Sa schimbam regulamentele ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Vladut
poate reusesti sa interzici folosirea momitorului in concursurile de pescuit sportiv la crap pt ca altfel ne intoarcem la "bomba" (deja la televizor ne prezinta unii diverse tipuri de bombe); ai fi in concordanta cu regulamentul international;

validanik
Puncte: 0

Mesaj de validanik »

referitor la momitor in concursurile de crap nu cred ca se vor scoate foarte repede pt ca baltile noastre inca nu sant obisnuite 100% pe bile ,si nu cred ca doar cu montura cu plumb si in ac porumb se va prinde ceva,si daca se va prinde va fi din intamplare. :( :( :( :roll:
PESCUIESC CAND VREAU SI AM TIMP

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

validanik scrie:referitor la momitor in concursurile de crap nu cred ca se vor scoate foarte repede pt ca baltile noastre inca nu sant obisnuite 100% pe bile ,si nu cred ca doar cu montura cu plumb si in ac porumb se va prinde ceva,si daca se va prinde va fi din intamplare. :( :( :( :roll:
Mai exista un saculet, un meltex... :wink:.

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

poate ar trebui sa se pescuiasca exclusiv la boilies la urmatorul concurs si punctarea sa fie de la 5 kg
CS Natural Carp

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Africanii au reusit sa prinda 1,5 tone fara sa foloseasca momitoare; asa ca se pot prinde cantitati mari si fara momitor. S-ar rezolva si problema nadirii grea pe timp de noapte la adapostul momitorului.
Nu trebuie sa inventam nimic ci doar sa ne afiliem regulamentului international.

validanik

Mesaj de validanik »

Mary2005 scrie:poate ar trebui sa se pescuiasca exclusiv la boilies la urmatorul concurs si punctarea sa fie de la 5 kg
poate dar dupa aproximativ un an si sa se pescuiasca doar la bile,nu dupa 2 saptamani abia adus unde nici nu stie cum arata si cum miroase bila.

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

validanik scrie:
Mary2005 scrie:poate ar trebui sa se pescuiasca exclusiv la boilies la urmatorul concurs si punctarea sa fie de la 5 kg
poate dar dupa aproximativ un an si sa se pescuiasca doar la bile,nu dupa 2 saptamani abia adus unde nici nu stie cum arata si cum miroase bila.
am inteles ca a avut intre 3 si 5 kg .... si daca se puncteaza de la 5 kg nu mai conteaza de unde e adus
CS Natural Carp

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vom tine cont de sugestiile primite, eu personal in mare parte sunt de acord cu :

1. fara momitor
2.fara runer
3.doar boilies
4.de la 5 kg in sus.
5.locuri mai putine, taxa mai mare.

Dar mai vreau sa vad si alte pareri(pro sau contra) de la competitori.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

validanik

Mesaj de validanik »

pai atunci de ce mai aducea 11 tone de peste nou in balta?

sa fie prins la bile cand el nici nu stia ce este aia sau sa se prinda la orice (porumb) si sa existe recorduri din ce in ce mai mari. :?: :?: :?:

validanik

Mesaj de validanik »

s-a prins si la bile in acest concurs dar foarte putin a predominat porumbul care a avut castig in fata bilelor.
in primavara tot la porumb a mers cel mai bine pt ca exista pestele bagat in toamna lui 2007

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”