Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
In loc de Open am sa trec Sarulestiul din primavara .Dan Mitranescu scrie:Dan Mitranescu
MV 2 primavara 1 din 24
MV 2 iarna 1 din 24
Hobaia 4 din 32 (general)
Sarulesti 5 din 67
Open 4 din 30
Dan Mitranescu scrie:In loc de Open am sa trec Sarulestiul din primavara .Dan Mitranescu scrie:Dan Mitranescu
MV 2 primavara 1 din 24
MV 2 iarna 1 din 24
Sarulesti 5 din 67
Open 4 din 30
Acolo am iesit pe locul 4 din 36 echipe. Mi-a adus aminte Ciprian .,iar la Hobaia au fost 34 de echipe deci :
MV 2 primavara 1 din 24
MV 2 iarna 1 din 24
Hobaia 4 din 34 (general)
Sarulesti primavara 4din 36
Sarulesti toamna 5 din 67
4 din 36
Hypo scrie: Mi se pare personal o totala lipsa de modestie din partea ta.
"CLASAMENTUL ADEVARULUI" A INCEPUT SA FUNCTIONEZE ANUL TRECUT , CAND TOT EU L-AM DESCHIS SI ERAM IN COADA ACESTUIA.Hypo scrie:Dan Mitranescu scrie:In loc de Open am sa trec Sarulestiul din primavara .Dan Mitranescu scrie:Dan Mitranescu
MV 2 primavara 1 din 24
MV 2 iarna 1 din 24
Sarulesti 5 din 67
Open 4 din 30
Acolo am iesit pe locul 4 din 36 echipe. Mi-a adus aminte Ciprian .,iar la Hobaia au fost 34 de echipe deci :
MV 2 primavara 1 din 24
MV 2 iarna 1 din 24
Hobaia 4 din 34 (general)
Sarulesti primavara 4din 36
Sarulesti toamna 5 din 67
4 din 36
Felicitari pentru rezultatele de anul asta. Dar sincer.......topicul asta l-ai deschis pentru a spune ca esti cel mai bun?
Mi se pare personal o totala lipsa de modestie din partea ta.
Multumesc pentru aceste randuri. O data ca sfat , dar si prin faptul ca-mi sunt adresate. Nu oricine are nevoie de ele ...andrei vladeanu scrie:Hypo scrie: Mi se pare personal o totala lipsa de modestie din partea ta.![]()
![]()
![]()
- Ramai modest. Dar fa in asa fel ca lucrul asta sa se stie. Trebuie sa ai orgoliul modestiei tale.
spune un mare actor roman in decalogul sau. am sa-ti zic si celelalte 9 puncte. fii atent, Dane:
- Nu iti crea o imagine falsa. Este incomoda, greu de intretinut si usor de depistat.
- Fii prietenul dusmanilor tai. Un proverb islamic spune ca "numai iubindu-i poti sa-i distrugi".
- Daca pierzi teren lasa impresia ca ai facut-o intentionat. Impune un principiu: am dat doi pasi inapoi ca sa-mi pot lua avant.
- Nu fura pe nimeni. Daca totusi o faci, schimba obiectul intr-o alta podoaba.
- Nu refuza ajutorul imbecililior. Pentru a ramane sus iti trebuie unanimitate.
- Nu-ti explica greselile. Invaluie-le in mister si abstractiune. Nu schimba mare lucru, dar deruteaza.
- Nu te intinde prea tare. Risti sa pierzi controlul granitelor.
- Nu lupta impotriva cabalelor intemeiate pe ambitie si frustrare. Iti pierzi vremea, iar lor le creezi un scop.
- Daca nu reusesti, modeleaza-ti existenta dupa principiul:"Nu se intampla decat ceea ce trebuie sa se intample". Este o dura, dar relaxanta fatalitate.
George-Alexandru scrie:Kodmon George Alexandru
1.CC Hobaia-2-11
2.Crapmania-2-10
3.Open Tancabesti-2-8
4.Cupa Peris-1-7
5.Sarulesti-8-67