lucfish scrie:Si inca o data repet, noi nu condamnam notiunea de federatie, doar pe cel care o conduce si modul in care s-a ales presedinte pe viata ! Tare imi aduce aminte de Ceausescu !
Am studiat statutul Federatiei. Si am mai studiat alte statute, de la diverse federatii sportive. In privinta schimbarii presedintelui si a acceptarii mebrilor noi, sunt COPY PASTE. Cam toate au termenul de 4 ani de la cererea de aderare, timp in care li-i se analizeaza activitatea. Alegerile generale au si ele acelasi termen, ca doar nu pui Consiliul Director si Presedintele pe 1 an! Mai studiati si voi inainte sa dati cu piatra!!!.
Vlăduț, cu siguranță nu este ales pe viață!!! Spun asta deoarece într-o țară democratică, cum este și România nu se pot autoproclama președinți pe viață, este inacceptabil!!! Cel mai simplu este să se înscrie(adere) la federație toate cluburile puternice care au cheltuit sume substanțiale de bani, Senzor, Energy, Ovidius, Lupii Verzi, etc. și președinții acestor cluburi să solicite la o ședință extraordinară schimbarea președintelui sub diferite motive cum ar fi: management defectuos, dictatură, deturnare de fonduri, delapidare(plângere penală Parchet). Suspendat și alegeri libere!!! Mi-am dat seama despre credibilitatea acestui om în momentul în care a spus că lucrează la federație fară salariu, un mare semn de întrebare!!! Cred că l-a plagiat pe nea Mitică. De asemenea acest om a decredibilizat(aruncat cu noroi) un martor care a declarat public modul de operare a faptelor de natură penală comise de acesta, dialogul de la distanță cu crăparii de mare valoare, vocabularul josnic, stradal al acestui individ, etc. Trebuie studiată cu atenție legea sportului, statute etc., modul cum a ajuns președinte, proceduri, etc. și atacate la Parchet, Judecătoria Alba Iulia, pe civil sau penal!!! Cu respect Lucian BV!!!
Apoi, vad si tu jignesti, si nu vad jigniri la adresa ta, pana la acest mesaj. Eu pot sa iti fac si tie un profil psihoilogic, dar ma abtin. Nu e etic si nu imi place. Consider ca in fiecare individ exista o miez bun, de calitate, chiar daca te ustura ochii pana dai de el. Si exista si defecte.
Ati inceput analiza aderentei la Federatie in pripa si punand carul inaintea boilor. CUM IL DAM JOS PE FANE???? Pentru mine, abordarea era alta: in primul rand strangerea de info referitor la prezent si viitor, apoi, daca Federatia este de perspectiva, cum il recompensam pe Fane pentru ceea ce a facut de UNUL SINGUR, apoi cum controlam ca ceea ce a creeat el sa functioneze pentru pescari (viitori plus actuali), iar FANE sa nu o ia pe aratura!
Astea sunt discutii de bun simt, daca o sa castige FEDERATIA!
Daca o sa castige AGVPS-ul, discutiile sunt similare si se leaga de cum vedeti voi EVOLUTIA CARP FISHING-ului ROMANESC! Insa, la ora actuala, AGVPS-ul nu are CAMPIONAT NATIONAL!.
De aceea, Vladeanu, pe buna dreptate si logic, va oferit sa analizati ambele POSIBILITATI. VOI NU SI NU, SUNTETI SAMURAI, muriti cu bushido in mana. Samurai pentru AGVPS? - aia nu au nevoie de voi. Tora! Tora!