Sa schimbam regulamentele ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

Zarguzon Adi scrie:@Dan Mitranescu:
-momitorul nu este folosit in pescuitul sportiv;
Atunci momitoarele sunt pentru braconieri?

Cred ca sunt pasibil de puscarie ... Dar fara Corda nu ma duc...

P.S. Nu mai insist pe subiectul asta pentru ca nu vreau o discutie contradictorie cu tine si in plus am o mare viteza si la facut saculeti solubili nu numai la umplut momitoare :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

eu zic sa se lase mamaliga la MV ca sa castige Dan Mitranescu 2 concursuri pe an :lol: :lol: :lol:

si acum serios, concursurile ar trebui sa fie cat se poate de libere din punctul de vedere al nadelor (mai putin nada vie) se poate jongla din felul de punctare (vezi best 4, sau over 10), sau nepunctarea tenului...e traba organizatorilor...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

cornelserbu scrie:eu zic sa se lase mamaliga la MV ca sa castige Dan Mitranescu 2 concursuri pe an :lol: :lol: :lol:

si acum serios, concursurile ar trebui sa fie cat se poate de libere din punctul de vedere al nadelor (mai putin nada vie) se poate jongla din felul de punctare (vezi best 4, sau over 10), sau nepunctarea tenului...e traba organizatorilor...
Pai normal ca pentru asta ma zbat ! :D

Fac o paranteza : stie cineva pentru care motiv este interzisa nada vie in concursurile de crap ? Daca nu era acest motiv sunt sigur ca era acceptata si aceasta...

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Si eu sunt de parere ca la mv2 sa ramana acceptat momitorul.
Smecheria e sa incerci sa-l bati pe Dan Mitranescu pe mv2 cu armele lui preferate. :wink: ...daca poti... :lol:
Costel Stanila
A.P.C.R.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Dar oare nu ar fi mai bine sa faceti un regulament care sa interzica participarea lui Dan Mitranescu la MV2 :roll: :roll:
Nici un regulament nu interzice folosirea semintelor , granelor si a pastelor in pescuitul crapului (oare firma Korda produce accesorii pt. braconaj prin fabricarea momitorului??)
Care se simte capabil, sa-l bata pe Mitranescu in conditiile date ,nu mai umblati dupa cai verzi pe pereti gasind fel si fel de piedici care sa le aruncati in fata unui om care intr-adevar este talentat la modul asta de pescuit

Felicitari Dane pentru rezultatul obtinut si pentru munca depusa!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

asa e!
si eu il felicit pe dan mitranescu.
The One Team

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Cristi Y scrie:Dar oare nu ar fi mai bine sa faceti un regulament care sa interzica participarea lui Dan Mitranescu la MV2 :roll: :roll:
Nici un regulament nu interzice folosirea semintelor , granelor si a pastelor in pescuitul crapului (oare firma Korda produce accesorii pt. braconaj prin fabricarea momitorului??)
Care se simte capabil, sa-l bata pe Mitranescu in conditiile date ,nu mai umblati dupa cai verzi pe pereti gasind fel si fel de piedici care sa le aruncati in fata unui om care intr-adevar este talentat la modul asta de pescuit

Felicitari Dane pentru rezultatul obtinut si pentru munca depusa!

Tot respectul pentru postarea dvs.

Dan Mitranescu
Veteran

Multumesc pentru felicitari Cristi Y si Andrei Vladeanu .

Nu cred ca mumai eu sunt vizat. Sigur o "problema" a fost dintotdeauna si Maty , iar mai nou si baietii din Brasov pe care ii felicit inca o data pentru ca au prins destul de repede "miscarea" fara sa mai aiba de a face cu MV2 vreodata. Nu mai zic de Stanila care si acum fierbe ca a gasit "reteta" destul de tarziu. Suntem mai multi "problematici" asa ca resetarea regulamentului este o solutie pentru cei care nu au gasit solutii in conditiile date.

Eu unul ma supun schimbarilor cu conditia ca cei care le vor sa se oblige sa mearga la niste braile ... :D

P.S. Sa nu inteleaga Adi Zarguzon ca este ceva direct chiar daca el a fost "vocea schimbarii". Este valabil pentru toti care vor sa faca schimbari in concursuri pentru a-si avantaja stilul de pescuit (zic ei ) .

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Dan Mitranescu:
de felicitat te-am felicitat la festivitatea de premiere unde eu am participat spre deosebire de altii care cand ies pe ultimele locuri pleaca acasa; nu ti-a contestat nimeni rezultatul; ai pescuit corect conform regulamentului concursului de la MV; eu insa am facut o propunere organizatorilor in conformitate cu regulamentul international de care ei pot tine sau nu seama.
brailele nu sunt viata mea;am participat in pescuit la una singura si aceea am castigat-o;

P.S. @Cristi Y:
-Korda prezinta monturi si cu viermusi; asta nu inseamna ca nada vie este acceptata in concursuri, nici macar la MV.

ciprian brasov

Mesaj de ciprian brasov »

MULTUMIM DANE DE FELICITARI INCA O DATA FELICITARI SI VOUA DE LA BRASOV FRUMOS CONCURS ASTEPTAM PRIMAVARA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”