IN ACEST WEEKEND SE POATE PESCUI PE M.V.2 !!!!!!!

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: IN ACEST WEEKEND SE POATE PESCUI PE M.V.2 !!!!!!!

Mesaj de arsinel »

mamalacu scrie:asta e, am luat teapa am luat , macar am facut un casting reusit ,ne-am strans toti la o cafea am discutat vrute si nevrute,compania a fost foarte placuta :D
Pai tu ai fost ca ai vazut aseara la ora 19:30- 20 poza pusa de mine ?
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

mamalacu
pescar de competitie

Mesaj de mamalacu »

da....prietenul meu ma sunat hotarat aseara sa mergem azi....am stat langa george baiatul din ploiesti care era de 2 zile pe balta :lol: :lol: da sa stii ca a fost frumos....nu purtam pica stai linistit....orcum decat sa mergem la moll a fost mai bine pe balta :lol: :lol:
Ultima oară modificat Dum Ian 05, 2014 20:07 de către mamalacu, modificat 1 dată în total.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

mamalacu scrie:astazi mv2......5 pescari,1 era de 2 zile pe balta ....0 trasaturi....0 capturi......domnul care a pus poze nu a pescuit doar a venit in vizita pe balta....ieri
George care a pescuit pe locul 3 era de sambata dimineatza. Pana la urma nu a luat nimic sa inteleg ?
Ultima oară modificat Dum Ian 05, 2014 20:07 de către arsinel, modificat 1 dată în total.

mamalacu
pescar de competitie

Mesaj de mamalacu »

da cu el am stat sa ai tinem de urat,un baiat deosebit,cel campat cu cortul,da nimik nu a prins,nici macar un tac

viper28

Mesaj de viper28 »

Foarte adevarat, George este super baiat. Sambata am pescuit eu langa el (pe standul 4).

Arsinel tre' sa dai o bere ca nu te-am dat de gol :D

Pe 7 sau 8 (exact langa salcie) a fost un baiat care a avut o trasatura: la bila de 24. Arsinel poate sa confirme. Nu e caterinca.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

viper28 scrie:

Pe 7 sau 8 (exact langa salcie) a fost un baiat care a avut o trasatura: la bila de 24. Arsinel poate sa confirme. Nu e caterinca.
Sunteti asa de incredere si tu si Arsinel ca nici daca va filmati nu va mai crede nimeni!!!!!

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

viper28 scrie:Foarte adevarat, George este super baiat. Sambata am pescuit eu langa el (pe standul 4).

Arsinel tre' sa dai o bere ca nu te-am dat de gol :D

Asta cu trasatura si bila de 24 nu este caterinca. Omul a avut trasatura ca vara(nu ne venea sa credem) si nu stiu ce a asteptat ca sa intepe. Iar cand a scos lanseta ,avea bila de 24. :lol:

GDM

Mesaj de GDM »

Salut,
o partida placuta, chiar daca nu am prins nimic doua zile pe locul trei (multumesc de aprecieri, sunt reciproce :D ).
Pestele nu a mancat, certitudinea am avut-o astazi cand am vazut miscare in fata noastra de mai multe ori (mai ale in zona locului 5).
Arsinel si Catalin nu au mintit, eram uimit ieri cand vedeam ca vecinul de pe locul 5 are trei/patru bip-uri in senzor si nu pune mana pe lanseta sa intepe pestele. Respectivul a nadit sambata cu bile(am fost putin surprins cat de multe, dar pana la urma fiecare cu stilul lui de pescuit).

PS. De ieri dupa-amiaza Arsinel spunea pe balta ca o sa posteze in gluma precum ca a prins peste. A fost o gluma, cu intentia de a "aprinde" dorul de pescuit si altora.
Seara buna sa aveti.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

La Cupa Primaverii 2013 pe sectorul A in prima si a doua zi a prins peste doar pontonul 6 .(restul =0)
Cred ca este o zona de `iernat pe acolo si tot acolo trebuie incercat si acum :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

arsinel scrie: Asta cu trasatura si bila de 24 nu este caterinca. Omul a avut trasatura ca vara(nu ne venea sa credem) si nu stiu ce a asteptat ca sa intepe. Iar cand a scos lanseta ,avea bila de 24. :lol:
Sti povestea Petrica si lupul ? Daca nu, caut-o pe net.... Nu stiu cine mai are incredere in tine acum, m-ai pacalit si pe mine de chiar te-am crezut pescar de pescar ! :mrgreen: Ca spectator te stiam bine, nu lipsesti niciodata de la concursuri, paranghelii, cine festive, etc.... Vezi ce inseamna sa ai mult timp liber ? Ioc bani de pescuit... :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”