buna asta, parca intram direct in topuri

exceptand aiureala cu runner-ul de la Darvari, credeti ca ar fi mai bine ca in concursurile interne, organizate de maestrii

Eu am doua mari probleme care, imi permit sa cred, sunt si ale altora

1. sunt un pescar de categorie grea (110kg. cantarit de arbitri

2. am o afacere care, oricat de precaut as fi, ma poate chema oricand intre sanii ei

De altfel ar fi si alte aspecte pozitive legate de acest al treilea pescar cu drepturi depline:
-poate fi cineva din jurul nostru, lipsit de posibilitati, pentru care participarea la un asemenea concurs ar fi ceva fantastic - si te simti bine cand faci bine, nu-i asa?
-poate fi copilul unuia din concurenti, caruia sigur i-ar place sa fie alaturi de tatal lui in competitie - asta pentru fericitii care au baieti!
-sau poate fi un partener care sa participe in mod egal la cheltuielile echipei - si asta ar reduce costurile per concurent ( e adevarat ca si premiul, dar nu suntem meschini, nu?... si apoi premiile sunt cateva, iar echipele multe

Dar clar n-as fi de acord ca acest membru al echipei sa fie folosit pe post de sluga, cum mi s-a parut treaba cu runner-ul de la Darvari.
Am putea, de asemenea, creste numarul de lansete la 6, cred ca ar fi mai spectaculos si oricum s-a practicat pe Sarulesti!
Mor de drag dupa concursuri, dar de multe ori de asta nu am participat.
Oricum m-am inscris la Cupa Cupelor

"Si acum, prieteni dragi , trageti, voi fi fericit sa mor de mana voastra.
Va pup si va iubesc!"