Alt subiect 13 ft 3.5lbs

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

andrei_o88
Puncte: 0

Alt subiect 13 ft 3.5lbs

Mesaj de andrei_o88 »

Ajutati-ma care cunosc lansetele, cine a pus mana pe ele ,care le-au folosit ma intereseaza calitatea finisajelor materialul,pt pescuit cu fire de 22,lansat.cum se comporta pe momitoare sau plumb.mersi.
Greys prodigy sx
Fox ranger xts
Chub outkast plus
Shimano tribal velocity
Venture v2
Maver apocalypse
Nash entity
Senzor magic

andrei_o88

Re: Alt subiect 13 ft 3.5lbs

Mesaj de andrei_o88 »

Deci nimeni nu cfunoaste aceste lansete.

viper28

Mesaj de viper28 »

Eu am deschis celalalt topic referitor la lansete 13ft si 3.5 lbs. Am avut Chub outkast si mi se pareau un pic cam "moi". Din ce am discutat cu cineva care a avut modelul avut de mine si modelul dat de tine am inteles ca Chub Outkast Plus ar fi o idee mai "tare" in lanseu. Finisarile sunt super si calitatea materialelor de asemenea. Daca vrei sa pescuiesti la distanta si cu momitor, vrei sa "pui" toata forta in lanseu fara a exista temerea ca se va rupe batul iti recomand MTX14. Eu sunt foarte multumit de cum lanseaza si nu mi se pare asa "par" cum spun unii, iar finisajele sunt destul de bune(pret mai mult decat rezonabil). Am sa vad la primvara si cum se comporta in drill.

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Eu folosesc Chub Outkast plus 13" 3,5lbs si pot sa iti spun ca sunt ok. Le incarc cel mai bine cu 110g si cu un pic de tehnica, se poate lansa 160m. In drill sunt bestiale! Finisaje foarte bune, le am de 2 ani si nu am avut nici o problema cu ele, desi am mai si tras de ele..... Singurul neajuns ce le gasesc este ca, cel putin pentru mine, mandrina este amplasata un pic cam prea aproape de cotor. Legat de pescuitul cu momitoare, recomand ca momitorul incarcat sa nu depaseasca 110-120g.
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Am pescuit si eu 2 zile cu chub outkast 3,90, 3,5lbs, cu inel de 40.
Mie nu mi-au placut deloc. Mi se pare ca mie cel putin nu mi se potrivesc deloc. Eu sunt un tip inalt si masiv, si levierul lansetei este mult prea scurt pt gusturile mele. pe langa acest aspect, blancul in sine mi s-a parut foarte moale.
Detalii gen "finisaje frumoase" chiar nu ma intereseaza la o lanseta.. nu ma duc pe balta sa fac parada modei cu batul in mana.
Critic echilibrat

andrei_o88

Mesaj de andrei_o88 »

Mersi mult,am si eu ceva tehnica de scot untul din iele si nu sunt foarte masiv,180....,70 kg,ma interseaza mai mult Nash entity,fox ranger, horizon sau greys......si nu stiu nimik de iel decat de pe internet,ash vrea ceva high modulus carbon impletit cu inele de la 50 40 30..... final 16 mm.......mai astept

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Daca iti plac betele ceva mai tari atunci fox Horizon e cea mai buna alegere,estetic sunt aproape identice cu Free Spirit,carbon impletit pina la varf,acelasi finisaj il are si Entity dar ca si actiune e diferenta mare,Entity mult,mult mai moale

dedeciu mihai-paul

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

radu_popeanu scrie:Eu folosesc Chub Outkast plus 13" 3,5lbs si pot sa iti spun ca sunt ok. Le incarc cel mai bine cu 110g si cu un pic de tehnica, se poate lansa 160m. In drill sunt bestiale! Finisaje foarte bune, le am de 2 ani si nu am avut nici o problema cu ele, desi am mai si tras de ele..... Singurul neajuns ce le gasesc este ca, cel putin pentru mine, mandrina este amplasata un pic cam prea aproape de cotor. Legat de pescuitul cu momitoare, recomand ca momitorul incarcat sa nu depaseasca 110-120g.
Lucreaza de minune cu plumb de 100 grame,important este ca guta sa fie de maxim 0.25mm si ajungi lejer 130 m! Si eu si partenerul am luat cate 4 bucati de pe bazar si sunt foarte multumit chiar daca au fost second hand!

andrei_o88

Mesaj de andrei_o88 »

Deci Horizon dupa cum ii sune numele inspre orizont rigid si puternic.......si entity moale si parabolic......mai moale ca un apocalipse,sau mai moale la fel k un maver inspiration......

andrei_o88

Mesaj de andrei_o88 »

Pescuiesc cu fire 0.22,sau O.20 nici foarte foarte rigid rigid nu ii foarte bun se descata si pierzi mult peste mic,tot spre Horizon inclin si eu ....free spirit hi s cunosc si eu ......dar la alti bani......sper ca horizonu sa aiba efect de arc nu de par ca un spod sau sk 4 .....

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”