Sa schimbam regulamentele ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Uite o alta problema, pe care sunt hotarat s-o pun in practica indiferent de dorinta pescariilor.

De acum, la concursurile organizate de noi(daca vor mai fi !), toate echipele participante vor achita inainte de tragerea la sorti suma de 100 euro. Banii sunt drept gaj si vor fi recuperati dupa festivitatea de premiere, doar daca echipa respectiva nu a avut abateri (avertisment) si daca standul in care a pescuit este in deplina ordine(curatenie).
Asa sper ca voi reusi sa-i tin pe toti la festivitatea de premiere, sa-i aplaude pe castigatori si sa le stranga mana. Poate asa vom deveni cu totii mai buni.....

PS Rusine celor care au lasat la Moara Vlasiei standurile jegoase, cu sute de mucuri de tigari :oops: si alte gunoie...... :cry:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

rusine celor care fumeaza... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Rusine celor care fumeaza si nu-si strang jegul dupa ei !
Ca nu poti sa zici rusine celor care se caca, daca gasesti cacati in standuri.... :D
CS SENZOR

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

Vladut Mateianu scrie:Uite o alta problema, pe care sunt hotarat s-o pun in practica indiferent de dorinta pescariilor.

De acum, la concursurile organizate de noi(daca vor mai fi !), toate echipele participante vor achita inainte de tragerea la sorti suma de 100 euro. Banii sunt drept gaj si vor fi recuperati dupa festivitatea de premiere, doar daca echipa respectiva nu a avut abateri (avertisment) si daca standul in care a pescuit este in deplina ordine(curatenie).
Asa sper ca voi reusi sa-i tin pe toti la festivitatea de premiere, sa-i aplaude pe castigatori si sa le stranga mana. Poate asa vom deveni cu totii mai buni.....
Vladut
poti obliga pe un concurent sa ramana pana la capat pt. cei 100€ dar crezi ca il poti sa il obligi sa-l aplaude pe castigator si sa dea mana cu el mai ales daca au avut de impartit cate ceva inainte... :?:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu pot Alex, din pacate....dar macar incerc sa fac ceva ! Si poate luat de val il va aplauda si el .... :D ( luat nu de Val Pangica ! :D )
CS SENZOR

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut la noi in club la ultima sedinta s-a vorbit de aceste lucruri (sa stea la premiere,curatenia locului de pescuit,abandon,etc) si acum cine nu se supune acestor reguli primeste o sanctiune destul de aspra.....in viitor eu sper sa NU poti participa la nici o competitie daca nu faci parte dintr-un club sau asociatie de pescuit sportiv ca sa aibe cine sa-i traga de "urechi" la aceste abateri..si sa poata da sanctiuni clubul de suspendare pe un termen de la concursuri .....sa fim seriosi ca banii nu sunt o problema pt multi si o suta de euroi pt altii e ca un leu pt mine :wink:

PS. daca nici tu nu zici cine a lasat mizerie in standuri atunci cine ne poate spune?....concret standul si NUMELE?......daca e de la noi sa-l "ardem" :wink: .

PETRE IULIAN -CS CARPZONE ....

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Vladut:
ce crezi ca e mai grav pentru patronii de balti:
-faptul ca pescarii lasa standurile jegoase sau ca acestia folosesc monturi care nu permit eliberarea pestelui in caz de ruptura?
Pt prima in regulament este eliminare directa , pt a doua este doar avertisment. Oare sunt mai importante standurile decat pestii in pescuitul sportiv?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Legat de montura cu plumb pierdut am si eu o problema :

Montura pe care am folosit-o si eu in majoritatea concursurilor este o montura culisanta care are pentru "autoantepare" un opritor siliconic deasupra , intre plumb si lanseta (am vazut acest sistem la multi concurenti). Este aceasta montura "cu plumb pierdut" ???

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="Dan Mitranescu"]Legat de montura cu plumb pierdut am si eu o problema :

Montura pe care am folosit-o si eu in majoritatea concursurilor este o montura culisanta care are pentru "autoantepare" un opritor siliconic deasupra , intre plumb si lanseta (am vazut acest sistem la multi concurenti). Este aceasta montura "cu plumb pierdut" ???[/quote]

Ar trebui sa se numeasca "cu plumb pierzaretz" ca doar nu e pierdut din start. :D In felul asta suna mai dacic! :lol:
The second best is the first loser!

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Dan Mitranescu
Pune o poza cu montura si cu opritoru de silicon

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”