Ce calcule sa faci Iuliane.petre iulian scrie:Am facut calculele pentru cele 3 sisteme propuse (actual ,Mitranescu si mine )
Actual
loc 1 -Ghita -Pate -Nicu = 4 puncte (11 acumulate cantitate/calitate )
loc 2 -Masu -Voicu -Dinescu =8 puncte (18 acumulate cantitate/ calitate )
loc 3 -Rapciuc --------------=9 puncte (17 acumulate cantitate/calitate )
loc 3 Mitranescu ------------=9 puncte (17 acumulate cantitate/calitate )
-----------------------------------
----------sistem "Mitranescu " cele mai bune doua rezultate si cantitate din 3 ------------
loc 1 -Ghita -Pate -Nicu = 2 puncte si 614 kg
loc 2- Masu -Voicu -Dinescu =4 puncte si 393 kg
loc 3 -Rapciuc = 3 puncte si 638 kg
loc 3 -Mitranescu =5 puncte si 621 kg
mai sunt echipe cu 5 puncte![]()
se schimba clasamentul si devine
loc 1 -Ghita -Pate -Nicu
loc 2 -Rapciuc
loc 3 -Masu -Voicu -Dinescu
-----------------------sistem "Iulian " cu punctajul propus ------------------------
trebuie sa plec la atelier sa fac niste bile si fac calculul cand revin
o zi buna
De unde stii tu rezultatele echipelor care au jucat la misto ultima mansa , daca o faceau la intensitate maxima ?
Intelege ca propunerea era facuta sa ramana cat mai multe echipe in joc.
Recunosc acum ca tot o prostie era in acest sens si nu am cum sa ma pun cu "matematicienii" care au studiat de 10 ori mai mult fisele concurentilor decat sa pescuiasca si care in ultimile 4 ore de concurs au "rezolvat" munca de trei zile a unor echipe care chiar au muncit .
Nu sunt ranchiunos si nu am nimic cu persoanele in cauza , dar ce ma doare este ca ne complacem in situatia aceasta.
Acceptam un sistem ce da loc la n variante de noncombat , combat , multiple variante de greseli ( grame , o cifra , ... ) . Trebuie sa calculam de nebuni ce ??? Fisele noastre daca sunt in minus sau ale tuturor participantilor ?
Pai toti influenteaza clasamentele astea in grame facute pentru "calitate''.
Am incercat sa ma adaptez majoritatii si sa accept sistemul care include "calitatea" . Nu stiu care majoritate ca eu cu cine vorbesc toti considera ca este o gresala . Este adevarat am vorbit numai cu pescari cu discernamant , castigatori de podiumuri .
Nu cred ca am inaintat intr-o gresala mai mult decat cu aceste concursuri de calitate - cantitate . Bine macar ca am reusit sa ma abtin de cele numai pe "calitate" .
Spuneti aici cei care sustineti "calitatea" cum selectati voi crapii si cum ii mutati prin balta dupa mirificele voastre nade si arome. Spuneti cum . Macar la cate spume am pe mine sa ma distrez putin . Ia spuneti cum !?