Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Se refera la concursul pentru copii unde participarea noastra este posibila.dan _city_center scrie:@George,George-Alexandru scrie:Vladut nu se iau in calcul concursurile cu circuit inchis
de unde "cu circuit inchis"?
OK.dar daca a fost runner cu mine la Open Darvari.se schimba ceva?...Dan Mitranescu scrie:Se refera la concursul pentru copii unde participarea noastra este posibila.dan _city_center scrie:@George,George-Alexandru scrie:Vladut nu se iau in calcul concursurile cu circuit inchis
de unde "cu circuit inchis"?
Asa a avut si Florin un concurs la RATB unde a iesit locul 3 din 90 echipesi-mi tot scotea ochii cu el !
Cred ca George are dreptate.
Am stabilit asta deja : runner-ul poate sa declare rezultatul pe care l-a avut cu echipa.dan _city_center scrie: OK.dar daca a fost runner cu mine la Open Darvari.se schimba ceva?...
Pai numai cu 1 din 2 la Cupa prieteniei cu PorK are valoarea 0,5 asa ca daca le mai adun si pe celelalte sigur nu e intre primii !Vladut Mateianu scrie:Costin Popescu
1 din 35 Cupa Lacul Morii editia I
1 din 63 Cupa Romaniei Sarulesti (este prieten cu runnerul italienilor care au castigat)
1 din 125 Memorialul Cornel Rosioru Valea Argovei (nu au venit chiar toti,dar 125 au zis ca vin !)
1 din 2 Cupa Prieteniei cu Pork
1 din 43 Cupa Bulbucata editia inaugurala
Pe ce loc o fi ?