romania este numai in bucuresti?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
la punctul 3 intradevar concursurile caritabile sunt excluse ,dar cu mai mult de 15 echipe nu cred ca este cazul (mai ales ca este dezavantajos sa postezi rezultatele din aceste concursuri) atata timp cat celelalte criterii se respecta.Vladut Mateianu scrie:OK Dane, am inteles.
Atunci :
1. Participa doar concurentii, cei care au participat efectiv la concurs , cu lanseta in mana.
2. Se puncteaza doar concursurile importante, care au fost promovate pe siteurile de pescuit(crapmania, crap.ro sau carpnews) si rezultatele afisate.
3.Nu intra in calcul concursurile caritabile, intre membrii asociatiilor sau cluburilor, concursurile cu mai putin de 15 echipe sau taxa modica.
4.Cei care doresc sa le fie calculat coeficientul, trebuie sa posteze si 5 linkuri cu clasamentele la cele 5 concursuri pe care le nominalizeaza.(unde sa apara numele lui si locul ocupat). Ca sa vada toata lumea cine doreste, nu este obligatia lui Dan sa caute prin arhiva.
5. Castigatorul sa dea o bere urmatorilor clasati !![]()
Cam asa vad eu lucrurile !
Vladut Mateianu scrie:@mary
Marian nu trebuie sa te superi. Iti respect foarte mult rezultatele din concursuri, chiar consider ca la darvari esti unul dintre favoriti INDIFERENT de regulile concursului.
Dar,
1.ce este APS si unde a promovat concursurile ?
2.tu chiar crezi ca concursurile caritabile este normal sa se puna ? Te intreb ptr ca ai participat la minimum 2 si stii ce a fost pe balta....
3.in alta ordine de idei, crezi ca locul 1 la Open Tancabesti(24 echipe) de exemplu, se compara cu locul 1 la Cupa Mustului(Bulbucata) tot 24 de echipe participante...![]()
PS De Greaca cam ii dau dreptate lui Dan, acolo nu prea se respecta regulile....![]()
Sper ca nu te-am suparat, dar incearca sa vezi din exterior !
pai pana acum de ce nu ai avut acces la concursurile de pe tancabesti,hobaia..???Mary2005 scrie:Nu ma supar
de la anul am si eu acces la concursurile de pe Tancabesti , Hobaia ......