Sa schimbam regulamentele ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

Zarguzon Adi scrie:@Dan Mitranescu:
eram sigur ca o sa o dai la suceala ca de fapt nu era opritor de silicon ci era o scobitoare, de fapt era pai dar de fapt momitorul se ridica la aceeasi distanta fata de vartej.
Sa-l vedem insa pe Florentin Iuga ce face- sterge emisiunea?
P.S.: sper sa participi la "braila" de saptamana viitoare sa te vizitez sa vad cum merge treaba cu scobitoarea :lol:
Pacat ca nu-ti ajunge cuvantul meu ,dar am si martori . Nea Cici m-a intrebat la un cantar ce fac cu respectivele scobitori si i-am explicat. In plus se vede pe filmari ca momitoarele mele se ridica de langa ac in momentul trasaturii si raman acolo datorita betisorului din interior. Daca foloseam opritoare de silicon ele cadeau linistite la loc , in gura pestelui.

P.S. Ce nasol este sa fi vedeta ..."sticla" te da de gol tot timpul ... :D

motorzbh

Mesaj de motorzbh »

a1mer scrie:
motorzbh scrie:in privintza monturilor "pierzatoare" am o veste proasta:
am fost joi la MV2 shi am agatzat un crapan care avea 3 monturi in gura.
toate erau cu inaintash textil shi toate aveau plumbul inca in ele. deci poate mai umblatzi la ele ca precum se vede nici una nu a functzionat.
Ma mir ca nu avea 5 monturi...ia cauta-l mai bine in gura si vezi nu cumva era vreo bomba...ramasa de la vreun baboier de weekend?
:arrow:
nu, din pacate de data asta erau monturi meseriashe, facute cu grija shi cu materiale ca lumea. le-am pastrat,nu de alta dar am facut rost de 15 m de fir textil shi de 3 plumbi emailatzi.
p.s.
shi da am chiar shi o bomba in "colectzie".
oricum daca stateai 5 minute in plus joi de dimineatza le puteai vedea live.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

motorzbh scrie:in privintza monturilor "pierzatoare" am o veste proasta:
am fost joi la MV2 shi am agatzat un crapan care avea 3 monturi in gura.
toate erau cu inaintash textil shi toate aveau plumbul inca in ele. deci poate mai umblatzi la ele ca precum se vede nici una nu a functzionat.
mai tata, mai minte omul, dar tu esti de groaza ... :lol:

chiar vrei sa creada cineva ca acel peste cara dupa el un plumb si continua sa se hraneasca, cara doi plumbi, apoi trei si tot se hranea... :lol: :lol: :lol: ...hai fi serios, ca prea-i de sf.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

a1mer

Mesaj de a1mer »

Asa am zis si eu....e cusuta cu ata alba :lol:
Trofim Cristian

CS Green Lake

motorzbh

Mesaj de motorzbh »

nu vad de ce e asha de greu de crezut. nu e prima data cand scot monturi din gura crapilor la MV2. in general sunt momitoare arc cu ace mici de caras.
problema e ca l-am prins noaptea shi cand am vrut sa-l aduc la mal s-a intzepenit in ceva. deoarece il simtzisem cand tragea nu l-am fortzat shi am pus lanseta pe rodpod, am pus swingerul shi l-am lasat in pace. dupa 15 minute s-a eliberat singur. la mal am constatat ca de fapt acul meu era prins de o montura. neavand cum sa-l aduc din lanseta mea am luat firul textil din montura agatzata shi l-am tras spre mal .la un moment dat s-a zbatut shi firul s-a inmuiat in mana shi mi-am zis ca a scapat, dar spre surprinderea mea era inca agatzat de ceva, tot tragand am gasit un ghem de fire mono shi textile. in clipa cand am pus mana pe ghem crapul s-a smucit inca o data shi am ramas cu monturile in mana. ziua am constatat ca eru trei monturi, toate cu inaintash shi 2 aveau inca 20 de metri de monofilament. 2 dintre monturi sunt culisante shi sunt facute direct pe textil. a treia e un fel de elicopter dar are acul pus in locul plumbului.
este posibil ca de fapt crapul sa fi agatzat firul meu cu un din monturi . la fel este posibil ca el sa fi fost agatzat doar in 2 sau chiar una din monturi shi sa le fi agatzat pe restul. totul a durat cateva secunde shi era foarte intuneric, ceatza shi doar cu o lanterna de cap deabia adaca am vazut ceva.
oricum ce e important este ca :
1. monturile nu au functzionat. din fericire aveau ace mici shi au ieshit ushor.
2. inca mai am monturile shi le pot posta pentru sceptici. i le-am aratat shi paznicului shef care chiar mi-a recomandat sa le iau plumbii ca sunt de firma.
3. nu ma intereseaza "capetele" celor care le-au facut, am vrut doar sa le arat ca monturile lor au un defect de proiectare shi sa le perfectzioneze.
personal sunt foarte fericit ca l-am eliberat shi ca mi-am marit colectzia de capturi.

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Cezar Bibu scrie:...Dar de unde deduci tu ca ar trebui sa respectam filmarile respective, drept o Biblie a carpfishingului ??? :lol: In definitiv, respectivele filmari sunt, ca multe altele, in lumea asta a pescuitului, subiective . Normal, nu ? No offense , Florentine, dar ...asta e !...
No offence, of course! :D Recunosc si eu cand gresec. E bine ca mi s-a atras atentia. Voi face mentiunea publica, la fel ca si varianta corecta de realizare a monturii cu momitor culisant sau semifix care sa poata fi pierdut.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Dan Mitranescu
Veteran

Florentin Iuga scrie:
Cezar Bibu scrie:...Dar de unde deduci tu ca ar trebui sa respectam filmarile respective, drept o Biblie a carpfishingului ??? :lol: In definitiv, respectivele filmari sunt, ca multe altele, in lumea asta a pescuitului, subiective . Normal, nu ? No offense , Florentine, dar ...asta e !...
No offence, of course! :D Recunosc si eu cand gresec. E bine ca mi s-a atras atentia. Voi face mentiunea publica, la fel ca si varianta corecta de realizare a monturii cu momitor culisant sau semifix care sa poata fi pierdut.

Remedierea respectivelor monturi folosind scobitori este patentata asa ca va rog sa gasiti alte solutii ! :D

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Inseamna ca aceste accesorii strict necesare pot fi gasite in exclusivitate la tine in magazin?! Da' halatu'... cat e halatu' ? :lol: :lol: :lol:

Scuze de off topic.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Dan Mitranescu
Veteran

Florentin Iuga scrie:Inseamna ca aceste accesorii strict necesare pot fi gasite in exclusivitate la tine in magazin?! Da' halatu'... cat e halatu' ? :lol: :lol: :lol:

Scuze de off topic.
Ala din care am facut saci de primire ? :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”