe nimeni, imi expun doar parerea personala. Ma doare fix in popou si de tine si de agvps. Voi aveti de castigat, nu noi !

PS Asa va si fi pe viitor, tu nu intelegi ca doar tu esti buba in desfasurarea acestui proiect ? E asa greu ?
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”