CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Imagine
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

De ce in sporturile pe echipe castigatoarea campionatului nu coincide cu lotul national ???

De ce daca joc la "Adunatii Copaceni" nu am dreptul sa fiu selectionat in echipa nationala ?

Sistemul de 8+1 anuleaza valori din mai multe motive. Acest sistem poate sa desemneze o echipa nationala , dar aceasta o sa fie de genul "chior in tara orbilor". Asta vrem ?

Cam asa cum este Urziceniul la ora asta :D . Hai cu Urziceniul la CM ! :D

andrei vladeanu
Veteran

Imagine
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

sunt poze facut la cateva minute dupa terminarea unui campionat mondial.

sfatuiesc noua putere sa puna mana pe pixuri si sa noteze cu mare atentie ce au de spus (in primul rand) oamenii astia.
The One Team

dinu

Mesaj de dinu »

Domnilor, de ce va strofocati sa faceti tot felul de loturi,echipe, capitani etc,etc, atata timp cat nu exista o federatie de pescuit sportiv nu mai bateti campi cu loturi,cine vrea sa participe la calificari si daca tot AGVPS organizeaza calificarile, cel mai corect ar fi(parerea mea)cine participa da un avans si voteaza cum sa se faca calificarile.Altfel nu se ajunge nicaieri cu atatea pareri.A intrebat cineva AGVPS-UL daca mai doreste sa tina aceste calificari???? D-l Oana ???

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

unde-i Cipica ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

parerea lui cipica si a lui vladut (de aia nu i-am pus si pe ei) se afla mai sus, printre postarile nick-urilor, chibitilor, ristea priboilor si a george foremanilor care vor in ring cu orice pret, orice compromis si orice incalcare a simtului ridicolului.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel serbu

Nu iti mai raspund doar ptr simplul fapt ca am facut un pact..... :oops:
Dar, eu cred ca gresesti purtand discutiile pe tonul asta ! Parerea mea, iar cu asta am incheiat subiectul.... :cry:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:sunt poze facut la cateva minute dupa terminarea unui campionat mondial.

sfatuiesc noua putere sa puna mana pe pixuri si sa noteze cu mare atentie ce au de spus (in primul rand) oamenii astia.
daca ai de gand sa te faci politician, iti prevad un viitor infloritor :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:parerea lui cipica si a lui vladut (de aia nu i-am pus si pe ei) se afla mai sus, printre postarile nick-urilor, chibitilor, ristea priboilor si a george foremanilor care vor in ring cu orice pret, orice compromis si orice incalcare a simtului ridicolului.
acum ce vrei sa faci, sa pui iar pumnul in gura celor care nu gandesc ca tine, doar pentru ati pastra imaginea si ideile preconcepute ???

n-ai spus tu ca nu te mai intereseaza subiectul ??? atunci de ce hulesti pe un topic unde se cer pareri chiar si a chibitilor, ristea...etc

cred ca esti putin in gresala, dar stai linistit, aici iti poti permite orice, nu ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”