Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de petre iulian »

lucfish scrie:

Vlăduț, cu siguranță nu este ales pe viață!!! Spun asta deoarece într-o țară democratică, cum este și România nu se pot autoproclama președinți pe viață, este inacceptabil!!! Cel mai simplu este să se înscrie(adere) la federație toate cluburile puternice care au cheltuit sume substanțiale de bani, Senzor, Energy, Ovidius, Lupii Verzi, etc. și președinții acestor cluburi să solicite la o ședință extraordinară schimbarea președintelui sub diferite motive cum ar fi: management defectuos, dictatură, deturnare de fonduri, delapidare(plângere penală Parchet). Suspendat și alegeri libere!!!
----------
ne/am gandit si la asta dar tot nu merge pentru ca are deja inscrise 10 cluburi fantoma conduse de el ....ca sa/l dam jos trebuie sa fim in majoritate...adica sa fim 11 cluburi adevarate contra 10 ale lui :wink:

o sa aibe grija sa nu accepte decat un numar de cluburi care sa nu aibe majoritatea in federatie :wink: . E dat dracu ca s/a gandit la toate :lol:
e bun domne n/ai ce face :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

o sa aibe grija sa nu accepte decat un numar de cluburi care sa nu aibe majoritatea in federatie :wink: . E dat dracu ca s/a gandit la toate :lol:
Si daca ar fi 11 cluburi contra 10 tot dracul ala ar fi....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Nu cred ca accepta mai multe cluburi decat are domnul sub papuc ... :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

petre iulian scrie:
lucfish scrie:

Vlăduț, cu siguranță nu este ales pe viață!!! Spun asta deoarece într-o țară democratică, cum este și România nu se pot autoproclama președinți pe viață, este inacceptabil!!! Cel mai simplu este să se înscrie(adere) la federație toate cluburile puternice care au cheltuit sume substanțiale de bani, Senzor, Energy, Ovidius, Lupii Verzi, etc. și președinții acestor cluburi să solicite la o ședință extraordinară schimbarea președintelui sub diferite motive cum ar fi: management defectuos, dictatură, deturnare de fonduri, delapidare(plângere penală Parchet). Suspendat și alegeri libere!!!
----------
ne/am gandit si la asta dar tot nu merge pentru ca are deja inscrise 10 cluburi fantoma conduse de el ....ca sa/l dam jos trebuie sa fim in majoritate...adica sa fim 11 cluburi adevarate contra 10 ale lui :wink:

e bun domne n/ai ce face :wink:
Vezi că numărul lor a ajuns deja la 14! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Și crește în continuare!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Pe când la partea adversă, ia uite ce se întâmplă:
.............

NU SUNT PERMISE LINKURI DECAT CATRE PARTENERII CRAPMANIA.RO .

Stefan Popescu
pescar de competitie

Oricum, interesantă chestia asta cu cluburile puternice. Cred că ar trebui să le testăm. O să propun AG să creștem substanțial taxa de afiliere. O fi bine?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Oricum, interesantă chestia asta cu cluburile puternice. Cred că ar trebui să le testăm. O să propun AG să creștem substanțial taxa de afiliere. O fi bine?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La crati-mă, bă!.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Am mai multă vacanță decât au unii școală!

Dl. Popescu, cu astfel de ironii nu faceți altceva decât să-mi întăriți convingerea amintită anterior!!! Sub astfel de cuvinte se ascund jigniri grosolane, mare atenție!!! Sunt persoane pe acest site cu orizonturi mult mai largi, decât cel afișat de dumneavoastră, este o părere personală și vă sugerez să nu subestimați!!! În altă ordine de idei, doresc să vă spun că am citit CODUL ETIC și am aflat că, un prost când nu are replică jignește, nu pot să mă pronunț dacă este și cazul dumneavoastră. Cu siguranță nu vă mai acord atenție și promit solemn să nu vă mai răspund. Lucian BV.
Nume utilizator schimbat din lucfish

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Mi-a scăpat dl. Popescu, cunoașteți sensul acestor cuvinte: CINSTE, DEMNITATE, ONOARE?
Nume utilizator schimbat din lucfish

oskar

Mesaj de oskar »

lucfish scrie:Si inca o data repet, noi nu condamnam notiunea de federatie, doar pe cel care o conduce si modul in care s-a ales presedinte pe viata ! Tare imi aduce aminte de Ceausescu !
Am studiat statutul Federatiei. Si am mai studiat alte statute, de la diverse federatii sportive. In privinta schimbarii presedintelui si a acceptarii mebrilor noi, sunt COPY PASTE. Cam toate au termenul de 4 ani de la cererea de aderare, timp in care li-i se analizeaza activitatea. Alegerile generale au si ele acelasi termen, ca doar nu pui Consiliul Director si Presedintele pe 1 an! Mai studiati si voi inainte sa dati cu piatra!!!.

Vlăduț, cu siguranță nu este ales pe viață!!! Spun asta deoarece într-o țară democratică, cum este și România nu se pot autoproclama președinți pe viață, este inacceptabil!!! Cel mai simplu este să se înscrie(adere) la federație toate cluburile puternice care au cheltuit sume substanțiale de bani, Senzor, Energy, Ovidius, Lupii Verzi, etc. și președinții acestor cluburi să solicite la o ședință extraordinară schimbarea președintelui sub diferite motive cum ar fi: management defectuos, dictatură, deturnare de fonduri, delapidare(plângere penală Parchet). Suspendat și alegeri libere!!! Mi-am dat seama despre credibilitatea acestui om în momentul în care a spus că lucrează la federație fară salariu, un mare semn de întrebare!!! Cred că l-a plagiat pe nea Mitică. De asemenea acest om a decredibilizat(aruncat cu noroi) un martor care a declarat public modul de operare a faptelor de natură penală comise de acesta, dialogul de la distanță cu crăparii de mare valoare, vocabularul josnic, stradal al acestui individ, etc. Trebuie studiată cu atenție legea sportului, statute etc., modul cum a ajuns președinte, proceduri, etc. și atacate la Parchet, Judecătoria Alba Iulia, pe civil sau penal!!! Cu respect Lucian BV!!!
Apoi, vad si tu jignesti, si nu vad jigniri la adresa ta, pana la acest mesaj. Eu pot sa iti fac si tie un profil psihoilogic, dar ma abtin. Nu e etic si nu imi place. Consider ca in fiecare individ exista o miez bun, de calitate, chiar daca te ustura ochii pana dai de el. Si exista si defecte.

Ati inceput analiza aderentei la Federatie in pripa si punand carul inaintea boilor. CUM IL DAM JOS PE FANE???? Pentru mine, abordarea era alta: in primul rand strangerea de info referitor la prezent si viitor, apoi, daca Federatia este de perspectiva, cum il recompensam pe Fane pentru ceea ce a facut de UNUL SINGUR, apoi cum controlam ca ceea ce a creeat el sa functioneze pentru pescari (viitori plus actuali), iar FANE sa nu o ia pe aratura!

Astea sunt discutii de bun simt, daca o sa castige FEDERATIA!
Daca o sa castige AGVPS-ul, discutiile sunt similare si se leaga de cum vedeti voi EVOLUTIA CARP FISHING-ului ROMANESC! Insa, la ora actuala, AGVPS-ul nu are CAMPIONAT NATIONAL!.

De aceea, Vladeanu, pe buna dreptate si logic, va oferit sa analizati ambele POSIBILITATI. VOI NU SI NU, SUNTETI SAMURAI, muriti cu bushido in mana. Samurai pentru AGVPS? - aia nu au nevoie de voi. Tora! Tora!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”