Moderator: gor965
odsec scrie:cum sa fie minciuna asta ziceti dvs daca nu credeti o sa rog sa trimita pozele cu diplomele si cupele poate am gresit era FNPSR
cum v-ati dat acordul? au venit la dvs sa va roage, au facut cerere........cluburile din care fac parte le-au permis să participe (și cu acordul meu).
sa inteleg ca s-a epuizat stocul de tineri pescari talentati odata cu inscrierea la sectiunea crap?Ați rămâne surprins de numărul de pescari sportivi (mai ales tineri) pe care cluburile i-au legitimat pe această probă sportiv
Cunosc mai bine decât oricine care este potențialul pescuitului sportiv din România
ati facut niste studii de piata? carui fapt se datoreaza aceasta cunoastere? ati umblat pe la concursurile de tineret sa vedeti acest potential? daca da, va rog enumerati cateva concursuri la care ati fost sa urmariti acesti tineri.
Pai s-auzim, care sunt ei? Aia, federalii, ne-expirati.Stefan Popescu scrie: ...am găsit vreo câțiva pescari sportivi autențici. I-am recunoscut întrucât ei figurează în evidențele federației, fiind posesori de legitimații sportive eliberate de către federație acestora...
Eu în niciun caz nu am dat titluri naționale nimănui! Ceva document aveți?odsec scrie:acest titlu ati acordat dvs
Vacarule, tu nu ai cum sa "dai" titluri ca nu le aduci de acasa, ele se obtin in urma unor performante sportive. MARS !!Stefan Popescu scrie:Eu în niciun caz nu am dat titluri naționale nimănui! Ceva document aveți?odsec scrie:acest titlu ati acordat dvs