@Vladut
poate reusesti sa interzici folosirea momitorului in concursurile de pescuit sportiv la crap pt ca altfel ne intoarcem la "bomba" (deja la televizor ne prezinta unii diverse tipuri de bombe); ai fi in concordanta cu regulamentul international;
referitor la momitor in concursurile de crap nu cred ca se vor scoate foarte repede pt ca baltile noastre inca nu sant obisnuite 100% pe bile ,si nu cred ca doar cu montura cu plumb si in ac porumb se va prinde ceva,si daca se va prinde va fi din intamplare.
validanik scrie:referitor la momitor in concursurile de crap nu cred ca se vor scoate foarte repede pt ca baltile noastre inca nu sant obisnuite 100% pe bile ,si nu cred ca doar cu montura cu plumb si in ac porumb se va prinde ceva,si daca se va prinde va fi din intamplare.
Africanii au reusit sa prinda 1,5 tone fara sa foloseasca momitoare; asa ca se pot prinde cantitati mari si fara momitor. S-ar rezolva si problema nadirii grea pe timp de noapte la adapostul momitorului.
Nu trebuie sa inventam nimic ci doar sa ne afiliem regulamentului international.
s-a prins si la bile in acest concurs dar foarte putin a predominat porumbul care a avut castig in fata bilelor.
in primavara tot la porumb a mers cel mai bine pt ca exista pestele bagat in toamna lui 2007