CLASAMENTUL ADEVARULUI 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
shubu
Puncte: 0

Mesaj de shubu »

@dan city center
romania este numai in bucuresti?
:D

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

Mary nu-ti desconsidera nimeni rezultatele din concursurile respective, dar vreau sa te incadrezi in cerintele CLASAMENTULUI.

Despre concursul de la Greaca nu vreau sa vorbim foarte mult , pentru ca mi se face sila ,la modul general, despre concursurile organizate acolo. Am incercat sa particip de doua ori la aceste ( o data cu Mirce Gheran in echipa :D ) si nu stiam cum sa prec mai repede acasa cand am vazut ce organizare era. Nu mai pun ca la editia a 2-a Crapul de Aur am fost invitat sa castig concursul cu conditia sa returnez premiul . Cine a mai fost cu tine la acel concurs dintre cei care au rezultate pe aici ??? Nu cred ca a mai fost cineva.

Concursurile caritabile au arbitrii platiti ??? Asa scrie in regulament![/quote]

ok

atunci te rog sa ma stergi din clasament

de la anul o sa mai particip la concursuri doar daca participa si vedetele carpfishingului romanesc ... ca sa nu mai spuneti ca sunt concursuri de mana a doua .... si numai la alea cu bani multi
CS Natural Carp

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

si inca un lucru

la Crap4ever si Open Darvari sa vazut cam pe unde sa u clasat vedetele ....
:wink:
CS Natural Carp

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Pescuitul competitional la crap se face in echipa de 2.Restul sunt inventii romanesti.
Cel mai important:
Regulamentul de punctare se stabileste la inceputul sezonului, nu la sfarsitul lui.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladut Mateianu scrie:OK Dane, am inteles.

Atunci :
1. Participa doar concurentii, cei care au participat efectiv la concurs , cu lanseta in mana.
2. Se puncteaza doar concursurile importante, care au fost promovate pe siteurile de pescuit(crapmania, crap.ro sau carpnews) si rezultatele afisate.
3.Nu intra in calcul concursurile caritabile, intre membrii asociatiilor sau cluburilor, concursurile cu mai putin de 15 echipe sau taxa modica.
4.Cei care doresc sa le fie calculat coeficientul, trebuie sa posteze si 5 linkuri cu clasamentele la cele 5 concursuri pe care le nominalizeaza.(unde sa apara numele lui si locul ocupat). Ca sa vada toata lumea cine doreste, nu este obligatia lui Dan sa caute prin arhiva.
5. Castigatorul sa dea o bere urmatorilor clasati ! :D

Cam asa vad eu lucrurile !
la punctul 3 intradevar concursurile caritabile sunt excluse ,dar cu mai mult de 15 echipe nu cred ca este cazul (mai ales ca este dezavantajos sa postezi rezultatele din aceste concursuri) atata timp cat celelalte criterii se respecta.

La punctul 4 nu cred ca este necesara chestia cu likurile din doua motive: Multe nume nu apar pe rezultatele concursurilor si este putin cam complicat si pentru concurenti sa le gaseasca. In plus nu am intampinat probleme din acest punct de vedere.

Ajungand la "taxa modica" am descoperit ca toate concursurile care au o taxa de peste 1200 ron se incadreaza perfect in cerintele noastre. Putem sa impunem acest criteriu ? Se usureaza mult problemele ?

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

shubu scrie:@dan city center
romania este numai in bucuresti?
:D

NU! dar Prahova,Calarasi,Giurgiu,Brasov,Ilfov,sigur sint in Romania :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@mary

Marian nu trebuie sa te superi. Iti respect foarte mult rezultatele din concursuri, chiar consider ca la darvari esti unul dintre favoriti INDIFERENT de regulile concursului.
Dar,

1.ce este APS si unde a promovat concursurile ?
2.tu chiar crezi ca concursurile caritabile este normal sa se puna ? Te intreb ptr ca ai participat la minimum 2 si stii ce a fost pe balta....
3.in alta ordine de idei, crezi ca locul 1 la Open Tancabesti(24 echipe) de exemplu, se compara cu locul 1 la Cupa Mustului(Bulbucata) tot 24 de echipe participante... :roll:

PS De Greaca cam ii dau dreptate lui Dan, acolo nu prea se respecta regulile.... :D

Sper ca nu te-am suparat, dar incearca sa vezi din exterior !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

Nu ma supar

de la anul am si eu acces la concursurile de pe Tancabesti , Hobaia ...... :lol:
CS Natural Carp

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

Vladut Mateianu scrie:@mary

Marian nu trebuie sa te superi. Iti respect foarte mult rezultatele din concursuri, chiar consider ca la darvari esti unul dintre favoriti INDIFERENT de regulile concursului.
Dar,

1.ce este APS si unde a promovat concursurile ?
2.tu chiar crezi ca concursurile caritabile este normal sa se puna ? Te intreb ptr ca ai participat la minimum 2 si stii ce a fost pe balta....
3.in alta ordine de idei, crezi ca locul 1 la Open Tancabesti(24 echipe) de exemplu, se compara cu locul 1 la Cupa Mustului(Bulbucata) tot 24 de echipe participante... :roll:

PS De Greaca cam ii dau dreptate lui Dan, acolo nu prea se respecta regulile.... :D

Sper ca nu te-am suparat, dar incearca sa vezi din exterior !

Concursurile facute de catre APS au fost in sistem Open si sa nu uitam ca au o echipa de arbitri oficiali , poate singuri , si care au facut arbitrajul in Turneul Aventuri La Pescuit.
Pe viitor eu cred ca ei ar trebui adusi la fiecare concurs important ..
CS Natural Carp

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Mary2005 scrie:Nu ma supar

de la anul am si eu acces la concursurile de pe Tancabesti , Hobaia ...... :lol:
pai pana acum de ce nu ai avut acces la concursurile de pe tancabesti,hobaia..???
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”