Pentru un destinatar IMPERTINENT !!Un sfat cat se poate de pertinent

Moderator: gor965
Pentru un destinatar IMPERTINENT !!Un sfat cat se poate de pertinent
Vladut Mateianu scrie:Sper ca de anul acesta sa scapam definitiv de acest popescu pe acest forum !
Poate incepe anul mai destept si realizeaza ca nu este binevenit pe aici si renunta singur.....
Mai bine ii luati banii decat sa-i dati banMadalin Dirla scrie:Vladut,daca doreati sa scapi de el ii dadeati "ban"..............
Vladut Mateianu scrie:Sper ca de anul acesta sa scapam definitiv de acest popescu pe acest forum !
Poate incepe anul mai destept si realizeaza ca nu este binevenit pe aici si renunta singur.....
Am mai explicat o data, traficul site-ul Crapmania.ro nu este dat de aceasta sectiune a forumului ! Aici intra doar cei maximum 2-300 de pescari interesati de campionatul national, pe restul pescarilor neinteresandu-i acest subiect !Madalin Dirla scrie:Vladut,daca doreati sa scapi de el ii dadeati "ban" la cata lume a jignit si gata,problema este ca omul face trafic iar pe voi asta va intereseaza si implicit nu va permiteti sa-i dati ban.
chiar daca le sterge cineva , postarile lui sunt deja salvate , inclusiv postarile colaterale ca sa ce poate intelege si contextul replicilor date de elVladut Mateianu scrie: De aceea se si milogeste mai nou de noi sa-i stergem toate postarile, care pot fi folosite oricand ca probe....
Vladut Mateianu scrie:Am mai explicat o data, traficul site-ul Crapmania.ro nu este dat de aceasta sectiune a forumului ! Aici intra doar cei maximum 2-300 de pescari interesati de campionatul national, pe restul pescarilor neinteresandu-i acest subiect !Madalin Dirla scrie:Vladut,daca doreati sa scapi de el ii dadeati "ban" la cata lume a jignit si gata,problema este ca omul face trafic iar pe voi asta va intereseaza si implicit nu va permiteti sa-i dati ban.
Pe popescu l-am lasat sa posteze liber, bazandu-ma pe vechiul proverb : " orice pasare pe limba ei piere" , lucru dovedit si acum. Nu a jignit mai mult decat au facut-o altii, deci, personal nu cred ca se impunea ban-ul. Poate gresesc.
Ideea este ca a observat cat de mic este , precum si faptul ca nu are un limbaj demn de o federatie sportiva, chiar daca este de pescuit.....
PS De aceea se si milogeste mai nou de noi sa-i stergem toate postarile, care pot fi folosite oricand ca probe....
Vladut Mateianu scrie:Stai ca nu inteleg ! Pai clubul tau (a carui semnatura o ai jos) nu este afiliat la federatie ? Cum sa-ti tratezi cu dosul presedintele mai Madaline ?