Pai tu ai fost ca ai vazut aseara la ora 19:30- 20 poza pusa de mine ?mamalacu scrie:asta e, am luat teapa am luat , macar am facut un casting reusit ,ne-am strans toti la o cafea am discutat vrute si nevrute,compania a fost foarte placuta

Moderator: Victoras Petcu
Pai tu ai fost ca ai vazut aseara la ora 19:30- 20 poza pusa de mine ?mamalacu scrie:asta e, am luat teapa am luat , macar am facut un casting reusit ,ne-am strans toti la o cafea am discutat vrute si nevrute,compania a fost foarte placuta
George care a pescuit pe locul 3 era de sambata dimineatza. Pana la urma nu a luat nimic sa inteleg ?mamalacu scrie:astazi mv2......5 pescari,1 era de 2 zile pe balta ....0 trasaturi....0 capturi......domnul care a pus poze nu a pescuit doar a venit in vizita pe balta....ieri
Sunteti asa de incredere si tu si Arsinel ca nici daca va filmati nu va mai crede nimeni!!!!!viper28 scrie:
Pe 7 sau 8 (exact langa salcie) a fost un baiat care a avut o trasatura: la bila de 24. Arsinel poate sa confirme. Nu e caterinca.
Asta cu trasatura si bila de 24 nu este caterinca. Omul a avut trasatura ca vara(nu ne venea sa credem) si nu stiu ce a asteptat ca sa intepe. Iar cand a scos lanseta ,avea bila de 24.viper28 scrie:Foarte adevarat, George este super baiat. Sambata am pescuit eu langa el (pe standul 4).
Arsinel tre' sa dai o bere ca nu te-am dat de gol
Pe 7 sau 8 (exact langa salcie) a fost un baiat care a avut o trasatura: la bila de 24. Arsinel poate sa confirme. Nu e caterinca.
Sti povestea Petrica si lupul ? Daca nu, caut-o pe net.... Nu stiu cine mai are incredere in tine acum, m-ai pacalit si pe mine de chiar te-am crezut pescar de pescar !arsinel scrie: Asta cu trasatura si bila de 24 nu este caterinca. Omul a avut trasatura ca vara(nu ne venea sa credem) si nu stiu ce a asteptat ca sa intepe. Iar cand a scos lanseta ,avea bila de 24.