MedicameeeenteStefan Popescu scrie: Pe ele scrie România! Nu-ți aparțin!

Ba da' prost mai poti fi. Mincinos si prost. Si la tine-n buletin scrie Romania. Sa te predai la primu' balamuc ce-ti iese-n cale. Nu apartii acestei tari.

Moderator: gor965
MedicameeeenteStefan Popescu scrie: Pe ele scrie România! Nu-ți aparțin!
Albert scrie:MedicameeeenteStefan Popescu scrie: Pe ele scrie România! Nu-ți aparțin!![]()
![]()
![]()
Ba da' prost mai poti fi. Mincinos si prost. Si la tine-n buletin scrie Romania. Sa te predai la primu' balamuc ce-ti iese-n cale. Nu apartii acestei tari.![]()
![]()
Stefan Popescu scrie:Buhac aruncă în eter câte o farsă, iar fraierii pun botul. Se pare că ai fost singurul!
PS Federația are obligații doar pentru sportivii săi, nu față de un închipuit ca tine!
PPS Mi-ai dat o idee cu memoriul la Ministru. O să-i scriu și eu să te pună să predai medaliile. Pe ele scrie România! Nu-ți aparțin!
acest domn vrea sa conduca pescuitul din romania .........fara cuvinte ........sa nu sti ca este sport individual ......sa confunzi numele cu tara pe care o reprezinti .......de parca tara romania sa mutat pentru 4 zile pe malul unei ape .........!!!!!!!!!!!!!!Stefan Popescu scrie:
PPS Mi-ai dat o idee cu memoriul la Ministru. O să-i scriu și eu să te pună să predai medaliile. Pe ele scrie România! Nu-ți aparțin!
Stefan Popescu scrie:Buhac aruncă în eter câte o farsă, iar fraierii pun botul. Se pare că ai fost singurul!
PS Federația are obligații doar pentru sportivii săi, nu față de un închipuit ca tine!
Stefan Popescu scrie:PPS Mi-ai dat o idee cu memoriul la Ministru. O să-i scriu și eu să te pună să predai medaliile. Pe ele scrie România! Nu-ți aparțin!
Stefan Popescu scrie:...... O să-i scriu și eu să te pună să predai medaliile. Pe ele scrie România! Nu-ți aparțin!
Stefan Popescu scrie:PPS Mi-ai dat o idee cu memoriul la Ministru. O să-i scriu și eu să te pună să predai medaliile. Pe ele scrie România! Nu-ți aparțin!